5

Цонко

преди 7 години

Селяните са виновни!

4

Анонимен

преди 7 години

ТЕЦ-овете в София са на газ ве селенджъри...:-) :-)

3

Анонимен

преди 7 години

Ами толкова години защо никой не се захвана да ги модернизира ТЕЦ-овете; да им сложи филтри...? Както в цивилизованите държави. Там може в средата на квартала да е ТЕЦ-а, няма да хвръкне една прашинка! А тия нашите ТЕЦ-ове са строени още по комунистическо време. Без филтри, без защити, без нищо! Така, както се строяха заводи през онова време - брутално.Защо никой кмет досега не ги натисна да се модернизират?

2

Анонимен

преди 7 години

А защо по татово време въздуха през зимата беше кристален? Защото всички бяха на парно а тези които нямаха се грееха на ток защото тока беше 1.5 ст. без пренос превоз и пренасяне. А сега почти всички свалиха радиаторите и в апартаментите си поставиха камини и бълват пушеци като от 10 ТЕЦ-а. Е къде ни върнахте селянжъри тиквенси в кой век сме в 21-ви или в 1-ви?

1

Анонимен

преди 7 години

Еми в Софето станаха 2-3 милиона.Почти всочки нон стоп бръмчат с кола.От автомобилите най много 15-20% да са с изправни двигатели,катализатори и тн.Останалото са развалини горящи нафта,масло,олио и кво ли още не кърпени лепени и доливани с *** за да вървят.Как няма да е мръсен въздухът.Като ремонт на двигателят се прави когато колата спре или се запали?Освен тва улиците не са мити от 30 години.Чат пат ги позамитат малко и ако валне дъжд и тва им е.Преди как нямаше смог с тецовете?