25

Анонимен

преди 7 години

До уменДругарю , умните хора заминаха в чужбина , защото тука назначените капиталисти от БКП-БСП плащат на хората по 500 лв. МЕСЕЧНА заплата . Разбра ли , че влака е частен и познай какви са собствениците. Точно така позна назначени капиталисти от БКП-БСП .

24

Чети САТАНА,ПОЛЕЗНОЕ

преди 7 години

САТАНА / каква претенция само, да си САТАНА, също като господаря си/, както е казал геният БОТЕВ:"свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита...."Това не го пише във "Винету"

23

умен

преди 7 години

Как да не са виновни управляващите?Пада мост-виновни няма,става железопътна катастрофа-пак няма,превземат ни-пак няма,става война-пак не са виновни!Е кой е виновен?Това се нарича бездействие с власт,и е наказуемо.Да назначат кадърни хора,а не калинки!Като не упражняват контрол на ниските нива ,стават трагедии.

22

Анонимен

преди 7 години

Дано тиквите от герб да проумеят, че жп транспортът е стратегически отрасъл, а не техните избиратели да се возят без пари в него. Защото с липсата на поддръжка и средства за него, водят до такива ужасяващи катастрофи.

21

Нещо се задава

преди 7 години

Народният съд е извънреден съд, действал от 1944 до 1945 г. Той е четвърти пореден съд, след национална катастрофа или тежка криза, над управляващата върхушка в България. Първият държавен съд е през 1903 над министри, обвинени в измяна и корупция. Няма влезли в сила присъди. Вторият е през 1911, пак над министри, пак измяна и корупция. Няма присъди. Третият е 1920, за националните катастрофи с доживотни присъди, впоследствие отменени. Четвъртият ,Народният съд, е през 1944 . Арестувани са 28 630 души. Срещу 10919 са повдигнати обвинения, 9550 са осъдени, на смърт са осъдени

20

БГ

преди 7 години

Хайде сега всички дето плюят по полицаите да се направят на мъже и да отидат да си рискуват живота при опасност от вторични взривове.Да видим стиска ли ви?Дали работата им е рискова ,като за последните шест години има тридесет загинали при изпълнение на служебните си задължения.Бог да прости загиналите!!!

19

Годзилчо

преди 7 години

Прокълната държава.Поредните коледни жертви.Всяка година даваме своя дан

18

Време разделно иде

преди 7 години

Херцеговинският сръбски комунист и партизанин Степан Филипович, обесен на 22 май 1942 г., преди да бъде обесен , вдига двете си ръце в свити юмруци и произнася фразата Смърт на фашизма, свобода на народа!

17

Анонимен

преди 7 години

Избрахме си на инат един пенсиониран военен и проблемите започнаха . С др. Радев и др. Нинова нищо добро не ни очаква .

16

Народ

преди 7 години

Бог да прости жертвите на 25 годишното антибългарско "управление", което води вътрешна война за унищожаването на България! Това са най-черните страници в историята на страната ни на политическо предателство и разорение! Всички ние, гражданите на тази разрушавана и обеднявана от политическите еничари държава, сме жертви на тази политическа гмеж, която няма род и родина, която ни предава на заколение на чужди и мразещи ни като народ държави. Бог да пази България!

15

socialen

преди 7 години

Следствие от Борисовата стабилност. Държавата е в плачевно състояние.

14

@ 18

преди 7 години

О не , този филм сме го гледали , виновни няма , ние знаеме преди следователите милиционери да са пристигнали, започва се с тайнствена частна композиция и приключваме с липса на доказателства или нелеп инцидент, тук живота на хората, сигурността и имота не струват нищо.

13

Скрий са шорош

преди 7 години

Айде пак започнахте да хвалите комунизма. Плюете по заслугите на демокрацията - наркомания, проституция и банана по магазинъ.

12

Анонимен

преди 7 години

Държавата в момента е без пилот. Сега КОЙ щЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ? Докато в София се надцакват и редят далаверите ,държавата се самоунищожава .Опомнете се, г-да политици и се разбързайте малко ,за да не стане още по-лошо .Стига сте мислили само за собствените си *** ....

11

Анонимен

преди 7 години

"Мостът на дружбата" между Русе и Гюргево е изграден за рекордно кратко време - 2 години и 3 месеца/включително проектирането му/. Открит е на 20 юни 1954 година. На 27 юни 1954 г., неделя, в 7.50 ч. по новия мост на река Дунав преминава първият товарен влак с 40 вагона, който доставя трактори "ДТ-54". Не е ремонтиран 50 години.Епопеята европейски мост Видин започва 2002 г. Срокът за изпълнение е 38 месеца, а предвидената обща стойност на договора е 99 955 948 евро. Открит е 2013 г. при стойност 256 млн. евро Още следващата година започва ремонтът му.

10

отговорност нулева

преди 7 години

Приватизирайте ЖП линията, може и плутоний да возят тогава.

9

SPQR

преди 7 години

Това е работа на ПРЕМИЕРА нагнетява обстановката....представям си го как огъва с голи ръце релсите ....

8

Анонимен

преди 7 години

Айде пак започнахте да хвалите комунизма.

7

държавата аварира

преди 7 години

Транспортното министърче добре се е постарал като гледам.

6

Анонимен

преди 7 години

колко яка е била соц икономикатаДомати 900 000 тона само ТЕКЕЗЕТО бълваше/ не говоря за частното стопанство/ За вносен чесън от Китай - такова перо нямаше в програмата на БКП. Виж, пари за 300 бойни самолета - без дебат в НС. Паметник на първия космонавт в Ловеч - изграден и после съборен от признателните съграждани.