31

смЕх

преди 7 години

Ха-ха по-евтино било да са на училище та и бременни да започнат да идват ами направете им и стаи за кърмене и даскалиците да ги изпитват направо там нещастници всичко е на вятъра от тия нищо не става.

30

киркор

преди 7 години

аве ей ... с тия пари стройте трудови лагери и затвори за тези *** , стипендии ще ми дават ... пари хвърлени на вятъра!

29

Анонимен

преди 7 години

Международния ромски фонд да почне да ходи по ромските махали и да харчи парите по предназначение за тези деца, а не да ги пуска в лакомните усти на държавните чиновници.Които нищо друго не успяха да направят освен още по-голямо разделение на етнически принцип.

28

Господ гледа!

преди 7 години

КРИВАТА УСТА, КРИВО МИСЛИ, НО ОНЗИ ОТГОРЕ, ПРАВО СЪДИ! ГОЛЕМЕЕНЕТО, ПРОДАЖНОСТТА И НАГЛЕЕНЕТО СА ГРЯХ, А НЕ ДОБРОДЕТЕЛ

27

Анонимен

преди 7 години

Да отбележим - няма значение кой дава парите, няма значение колко са парите. В случая е на лице дискриминация."Международния ромски фонд" е отявлено дискриминационна организация, понеже е на етнически принцип(не на държавен, примерно "български", а на етнически!). Следва тази организация да се разследва от ДАНС за насаждане на омраза и дискриминация, след което да й се забрани да оперира на българска територия. Писна ми от ДПС, ДОСТ, МОСТ и техни производни!

26

Анонимен

преди 7 години

Тази си е навъртяла на пръста да се дават пари на дискриминационен принцип и това е! Явно няма да се откаже!

25

Идеята

преди 7 години

Защитавайте България с действия,подкрепете следващия протест. Не завиждайте на ромите за умрелите им помощи с които само им замазват очите.Не бъдете като тях.Когато сме единни нищо не може да ни спре!

24

Анонимен

преди 7 години

Детски и социални помощи да се спират след второ дете и при незавършено средно образование! Казах!Само че няма кой да ме чуе, защото Тиквата е на хранилката на СороШ и за планът Ран-ът!

23

Оставка!

преди 7 години

Упорита в тъпотията и антибългарщината е братовчедката на Соломон Паси - Меглена Кунева.Писна ни вече! Оставка!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Идейо, а как ще отговориш на това, че и за ТРЕТО дете се дава социални помощи в тази държава? Кой българин вече прави по три деца в днешни времена бре? Социалните помощи пак ли са от ромската организация, смеш.ник?

21

Идея

преди 7 години

До 19 беше отговорът ми

20

Анонимен

преди 7 години

Две деца в девети клас? Който ражда под 18 или даже 16 г, да се извземат автоматично децата. И при липса на трудов стаж, също - никакви майчински. Нали има агенция за закрила на детето? Като тръгнат по махалата и видят, че няма минимум човешки и санитарни условия.....лишаване от родителски права.

19

Анонимен

преди 7 години

Най-евтино излиза **** със спрени помощи, напр. защото не ходи на училище.

18

Анонимен

преди 7 години

до Идея Пич, ти май не осъзнаваш проблема. Проблема не е в това че българчетата нямат такъв международен фонд, а това че тази на снимката позволявайки тези пари да достигнат до ци.ганетата от тези фондации, дискриминира по този начин останалите учащи се след 8-ми клас в тази държава. Значи все едно на гости у нас идва чичо ми и дава шоколад на брат ми, защото е с по-*** цвят на кожата спрямо мен, а на мен ми се усмнихва само.Какво значи РОМ или БЪЛГАРИН в тази държава, пич?

17

Анонимен

преди 7 години

до 19 А този ромски фонд от къде се попълва , бе , бас.тун?

16

защо

преди 7 години

Г-жо министър, ако е вярно "а се изплащат детски надбавки за много млади майки без да са в рамките на това, което законът разрешава", някой не е ли за затвора? Вие сезирахте ли прокуратурата?

15

Идея

преди 7 години

Еми да направим Български Фонд и да подпомогнем българчетата с успех над 5.50. Да не квикнат ромите, че ги дискриминираме!

14

Анонимен

преди 7 години

Заради Кунева и Москов няма да подкрепя Реформаторския блок и Радан Кънев, когото иначе уважавам като политик. Докато е с тия ......, няма да им помпам самочувствието с моя глас.

13

мне

преди 7 години

Аз пък се чудя, защо всички български деца не се пишат ромчета, и да получат също стипендия, м?

12

Анонимен

преди 7 години

Майко мила какво ни чака! Пакистан в Европа!!! ужас, а тия продължават с помощите!