121

|V|art!n

преди 7 години

Разкажи ни за панелните ти приключения, Дънди :)) Вчера яде ли?

120

Анонимен

преди 7 години

Я,да ми каже Станимира адреса и координатите - Аз отивам Веднага !- за 2600лв чисти/спестени пари - тръгвам Веднага.И тука съм си слугиня ,ама ни пари ,ни благодарности

119

Анонимен

преди 7 години

До АниЗапомнете едно неуважаема ани, че запада иска да премахне православието което изглежда им боде в очите.

118

Анонимен

преди 7 години

До АниА вие си останете роби на западното общество.

117

Ани

преди 7 години

Рашките завиждат че ходим да работим на Запад и с радост се обждат когато някой не успее или има отрицателен опит. Много от статиите просто са измислени като в Неделен Дедектив.Нека ги е яд. Нека!

116

Анонимен

преди 7 години

До преди малко даваха външният министър в оставка Митов. Питахаго какво си е говоре с колеги те му от сащ, а той отговори, че не можел да каже нищо. Нямал право да разгласява какво е говорел с колеги те си от сащ. СРАМ И ПОЗОР!!!

115

|V|art!n

преди 7 години

Ама то не само аз не ти вярвам, ами и целия форум не ти вярва, натурализиран български аборигене. От постовете ти лъха на типична ганьовска простотия, нищо лично приятел.

114

Русия до 128

преди 7 години

*** добре ,че Тодор Живков и БКП , че да има кой да те лекува. Сега нито се учи медицина, нито се става лекар. Всяка година се увеличава възрастта на лекарите. А мед.сестри липсват само около 20х

113

Анонимен

преди 7 години

Излезте от ЕС като не харесва.

112

Русия

преди 7 години

Нали искахте да ходите в чужбина , да превземате светът! Ми ето ви сега свободата на бели роби, пак че не са ровили по кофите, ама сиг не си признават.

111

До |V|art!n

преди 7 години

дали съм "Голям" или малък ИТ рисърчър от ISO вече са го показали с одобряването на софтуерния стандарт в чийто екип сме го разработвали с колегите от цяла западна европа. Приложния протокол стана офицялен преди години и вече е част от ISO 10303, мина всички комисии, можеш да го намериш там. Този стандарт за обмен и интерпрет на данни се ползва дори в БМВ- компанията дето ти е продала талигата с която се фалиш кат Меринджей турбобалканецРазмя ме от сърце че си толкова оскотял че не вярвяш ;)

110

Ани

преди 7 години

Проблема е в образованието. Социалистическото образование не струва. За съжаление народа не можа да се пребори за промяна в програмите. Все още промиват мозъците на децата с социалистически идеологеми и не казват истината за Русия.

109

Анонимен

преди 7 години

ima i takiva sluchai, no ne samo s bylgarki, a i s mnooogo dr. nazii. kato ne im haresva da se vryshtat. na rabotata lekoto i na hliaba mekoto NIAMA NA ZAPAD rabotish i tolkova.

108

РОССИЯ

преди 7 години

НЕБЛАГОДАРЕН НАРОД НЕ ИМ СТИГА 600 ЛВ НА СЕДМИЦАТА БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ НЕБЛАГОДАРНИ.ПЛАЧЕХТЕ ОТ СССР СЕГА ПЛАЧЕТЕ ОТ ЕС-НЕБЛАГОДАРЕН И НЕ СПОСОБЕН НАРОД

107

РОССИЯ

преди 7 години

СРЕДНО ПОЛУЧАВАТ 300 ЕВРО ТОВА СА 600 ЛВ СЕДМИЧНО ХРАНА СПАНЕ ОЩЕ КАКВО ИСКАТЕ КАЖЕТЕ НА ББ ДА ВИ ДАДЕ ПОВЕЧЕ В БЪЛГРСКО.А ЕЗИК ДА УЧИТЕ СТИГА ВИ И БЪЛГАРСКИЯТ НА ЛИ СТЕ БГЕС ЩЕ ВИ ПОПИЛЕЙ КАКТО ВИ ПОПИЛЯ ИКОНОМИКАТА УРАААААААААААА ДЕМОКРАЦИЯ АМЕРИКАНАСКА СТАНАХМЕ И РОБИ

106

|V|art!n

преди 7 години

Радвам се, че си се позабавлявал приятел. Май си взе дозата с Прозак вече, малко по-спокоен ми се виждаш. Хвалбите идват единствено от твоя страна. Голям ИТ ресърчар си приятел, злобееш по форумите по хората. Нали те гледам, че злобееш по всеки един човек пишещ от западна Европа? Комплексирано малко човече, продалжавай да си вярваш на глупостите :))

105

Анонимен

преди 7 години

Западна(ла) Европа.

104

Анонимен

преди 7 години

Западнала Европа вече нито за емиграция нито за работа нито за живеене става.

103

Анонимен

преди 7 години

До UK имигрантАааа, не стройте си там!!! Тук сме си супер без вас. Иската да се върнете на готово, ама не става... Ще си затворим границата и за вас, предатели

102

dp

преди 7 години

Аз не виждам особено много къде е трагедията при 260 до 340 евро на седмица след като им е осигурен бита - квартира и храна.Колко да струва такава услуга. Колко правят в БГ без да са "робини".