74

shmatarok

преди 7 години

Странна шизофрения се забелязва на този сайт - цяла седмица статии за "Издислав", "Дупарата" и цялата плеяда от силиконови еднодневки - къде пили, какво яли и с кого спали, а сега изведнъж "О, просветление !" - не бъдете *** като тях, животът им е празен ... все едно тийновете с промитите мозъци и функционалната неграмотност ще прочетат тази статия докрай и ще я осмислят ...

73

Анонимен

преди 7 години

До байТака е разбира се, моят коменатар по никакъв начин не ги отрича. Съжалявам, че така е прозвучало , не ми беше това целта.

72

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да спре излъчването на такива неморални и пропаднали чалга музики,това е опростачване.

71

Анонимен

преди 7 години

Само ще ви кажа, че по време на мракобесният комунизъм се слушаше Металика наравно с Висоцки. Знам, че няма да ме разберете. Бил съм в компания, с която са ни прибирали в милицията, защото в 3 през нощта бяхме изкарали тон колони на улицата и волумето на мах с ***.Аз тогава бях в техникум , извън родният ми град и трябваше да дойде класния, за да ме върне в квартирата))Са какво стана? Кви са тия ваште звезди, на какво ви учат, какво разкриват за вас като човешки същества?

70

Анонимен

преди 7 години

аз само заради задникка цъкнах линка, а вие ?

69

асс

преди 7 години

Дупарата на еднодневките е за ръцете на празноглавците.Мислещите хора слушаме стойностна музика и се срещаме с други мислещи хора.Браво за статията!

68

Лек

преди 7 години

Бургаски черен пясък по дупето Въйййй

67

СРАМОТА!!!

преди 7 години

О**ди бати буля за едно пърче дюля.-Стара народна песен.Народа си иска забавата не може всички да сме философи...А древно-гръцките философи са доста по брутални от Фики и Гери.Аристотел е твърдял, че жените са с права на роб (а роба е нямал никакви права)и че следват след добитака по стойност...

66

Нико

преди 7 години

Коя е та от снимката, другото не е интересно ?

65

Фен Номер Едно

преди 7 години

Djordjano ili Smurt

64

П.Петров

преди 7 години

Така е то, Попов.Сега вземи напиши 10 статии за другата българска музика, за да си изкупиш греховете.По-долу бяха писали за хард банди, аз ще ти дам идеи за етно и уърлд музика:Ирфан, Кайно ясно сонце, Исихия.

63

Анонимен

преди 7 години

trqbva da sa bara dupara!

62

Анонимен

преди 7 години

Истинският хип-хоп е музика на протеста. В България истински хип-хоп няма. Има чалга и грозотия.

61

Анонимен

преди 7 години

Мъжете може и да имат дупари, но жените - не. Това е разликата.

60

Анонимен

преди 7 години

Thomas Bergersen Starvation Има и ценностни български изпълнители, които ИСТИНСКИТЕ музиканти и композитори намират и популяризират. За тях си има истнински ценители на музиката, и въпреки че не се ползват от медийна подкрепа, все пак ги намерат.За всеки влак си има пътници. Ако някой се чувства омерзен от никол или който там, проблемът му е личен.Без мащабни обобщения.

59

Анонимен

преди 7 години

Hадно е когато тази особа Никол да пее за задните части, но е просветление Хиподил да го правят.Хайде, накажете ме))) много обичам мърсотийки))

58

ined

преди 7 години

След фолк чалгата и рап чалгата що сега да няма и хип-хоп чалга?

57

метълист

преди 7 години

аве няма ли да пишете за някаква стойностна музика, ами все за кифли и чалгаджии? После се чудите що ви е ниска посещаемостта!

56

Анонимен

преди 7 години

Такъв е матрялаа...човека им го каза, те пък взеха, че се разсърдиха.

55

vlady

преди 7 години

Има достатъчно хубава съвременна българска музика - Vokyl, Demenzia, The Revenge Project, Eufobia, Past Redemption, Hyperborea, Upyr и т.н. тази есен бях на няколко фестивала в Live&Loud със стойностна съвременна българска и чуждестранна музика. Изкуството трябва да е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н. само така може да има стойностни произведения. Също са нужни продуценти бивши и настоящи музиканти поставящи изкуството на първо място. За щастие в екстремната сцена има немалко такива.