5

Чикън

преди 7 години

Както казва Камен Донев в образа си "Учителят": "Боя изгражда, не може само да мъмриш. Все едно Хан Аспарух да мъмри - не става"...

4

До 2

преди 7 години

Пожелавам ти някой да ти нашамароса хубаво детето, да видим тогава на какво мнение ще си. Ти добре ли си, как се примиряваш с мисълта, че е нормално някой да "шамаросва" детето. Майка ми през живота ми ми е ударила един единствен шамар, но го помня като все едно бе вчера. А повярвай ми, методите й за възпитание бяха железни и винаги съм я уважавала.Така че ако има само шамари, значи си скапан родител и не можеш по друг начин, а ако даваш на друг да го прави вместо теб, направо няма да коментирам

3

Още пари

преди 7 години

През 2012 година група фондации за ювеналната юстиция не успя да прокарат закон в своя полза. Сега изпозват подставени лица за същото.Неотдавна една такава дирекрорка на фондаци, толерирана орт Плевенлиев заяи с гордист: "Ние сме член на мрежа за децата". Така Вие не знаете, че госпожата която твърдеше във в-к Стандарт "Приветсваме новия закон" сега е скрита зад него.Ювеналнара юстиция се донамества. Тази прескондеренция за какво е? Отчтена дейност за още пари.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбрах само какво недоволствате. Нали по соц време беше приемливо да има шамарчета, нали все милеете за това скапано време? Ето, по детските градини явно все още цари този метод на възпитание! Естествено, за неразбралите да кажа, че горното е ирочнично, че някои хора не правят голяма разлика..

1

Анонимен

преди 7 години

Шамарите са традиционна местна форма на възпитание ама нещо се поевропейчихме и сега журналистите ходят насам натам по градините да слухтят кое дете ги е яло но винаги ще има шамари може би дори понякога в ушите ни звучи шумът от нечий шамар.