43

ss

преди 7 години

"...едновременно кръстосвали коридорите на гимназията..." - генералшата явно е била гений, щом като е учила в английската в трети клас...

42

Анонимен

преди 7 години

Първата дама Десислава Генчева и покойната поетеса Петя Дубарова едновременно са кръстосвали коридорите на бургаската английска гимназия---------------------Приемът в езиковите гимназии е след 7-ми клас. Тогава как е възможно да са ходили ЕДНОВРЕМЕННО във въпросното училище след като Деса е била ТРЕТИ КЛАС ????Що за "новина" ? Подигравате се с хората и ги занимавате с гл2упости ?

41

Анонимен

преди 7 години

И тази е учила някъде с някого...И кво от това ?!

40

Анонимен

преди 7 години

И аз учих в едно училище с Мариус Куркински.Казва се Бачо Киро, във Варна.И кво от това?Да ме хвалят ли за това съвпадение?Тая безсрамна жена си прави реклама на гърба на една мъртва поетеса.

39

Пабло Ескобар

преди 7 години

Е ? Какво иска да каже авторът на статията с този факт ? Мен ми направи впечатление лошия и вкус, непознаване на етикета и диалекта. След факта, че слуша рок нищо друго не е родило положителна мисъл.

38

Тошо

преди 7 години

И на Първанов жена му беше алкохоличка, но поне не се показваше много.

37

Тая е лудда

преди 7 години

Само тази жена и рускините се разхождат по анцузи и високи токове

36

Анонимен

преди 7 години

Всичко в нашата политика е парясници и дърти пергиши. Те едно семейство не могат да свъртят, та камо ли държава да управляват. Но все пак - вървим към *** ценности.

35

Анонимен

преди 7 години

Радев не отишъл на КНС при Плевналиев защото искал да вземе и тази киккимора понеже му била ПиАр, Плевналиев категорично отказал, Радев се нацупил и изобщо не отишъл.Радев е командван от тази кака и ще бере много ядове, но като нежму стига акъла...Остави си семейството за да се подложи на тая злобната Годзила.

34

Анцуг с токчета

преди 7 години

Досега по-проста първа дама не сме имали.

33

Shame

преди 7 години

Петя, светла й памет, заради такива като тези (комунисти и наследници на комунисти )се самоуби..... Тя ще остане завинаги трагичен пример за това, как системата е убивала младите си таланти и чистите душевно хора. Ако някой е чел Соната за Пвтя Дубарова, ще разбере за какво става въпрос. А сега си правят пиар с името й..... нямат морал тези двуличници!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен",а що се отнася до дубарова ,тя е посредствена и комплексирана история .Просто малко хора я помнят и са чели писаниците й!"Дори не осъзнавате колко сте прав...да хората на тази земя са малко. хората помнят, четат, чуват, мълчат и умират сами!Вие сега сте доволен,защото нахранихте злобата и си изпълнихте еничарския дълг. Браво!

31

Шах Наме

преди 7 години

Кой шеф-готвач забърка тоя булачам?Ще трябва пак от улицата да се храня...

30

Анонимен

преди 7 години

Ето стихотворението, от което е изваден цитатаМисли в часОмръзна ми да бъда все послушна -да слушам и мълча, да бъда в часи само химикалът ми да шушнепо бели листи със мастилен глас. Омръзна ми контролни да ме дебнат,а после в мисълта ми да тежат,да бъда груба, нервна и враждебнадори и с мама някой път. Омръзна ми да бъда черно-синя,в престилка като прилеп - с нощен цвят,и с чувството на грешна монахиняда нося в себе си мечта за свят тъй пъстър, както всъщност е дъха мив момичешката своя дълбина.Гимназията всекиго

29

Шах Наме

преди 7 години

колко пъти да ви подчертавам, че политиката и порното имат само козметични разлики?

28

ставри

преди 7 години

Е???

27

Анонимен

преди 7 години

Тази бъчва разведе малоумният генерал, за да го вкара в политиката и да е пуделчето на БСП. Жалка история.

26

Анонимен

преди 7 години

Моменто молим!Това всъщност е втората дама, първата са я изоставили по трасето на живота.Всичко живо в нашата политика е разженвано поне веднъж.Гоуеми либовници, ееееееей!

25

Шах Наме

преди 7 години

От кога имаме първа дама? Че ми се губи....

24

Mr STARBUCKS

преди 7 години

big deal.....