39

Анонимен

преди 7 години

А в Русия след като публикуваха снимки на двореца на министъра на отбраната Шойгу засекретиха данните за имотното състояние на върхушката.

38

А

преди 7 години

До Бай Миле 50КОЙ ?!!

37

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до долнияТо понеже на Запад няма съмнително забогатели, нали ?! 😀

36

Анонимен

преди 7 години

подозрителното забогатяване с огромни богатства на лидерите на бившите комунистически държави доказват липсата както измамата с която са заблудили своите съграждани с празните лозунги на комунизма за свобода, равенство и братство, както и за липса на всякакви морални граници,каквито имат вярващите в Бога хора от демократичния свят, които да ги спират в безогледното забогатяване чрез ограбване с нечестни средства на собствения им народ,характерни за всички тоталитарни управления

35

Хех

преди 7 години

Спомням си как преди около година едно наше официално същество говореше там в един микрофон след като от любов украинците бяха накъсали и свалили всички български знамена окачени по случай официалното му посещение: "Украйна це Европа"! И то - С претенции че изразява НАШЕТО мнение по въпроса! Голям срам! Hещactниk!

34

не е за смЕх

преди 7 години

Не виждам разлика между нас и тях назначени "бизнесмени" с раздадени куфарчета с пари които за една нощ от другари станаха господари използващи политическата власт за да крадат всичко от всякъде.

33

Бай Миле

преди 7 години

Защо ?

32

Бай Миле

преди 7 години

ЗАЩО МИ ИЗТРИВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ ?

31

Руси Филчев

преди 7 години

За сметка на това, вижте - богатствата на руските олигарси са съвсем прилични, а не като на тия долни бандеровци ! Ето Медведев например какво има човекът - живее скромно в една къщурка, а за другите пък да не говорим - някои дори мизерстват, за да не бият на очи. Това е истината, а тя се научава само от руските медии, на други не вярвайте !

30

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета... май в гадната и бедна България се живее по добре от великия ви СССР? Гледам съюзниците на Русия, нф само тънат в мизерия ами им вземат и земята...това са "братя" и то "велики" .Да ви напомня нещо за нашата история? Може и да не ми отваряте, не е нужно.

29

Анонимен

преди 7 години

ТАКА БЕШЕ ПРИ НАС ПРЕДИ 20 ГОДИНА . ТОВА ГИ ЧАКА И РУСНАЦИТЕ СЛЕД 29 ГОДИНИ.

28

Тиквун

преди 7 години

Боже! Това са много малки суми. Сравнено с нашите юнаци - тия в Украйна направо нямат нищо. Колко мъка има по тоя свят божеее...

27

анонимен

преди 7 години

"Фондация за международно възраждане",финансирана от Сорос=Фондация за за затриване на националните държави

26

Анонимен

преди 7 години

До ФАКТГлу.хак! Отдавна не е най-големият в Европа .Най-големиаят е в демократична Европейска държава. А,де!

25

юбералес

преди 7 години

При капитализма елитът е богат. При соца - елитът е ***. При посткомунизма, елитът е *** и богат. Иска се време да се отсеят простите. Чест прави на украинските политици, че декларират имуществото си, а не като някой други, които се крият зад вилончелисти.

24

Хемус

преди 7 години

Това лято по морето работих с украински стажанти,абе те се радват,че сме имали пътища,а те не!Смятай за какво иде реч!

23

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОчистилиса се ,таратанци .... и Лех Валенса имал шушу -мушу с тяхната ДС....

22

Бай Хой от Джуангджо

преди 7 години

Украинската милиция е една идея по-корумпирана от руската. Руснаците си искат основно на границата, а украинците навсякъде където те срещнат.

21

Анонимен

преди 7 години

Имайте предвид, че това са само тия авоари, за които си признават. Тия, за които ще си траят най вероятно са много повече.

20

Анонимен

преди 7 години

При нас не е по-различно