31

Анонимен

преди 7 години

за 8 години как пък нито на един политик не му хрумна да направи бойко борисов министър на транспорта - друго може и да не прави, но реже лентички. несменяем. тъкмо ще има професионален поглед над любимата си тема на разговор.

30

Анонимен

преди 7 години

от благоевград (южна българия) до бургас (южна българия) през.....софия (северна българия) ??? голямо постижение, направо невероятно!!! то навсякъде по белия свят е така - караш 101 км на север, за да можеш после да шофираш още 130 км на юг, през тунели и виадукти, за разнообразие. следващият умен ход ще е от шумен до стара загора през варна и бургас. като построят варна - бургас магистралата..:)

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Аз помня, и на станишев също европейкси пари му даваха, но не построи нищо!Защо мислиш, че сега ще е различно?

28

Анонимен

преди 7 години

Не знам кои са кибиците, повечето партии, включително и ГЕРБ, са активни само около изборите, особено в ромските махали, защо само 6% от еврофондовете са усвоени, защо не се строи и ремонтира ударно, за 5 години всичко да светне, хората да живнат, да се мотивират да работят, икономиката ще отиде над 5 процента ръст, като в Румъния, защото ако усвоят всички пари сега накуп, после ще трябва да карат само на заплати, не ми се фантазирайте от герб и вашите хора са за затвора.

27

Анонимен

преди 7 години

Дано един ден поне да запълнят дупките на тотално разпадналите се м/у градски и селски пътища в по-голямата част на страната, освен ако не решат да не откраднат парите и да усвоят 100% от еврофондовете, а не само 6%, и реновират всички пътища, да стане като на запад...ееех, мечти.

26

Бай Иван

преди 7 години

Най-бързия път е през южната дъга на околовръстното. Дупница - Самоков - Ихтиман, е от най-гадните пътища.

25

Unufri

преди 7 години

Хубаво де, 27 години имаше всякакви алтернативи - от комични (жан виденов) до цинични (орашарски) и като изключим Бойчето другите нищо не построиха.Питам аз кое е по-добре - "бивши" комунисти, които крадат, но също така строят и остават нещо полезно за народа или "бивши" комунисти, които само крадат?

24

Бургас

преди 7 години

Тъкмо се чудех откъде да мина за Благоевград!!! Кой е най удачния и бърз вариант? През Ихтиман, Боровец?

23

Ристо Мотористо

преди 7 години

До Дядо Йоцо 12.***, едно време и дядо ти е ходил с биволите и талигата за по-пряко през Самоков, но то е защото се е движил с добичета и всеки един километър в повече е бил от значение. Днес с кола е без значение дали ще се минеш 30км повече. Да не говорим, че не можеш да сравняваш дупница-самоков-селата с магистралата. Дори и само с 90км/ч да караш! А моста е от значение защото свързва Люлин-сев. тангента с Тракия! Га си *** *** и не познаваш пътищата, не се обаждай от ярема!

22

само ГЕРБ

преди 7 години

бойчееее на кой ни оставяш бойчееее магистралите направи бойчееее команизите идат бойчеее пътища и пенсий няма да има бойчееее пцихаря радев и корнелия бойчееее руснаци ще ни правят бойчееее на изборите бойчеееее пак първи да бъдеш бойчееее пак парламент да правиш бойчееее началник да му бъдеш бойчееее от черните арапи да ни отървеш бойчееее червените байряци веят бойчеееее мандрите ще грабят бойчеееее кръвчицата ще ни изпият бойчееее само ти ни остана бойчеееее

21

Анонимен

преди 7 години

Този недовършен от 30г мост, подобно на АЕЦ Белене е един от многото паметници на комунистическата глупост и безхаберие.

20

Виктор

преди 7 години

До Дядо ЙоцоАко човек пътува от Бургас за Благоевград или обратното през София е най-добре да мине по новата Северна Скоростна Тангента и от там ще се наложи да мине през този надлез, който за щастие е вече разширен, а ако не минава през София значи не държи да пътува бързо и безпрепятсвено и може да си мине по тесните междуградски пътища.

19

ля ля

преди 7 години

всички знаем за краденето на пари и качеството на строеж! пести се от валиране и трамбоване на 100% ако не ви е ясно! няма основа и това си личи на предни участаци направени от този "най-евтин вариант и най-бърз"!не трябва да се позволява на такива *** като Павлова и целия взвод на герб да бъдат в управлението! трябва алтернатива - да ама да не се примиряваме с тези небивалици постоянно!

18

Анонимен

преди 7 години

Смешници добре,че беше бай Тошо да им остави половин мост за довършване и те се хвалят кой знай какво .Евала след 40 години го довършите.Германия беше срината 1944 +40 години ,къде беше ФРГ?Цялото шосе от Ботевградско до Младост 4 плаче за Тотален и основен ремонт да не забравяме и Тапата от Бояна до Бул.Борис.Иначе са ГоУеми на думи.

17

hah

преди 7 години

цитат: "За последните 2 години са изградени нови 140 км автомагистрали и около 100 км първокласни шосета", отчете строителният министър Лиляна Павлова." НАЙ-ВЕРОЯТНО ДЕБЕЛАНАТА ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ПО СВЕТА СА НАПРАВЕНИ ТЕЗИ ВИДОВЕ ПЪТИЩА :D

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАбе първия, ти и всички герберасти мало.умни ли сте? Въпросът ми е риторичен да не се втурнете да ми отговаряте. Бойчето, както и всички управляващ през така наречената "демокрация" са от най-върлите комунисти, партийни секретари и т.н. много моля да не се опитвате да се разграничавате от комунистите... и техните отрочета, които продължават да шумкарстват на едро и на дребно, ненаяли се дано да ви приседне!

15

Nadlez

преди 7 години

100 procenra laja.Ako e istina, ste ima 100 snimki i 100 videoklipa.

14

До Дядо Йоцо

преди 7 години

Ти сериозно ли мислиш, че това девойче, което е копирало статията, има висше образование??? Основни географски понятия й убягват.

13

М

преди 7 години

Лиляно-Лилянке, в голяма заблуда си, ако наистина си мислиш, че изграждате първокласни пътища.И още- "....както и да се избере най-евтиният и бърз вариант....". За най-голямо съжаление това е начинът, по който вършите нещата.

12

Анонимен

преди 7 години

От статията не става ясно дали са отворили най-накрая изходите по северната тангента. Защото в момента са отворени само няколко, останалите си стоят като рани в полето. И още нещо - запомнете - парите не ги е дал ББ или ГЕРБ от черната си каса, парите са европейски. И ще спрат най-късно през 2020. Каквото построили до тогава, такова.