51

Eлена

преди 7 години

Нормално е,че спечели Тръмп. При толкова количествени натрупвания(увеличаване на бедните в САЩ и военните конфликти...)дойде и качественото изменение-Тръмп.Не вярвах,че Маркс е прав,че ще харесваме несвободата,но това ни докараха "демократите"(визирам България)и сега ще търпят качествени изменения.

50

следва

преди 7 години

Франция - вожд Люпкен, Голандия - Гертьо, за да свие сърмите на жена си унгарката.

49

Ivan

преди 7 години

До 58: Ти за мераците за завръщане на великата османска империя май не си и чувал. А този луд за връзване на чело на Турция както действа скоро там няма да има никаква опозиция. Армията им е от най силните в света и за нула време могат да си окупират който си искат. Някой да каза нещо за Крим, че за България изван нато и ес на никой от големите няма да му пука.

48

Анонимен

преди 7 години

До Az 57Ну и правилно! Глобализацията......на Марс! Тука си остават народите и традиционните обичаи и стил на живот!

47

Анонимен

преди 7 години

Единственото тъжно е, че нагло насажданият ценностен модел за безгранична либералност и толериране на всичко, чак сега се сгромоляса, този явно е очаквал стадото вечно да търпи

46

Анонимен

преди 7 години

До Ivan 52Езък ти за името! Що говориш глупости бе? Те турците са се оправили с техните курди, с тяхната гражданска война от години, та ще дойдат с нашите динковци и хайдутини да се разправят!!!!! Да не са изкукали????

45

Az

преди 7 години

Да, заразно е - следващите ще са вероятно Франция и Холандия, а може би и Германия. Бавно но сигурно, здравомислещите хора ще измематат самозабравилата се прослойка от корумпирани политици и нищоработещи оядени бюрократи.

44

Анонимен

преди 7 години

6obeto e goljam strah junker moje da pregraschta boilo i obratno no tramp ne tova e maj milioner

43

Анонимен

преди 7 години

Ivan 52 е много прав. Има ли тук мислещи хора? Всъщност вие какво искате и коя кауза защитавате?

42

Анонимен

преди 7 години

Кво става? Това не са ли БСП, генерал Радев и другите около него? Нещо не объркахме ли опорните точки? Сега за Цецка ли да гласуваме?

41

Ivan

преди 7 години

Гледам тук на повечето коментаращи идеала им е разпадане на Нато и ЕС. Това ако стане с тази наша армия от 14 човека, един счупен самолет и Ген Раден турците са ни окупирали и превзели за има няма три часа. Хайде внимавайте за какво си мечтаете.

40

Анонимен

преди 7 години

Крадливите толерантни от ЕП мислят за комисионките от богатити араби които им плащат да приемат азиато африкански ислямисти, терористи

39

Анонимен

преди 7 години

КЛИШЕТА ЛОЗУНГИ И ЛОВ НА ВЕЩИЦИ, НИЩО ДРУГО. КОГО ПЛАШИТЕ?

38

Анонимен

преди 7 години

И сега какво ще правят соросоидчетата? Еврокомунистите осъждат избора на Тръмп също като тях....

37

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е избора на американския народ! Всички които окачествяват това като зараза, сами са заразени от страх от промени, или по точно се страхуват за несправедливо заеманите от тях постове. Светът е замръзнал от доста години в едно окаяно състояние което е в резултат точно на тези които сега се страхуват от предстояща промяна. Промени ще има и дано да е в добра посока за работещите хора, което значи в лоша посока за брюкселските зелки.

36

Анонимен

преди 7 години

Заради лошата политика на лидерите в света,"феноменът Тръмп "ще печели все повече привърженици в света.Политическата класа се самозабрави,поглъща милиарди,бездейства,двоен стандарт и лоша социална политика,затова печелят хейтърите-популисти,като Тръмп.Както и агресорът Путин,който умело се възползва от това.Светът е в опасност и колкото по-рано разбере това,толкова по-добре.ЕС трябва да се обедини и реформира.Да изгради свои институции за сигурност и пази пазарите си и своята идентичност.

35

9К51

преди 7 години

Голям майтап Уили ...цяла година брюкселските чиновници плюеха Тръмп ... сега как ще го погледнат в очите и ще искат помощ Америка ...

34

Исти

преди 7 години

Тръмп е най-тежкия проблем на Путин и Ердоган- сега ще видят кой кум,кой сват.

33

направо

преди 7 години

разпаднете ЕС .Кой болен мозък ни причисли към ЕС?Тръмп е къде по добре от Хилари.Това го знаят и малките деца.Радев е по добре от Цачева.Добре че е от инициативен коминет че тия *** в Брюксел възпрепятстват България.Ето от къде идват тъпите идеи на Станишев.

32

Димитър

преди 7 години

Омразата и страха са довели до този избор, Тръмп е един фанатик, не споделя демократичните ценности и избирането му е връщането на САЩ до епохата преди демокрацията и някои щати ще обяват независимост и възможно е разпадането на САЩ както се разпада ССР