22

Едисон

преди 7 години

До 80 процентаАйде, де, и в детските градини разбраха, че арбитражите вече няма да са частни съдилища след приемането на СЕТА и че съдиите ще ги назначават правителствата на ЕС и на Канада. Нека пишем по нещо, от което разбираме, че иначе само 'абим ток

21

Цецка със звънчето

преди 7 години

До За Европа, против ЕССпециално за Туск е гласувал Бойко Борисов, пък него си го избираме непрекъснато. Юнкер го избраха евродепутатите, от които 18 парчета сме си ги избрали ние на избори в България. Фицо са си го избрали словаците, че си го и преизбраха.

20

Петър Берон

преди 7 години

До теориянаконспирацияВавилонската кула е символ на разнообразието, на многообразието и на културата. Затова парламентът в Страсбург е в тази форма - символ на надеждата за мир и благоденствие на хора от различни нации след касапницата през Втората световна война. Питайте Божидар Димитров - да се знае историята, винаги е плюс

19

Анонимен

преди 7 години

дано да се случи защото по големи крадци и мошенници от американци и канадци на свта няма.не че ес ецвете за мирисане .цялата западна система се крепи на грабежа

18

Маркополов

преди 7 години

До Nadia NikolovaНапротив, доста хора започнаха вече да си търсят работа и да стягат куфарите.

17

Дуранди

преди 7 години

СССР ми се струва като детски кът пред ЕС, аз за 60 години не помня такава диктатура , цензура и бездържавност както сега при тея евронякой си които никой не им е дал власт, но те налагат шизофренични закони и споразумения.

16

Платонски

преди 7 години

До това ни очаква и насКоято си искате канадска компания може да съди която си искате европейска държава, но СЕТА не е приета още и не действа. Като влезе в сила правилата ще се променят и много хора точно това не искат, щото трудът на черно е по-сладък, както и търговията без правила

15

Анонимен

преди 7 години

Нали ви питаха дали искате мажоритарни изобир? Искахте ли? Какво се оказа сега ще само 2 партии ще влязат в парламента. Такъв *** народ като българския не трябва да се пита. Добре подписват СЕТА. прекалено сте прости за да проумеете какви са плюсовете и минусите.

14

Кандидат за академик

преди 7 години

До ЦиникЕ като ви питаха за ядрената енергетика в България и казахте НЕ, не ги ли платихме пак кинтите на руснаците. Няма смисъл да се пита по въпроси, които са извън компетенцията на форумните кибици. Ей, сега като ви питаха за мажоритарната, си казахте и Баце ви я прави, какво се жалите

13

Анонимен

преди 7 години

А да, Килъри загуби, това е резултата.

12

Паисий

преди 7 години

До ЦиникЕ, като ви питат, вие какво ще отговорите. Да не би да сте чели СЕТА и да знаете за какво става дума на 1600 страници текст.

11

Евролюб

преди 7 години

Другарят Пирински пак се пробва в солова роля, ама да има някой да го пита, чел ли го е това споразумение или го е чел, ама не го е разбрал

10

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

БРАВО, ДАНО СЕ ОТКАЖАТ ОТ СЕТА.. ОЩЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА, СЛЕДВАЩАТА НОВИНА ОЧАКВАМ РАЗПАДАНЕТО НА ЕВРОСЪЮЗА.

9

Циник

преди 7 години

Радвам се като чета коментарите - будни са бълтарите! И всичко което са казали колегите е вярно! За съжаление НИКОЙ от ТАЙНО преговапящите не си направи труда да попита европейските народи! Преди години бях горещ привърженик на ЕС - сега съм върл враг на МРАКОБЕСНАТА ДИКТАТУРА в която го превърнаха! Ще вдигна парти - ако го видя да се разпадне!

8

Анонимен

преди 7 години

Исканата от тези евродепутати проверка не е нищо друго, освен една проверка за конституционносъобразност с Договора за ЕС. Няма как ако съдът го вземе на разглеждане да не се дискутират публично щекотливи въпроси, и няма как да не се съобрази с ЕС разпоредби. Лоша работа.

7

Анонимен

преди 7 години

Руснаците как имат право да купуват земя у нас? Предпочитам канадци, пред руснаците.

6

Циганин

преди 7 години

Те ще могат да купят земя в Добруджа (а нашият беден народ веднага ще си продаде земичката ) и след това ще дупчат Доброджата за шистов газ които ще навреди и на фауната а и на флората в Добруджата .Те ще има право да купуват всичко у нас(за няколко сребрника) и то без разрешение или уведомлени на властите . Най-голямат глупост ще е подписването на СЕТА,а след това спасението ще е само във .... война . Ама нашите управници си мисля за топлото си местенца ,а не за България,за съжаление.

5

Просто човек

преди 7 години

Срамувам се, че си избрахме такъв Вицепрезидент. - същество, на което изобщо не му пука за собствения народ. Жалко за генерал Радев.

4

това ни очаква и нас

преди 7 години

Канадския концерн Gabriel Resources съди румънска община Росиа Монтана, (3 000 жители), в планината Apuseni в Западна Трансилвания, за "пропуснати ползи". Румънците разбрали това от телевизията. Съди ги частен арбитражен съд, принадлежащ на Световната банка. Никой не знае на какви закони се подчинява този съд. Канадския концерн съди румънската община за 8 милиарда щатски долара. Това ни чака и нас.

3

Nadia Nikolova

преди 7 години

Давайте...то никой не е тръгнал да ви спира.Повечето хора и да имат желание не могат да си позволят да пътуват до там.А иначе то е ясно,че обикновените хора винаги са падали жертва на някаква си там администрация решила,че щом няма лична изгода ще си прави каквото си иска.