26

Отец Босилко

преди 7 години

Ааа сине от Въртоглавочево, нещо на сериозно май се взе. Тук е политика хубави идеи имаш, но до там особенно синко кът ва видях да Рекламирате на последните Концерти Главорезите и търговци на Дрога / "Hells angels" ми станахте и вие ясни кът на Дряновски Монах долните ***.. ама късмет толкова дълъг и плешеив в политиката сме нямали.. барем и тъкъв да попсуваме ;)

25

Анонимен

преди 7 години

Всички викате тук: уууууу...Слави Чалгаря, а на 3 ракии въртите гщбеци на песни на Азис!Толкова жалка лицемерна *** сте!)))

24

Анонимен

преди 7 години

do 27Aaaaa, Момкооо...тя и Лейди Гага и Джъстин Бийбър са ***.оити неземни, но са мултимилионери именно защото стоката им се продава. Какво е виновен Дългия в случая, че има хора които го гледат и ходят на концертите му? М? Да не е насилил някой да го гледа? Да го кара да посещава Васил Левски на негов концерт? В Зала Армеец? В Америка по залите на Ню Йорк, Чикаго Лос Анжелис?? М? Или е откраднал от някой, че е мултимилионер?

23

Анонимен

преди 7 години

И преди президентските избори прогнозираха преднина за Герб и всякакви диво.тии, обаче не им се отвори парашута. Сега пак ни пробутват некакви социолози готови да прогнозират всичко срещу заплащане.

22

Анонимен

преди 7 години

Богатство придобито с чалга и простотии найстина иска много усилия!Следва жажда за власт,чрез популизъм!Плебса вика:велик си!

21

Анонимен

преди 7 години

Когато преди 16 години започна шоуто на Дългия по Босфора бяха казали че тогава ноевмри месец 2000-та година ще взима по 5 бона на предаване чисти мангизи от рекламни и договор. Това преди 16 години- сега не знам колко взима на предаване, но да речем че взима пак толкова...вече има 3500 предавания. Сметнете колко мангизи са това само от Шоуто които е изработил. А в момента няма да са 5 бона а 7-8 поне на предаване.

20

Мелиха-ров

преди 7 години

Патриотите защо са патриоти? Защото взимат народна заплата и пенсия,соц.придобивки,мат.облаги...Българина винаги е бил отворен към Европа и глобалист... Покръстване, кирилица, образование, Белгийска конституция и т.н.Проблем е социализма и бивши служители на ДС, както и липса на днешни ценности, като обич към родината, култура, образование,дарения и поглед към гражданите в неравностойно положение

19

Анонимен

преди 7 години

Слави е мулти милионер от преди 10 години още. за какво му е да влиза в парламента за 3 бона заплатка и някоя далаверка по някоя програмка за още 10 бона на месец? Стига се излагахте бре!

18

АЗ

преди 7 години

До АлексИма тенденция към опростачване на българския народ и флагман на това е Издислав Учиндолски!

17

Анонимен

преди 7 години

до 24 На Слави ако му трябваха пари, той още преди 5-6 години щеше да е в парламента и да се кротне получавайки субсидийки от евро програмки и държавни поръчки, а не да се бъхти всеки ден на екран да прави предаване.

16

До 20

преди 7 години

Казал е.Но не се знае кой колко пари ще му предложи, с цел да отклони гласовете на хлапетиите и на онези наивни лелки, които не симпатизират на червените.

15

Анонимен

преди 7 години

до 21Ти тоя *** Радев даже ще каже че е независим кандидат- затова влиза в централата на БСП за да го поздравят за победата ,нали? К'во ми сравняваш един доказан лъжец с Дългия?

14

Анонимен

преди 7 години

Марешки + патриотите ще пометат всички останали. Но мисля, че "всички останали", които точат зъби да влязат в парламента, няма да допуснат такава коалиция да се реализира.Жалко.

13

Анонимен

преди 7 години

О кой ви е казал че Дългия има амбиции да прави партия и да влиза в политиката? Вие у ред ли сте бре? Самият той каза многократно, че политиката е *** работа и затова няма да влиза в нея.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако ДПС имат 30 депутата то тогава Патриотите ще имат 70 депутата според този социолог. А иначе е прав че БСП и ГЕРБ са близки по рейтинг, но Султана не трябва вече никога да бъде премиер, защото следват нови 20 милиарда заеми и "Непрекъснат икономически разтеж". Нека Славуца се яви на пропорционални избори за да видим кои са му кандидат-депутатите.Защо Славуца като народен любимец ходи с охрана?

11

Анонимен

преди 7 години

За мен вече е късно, но децата ми със сигурност ще заминат в друга държава след като завършат образованието си. Тъжно, но факт.

10

Алекс

преди 7 години

Или Слави си плаща дорбе за тези "проучвания", или в България има повече интергалактически и*д*и*о*т*и, отколкото са нужни, за да катурнат планетата. Едно е да гледаш *** телевизия, защото с кокошката на съседа сте на един акъл и да твърдиш, че Слави прави брилянтно шоу. Съвсем друго е да изпратиш *** да прави законите на държавата.

9

ист

преди 7 години

Ако Слави тръгне, всичкото ром и чалга ще е в парламента. И ще започне една музика и гюбек.

8

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЯМАТА ПЛЕШИВА ЧАЛГА-ТИКВА ОТ ТИЛИВИЗОРА И ТЯ ЛИ "ПОЛИТИК" ЩЕ СТАВА ВЕ!?..БООЖЕЕЕ...!ШЪ СЪ УПРАЙМ..СЛЕД ОЩЕ 100 ГОДИНИ!

7

Анонимен

преди 7 години

Изберете си го Слави, бе.После да не ревете пак, че пенсиите малки, а децата заминават в чужбина.А, току виж...няколко "стратегически" руски енергийни проекта тръгнали...и заробили държавата с милиарди.