21

Анонимен

преди 7 години

всеки ден се изумявам все повече от наглостта на тази религия и последователите и,ако продължават все в тоя дух скоро ще стигнат предела на търпимост и света ще почне да ги забранява

20

Анонимен

преди 7 години

Аспаруховите ромчета-ковачи от кога пък имат религия , по интернет ли си поръчват религия

19

Анонимен

преди 7 години

Това го няма никъде. В техните държави ние спазваме техните правила, а тук те ЩЕ спазват НАШИТЕ правила.Който не му харесва да ходи на гости при аллаха им.

18

Анонимен

преди 7 години

Наглостта е характерна черта на ислямопитеците.

17

Анонимен

преди 7 години

Добре са ги "излекували" мюмюните, само така.А ученичките мюсюлманки нито ги е викал някой там нито ги държи насила.Щом не им харесва, да си ходят там откъдето са дошли и няма да имат никакви проблеми.

16

Анонимен

преди 7 години

До ПешоПешо, ти май обърка Исляма с Юдаизма. :)))

15

Анонимен

преди 7 години

точно така да ги карат с одеалата да плуват, за германчетата ще е добре защото ще останат по-малко и за бежанците ще е добре заото тези които оцелеят ще са супер плувци:)))

14

Анонимен

преди 7 години

И още нещ, ***. Репликата ми беше към коментара на колегата атеист.Защо не прозря мюсюлманска пропаганда там, а при мен?"Пеперуда се блъсна в камбаната-никой не чу"Иван Методиев.

13

Анонимен

преди 7 години

"В Германия се водят оживени дебати за ролята на исляма в обществения живот"Историята е показала, че всяка държава в която се е водил подобен дебат не е просъществувала дълго. Ауфидерзееен, Дойчланд, хальоо Халифатерланд!

12

Анонимен

преди 7 години

Za da nqma drama - koi ot kade e

11

от 14 до Циник.

преди 7 години

***,Грамотно написаната лъжа е по-приемлива от неграмотно написана истина, когато това е критерии, за да я различиш.НАРОЧНО , повтарям нарочно го направих. Освен грешките в теста успя ли да прочетеш другото?***. вчера водихме с теб разговор и бяхме на едно мнение по повод конспирациите.Агресията с която ми се нахвърли и твърдата ти убеденост, че съм мюсюлманин показва какво точно се случва, когато човек няма собствен филтър.Бъди здрав, все пак видях вчера, че можеш и да мислиш.

10

Циник до 14

преди 7 години

"ДеФЕнира" не е като Дефикира! Разбра ли гологлави Ч*лене? Тва не ти е като да виеш сутри с мюедзина! Акъл се иска! Цялата ти шльокав*ца е неразбираема - напънал си гръбначния мозък...нещо да измислиш...ама освен мюсюлманска воня - друго няма! Ако и на турски си такъв илитерат....сигурно в джамиятя ще ти ударят 100 тояги на голо! Няма такъв виц - мюсюлмански бек да ни учи на морал!

9

Анонимен

преди 7 години

От какво точно са недоволни? Ядат парите на данъкаплатците, децата им ползват училище, здравна система и всички благинки на цивилизацията, без да са допринесли с нищо за това и накрая за капак имат и претенции. Ами да се върнат там, откъдето са дошли и да си предявяват там претециите. Или още по-добре да отидат в Саудитска Арабия - богата страна, с техните религия, обичаи и правила. Какво търсят при така ненавиждането от тях "неверници"?

8

Анонимен

преди 7 години

тва мюслитата много странна с ***,начи може да изнасилват християнки и момчета без проблем,*** техните жени като свещенни крави,даже и да погледнеш не може,иначе бъкани с морал като опре до техните жени а за другите може всичко,също така може да убиваш и да взривяваш друговерци,проблем йок,голям морал нямам думи,интереса клати феса - това им е морала

7

БАЧКАТОР

преди 7 години

До 8 Има и трети шанс бе прововерний. Напускате Германия и айде у ислямските райове обратно. Те германците ще се радват ако ви няма там.

6

Циник

преди 7 години

Моля...моля...стига сте обиждали пингвините! Те плуват виртуозно...не вързват пояси с С4 , и сачми на кръста...не се ду*пят на аллаха...и не избиват майки с деца из Европа!

5

!!!!

преди 7 години

Обърнете внимание: Много богатите араби и ислямоизповядващи не карат съпруги и дъщери да се обличат по "ислямски": вижте съпругата на Асад, йорданските принцеси, скоро имаше снимки в пресата за катарска принцеса, тренираща някакъв спорт- с голи ръце, модна по европейски, с красива прическа...А простолюдието- пингвини..( затова на Ердоган съпругата се "омотава" в светли тонове..;-))

4

Анонимен

преди 7 години

представяте ли си това : бяла жена в арабския свят иска да ходи по улиците с гол пъп,с пиърсинг,с деколте,с червени кичури в косата, влиза в джамията да я разгледа ....и съди тарамбуките,че не и позволяват ? как ли ще протече съдебното дело ?

3

Някой си

преди 7 години

А за българските деца в територията българия дори няма басейни, при все цялото им желание да се научат да плуват.

2

Бултрас

преди 7 години

Влизането от зад е приоритет за крайните.Да се забрани със закон.