21

спонсор на МВР

преди 7 години

Вижте на Раковски 134 колко нови автомобили има от една седмица! И все мутренски марки и с мутренски номера. И мутри дето вардят колите.

20

Анонимен

преди 7 години

Ma TO TAKA E I V MASKVE. I TAM STADOTO NE REVE.

19

хой

преди 7 години

Нема да ревете защото тези милиончета вие им ги давате. Казвам вие защото откато гласувах на първите избори й гласувах за безпартиините а безпартиини се оказаха най големине партиини сексцлетари по Татово време им теглих майната и от тогава не съм стъпил на избори. Няма да гласувам дотогава докато не видя млади хора от поколението родено след 80-та година. Необвързано с комунистите и техните деца. А това дали ще се случи в следващите 50 години само господ знае и такива като вас дето гласувате!

18

Циник

преди 7 години

Пхахаха...партии ...платформи....обещания! Някой преди мен много изчерпателно го беше казал - "Политиката у нас , е най-доходния бизнес! " Останалото е захранка за шарани! Сигурен съм ,ЧЕ НА НИТО ЕДИН ПОЛИТИК У НАС НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ИЗБРАЛАТА ГО РАЯ!!!Родата е подсигурена...пенсията и привилегиите също - да го д*ух*ат бедните! Бареков сигурно си умира от смях в Брюксел със заплата 20 000 ? и пенсия поне 3 000? като гледа политическата активност у нас! Бареков евродепутат - от диджей по селски вече

17

Анонимен

преди 7 години

Те не крадат, те берат.

16

Анонимен

преди 7 години

АНТИСТИСТЕМНАТА ИДЕОЛОГИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ БОГАТАШИ СИСТЕМНО ОГРАБВАЩИ ОБЩЕСТВОТО

15

Анонимен

преди 7 години

по 5 лв. членски внос на всички фанатизирани партийци ! и никаква държавна субсидия. и пенсионерите вместо да си мятат парите през балконите - направо в партийната дружинка !

14

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиквата и Цецо Кратуната си купиха бронирани БМВ-та.за по 1.5 млм, а лапнишараните гласуват ли гласуват

13

Анонимен

преди 7 години

Ами, при това положение, не гласуваш за съответната партия. Щом като примерно не ползват тези пари за благотворителни инициативи, развитие на нещо и т.н. - бюлетината за друга партия и чао.

12

Анонимен

преди 7 години

За виповете де се присмиват на такива като нас де блъскат честно що и те гледа в очите род ама ко му се случи него ще реве като луд весела коледа на моята рода която не обичам и бъдете все така подигравателни нали знаете приказката каквото повикало това се обадило весела коледа

11

Shano

преди 7 години

Аз не вярвам на тези лъжи ,политиците са видни люде окичени със слава,достолепие и величие.

10

Анонимен

преди 7 години

Политиката у нас - един от най - успешните бизнеса в страната!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Така съм горд, че помагам на някой политик, да спи в студентски град! Чувствам се полезен.

8

Анонимен

преди 7 години

for Public home?

7

Анонимен

преди 7 години

Много е ясно къде отиват парите - Светльо Витков веднага си нае партиен офис в центъра на София и си купи голям, нов, партиен Мерцедес.

6

Край

преди 7 години

"Системните партии не могат да бъдат оставени без субсидии, защото това ще ги направи заложници на косвени политически играчи" Е а до сега как е. Борисов каза че половината му първо правителство е било направено от Прокопиев. Знаете ли някой да е гласувал някъде за Прокопиев. Другата половина ние си знаем че беше от Пеевски и Цветан Василев. Някой да е гласувал за тях?.Без субсидия партиите са вредни - със субсидия са вредни на квадрат.

5

Анонимен

преди 7 години

До Радев Президентха, ха, ха.

4

Радев Самальот

преди 7 години

До Радев ПрезидентЕ добре де, високи заплати в Евразийския союз ама как като в братска русия минималната заплата скоро я повишиха на $117?Как според теб у нас минималната заплата ще е по-голяма от тази във водача на този Евразийски союз?

3

Анонимен

преди 7 години

И ФИНАНСИРАНЕТО НА МЕДИИТЕ Е НЕПРОЗРАЧНИ, КАКТО И ИЗТОЧНИЦИТЕ ИМ НА ИНФОРМАЦИЯ

2

Калинка-Малинка...

преди 7 години

11 са малко! 22 поне.