34

Анонимен

преди 7 години

Ако Европа прекрати търговското споразумение с Турция, само след 3 месеца турците, ще се състезават за последните места по икономическо развитие със Сомалия и Буркина Фасо.

33

Анонимен

преди 7 години

"Нека онези, които имат чужда валута под възглавницата, да я обменят в злато, в турски лири, за да се увеличи стойността на лирата"То хубаво ще обменят хората, ама как после как ще спят на такова голямо нещо?

32

гошо печения

преди 7 години

Какво произвежда турция която друга държава да не може. Квото правят турците, тва произвеждат и у виетнами у пакистан и у камбоджа. Единственото им пр. богатство е троя и константинопол. Един град сами не са направили тия ***

31

Членска карта №7

преди 7 години

до 28А ако се сближиш с евроатлантици, трябва да ходиш с кръшна походка и да пращаш дето си в детска градина където му обясняват, че семейство с мама и татко е отживелица... Алтернативите са ясни, всеки да избира...

30

mgs

преди 7 години

Не знам защо Ердоган толкова се притеснява за курса на турската лира към долара. Да си върже икономиката към рублата. Хем няма да има флуктуации в курса - заедно ще си вървят, накъдето са тръгнали. Ще си обменят стоки и ще обясняват колко са лоши всички останали.

29

Анонимен

преди 7 години

Ще продължава да се обезценява. Ердоган явно не разбира, че инвеститорите и търговските партньори искат стабилност, коректни отношения със страната-приемник, последователна политика и разумен диалог. Турция хем иска да я признаят за партньор (членство в ЕС, отпадане на визите...), хем не иска да приеме нито едно условие, че и открито казва "Не ни пука какво искате". На всичкото отгоре иска да получи цялата власт и контрол в страната. Това го превръща в деспот, никой не иска такъв за партньор.

28

Анонимен

преди 7 години

Въпрос на дни е Ердоган да подвие опашка.

27

Анонимен

преди 7 години

След призива на Ердоган, в Турция са регистрирани рекордни покупки на долари

26

Анонимен

преди 7 години

Сближиш ли се с Путин и националната ти валута започва да се държи като рубла.

25

Факт

преди 7 години

Обезценяването на лирата до определен размер не е проблем,даже може и да е благотворно.Загубата на пазари бута икономиката!Знаем го от собствен горчив опит,когато доброволно(!) се отказахме от някои пазари.А Ердоги отказва много партньори с действията си и създава несигурност.Явно още не е разбрал,че Турция НЕ МОЖЕ да играе във Висшата лига!

24

BGUSA

преди 7 години

И целия свят да мрази САЩ, не може да се отрече, че са най-великата държава в света. И още въжи правилото там, бялото си е бяло, черното си е черно. Ще подпалят враждата между туркито и рашка, ще има ердопутинова война, американците ще си измият ръцете и ще унищожат мю(юлманските страни.

23

Анонимен

преди 7 години

Ти жена си дай

22

Предложение

преди 7 години

Ами да му дадем българските турци на Ердоган, също и ромите, да се увеличи турската нация, ще кажем, че ромите са турци и готово.

21

Анонимен

преди 7 години

От много целувки и прегръдки Ердоганя май прихвана "болестите" на приятеля си Путин. Само с локум и шекер не става , иска и малко икономика.

20

Shopp™

преди 7 години

Путин им срина туризма с организираните от ФСБ уж кюрдски атентати.Ердоган започна война срещу кюрдите, но кюрдите да следствие, а не причина.Причината е в Кремъл.Щатите само стоят отстрани и подклаждат огъня, така че рано или късно Путин и Ердоган да се сбият.Путин и Ердоган са като двама клошари, които ще трябва да се избият за шепа жълти стотинки за кефа на богатите.

19

Анонимен

преди 7 години

Първо никой не ви мисли.Второ какво значи " накрая ще успеем"?В какво по-точно. Да си досъсипете държавата? Ердоган е вреден. Трябва да си сляп дс не го видиш.

18

гошо печения

преди 7 години

Аз казах 100пъти турцияя чака хипер инфлацията от 2000 г. Да произвеждаш стари рена килими и локум. Голяма икономика, няма кой да ги замести и да призвежда старо рено локум и килими. Да е и простите ***

17

Анонимен

преди 7 години

"Нека онези, които имат чужда валута под възглавницата, да я обменят в злато, в турски лири, за да се увеличи стойността на лирата", каза той.-----------------------------------------------------------------------------------А най добрия начин да се оправи лирата е Ердоган да се махне от политиката !

16

Анонимен

преди 7 години

Руският самальот Су-шка свален като гнила круша от турците в крайна сметка свали рублата а сега и турската лира.

15

Илхан

преди 7 години

Ако трябва ще караме на хляб и вода , но няма да се предаваме на и накрая ще успеем така , че не ни мислете благодаря ви.