254

България НАТО

преди 7 години

Русия трябва да бъде тотално излорана от западния свят и да бъде оставена на самата себе си. За гарантиране границите на съюзниците от НАТО в близост до Русия, необходимо е да бъде рязо засилено военното присъствие на НАТО.

253

До Циник

преди 7 години

И още нещо, мен не ме интересува нито Русия нито САЩ, мен ме интересуват България и историята.

252

До Циник

преди 7 години

Преди да се създаде държавата Швейцаря, там са властвали под Немска шапка династията на Хабсбургите, които на свой ред са завзели територията от Рим. А римляните вече ... но как да е, твърде назад се връщаме. Както казах, всички съвременни държави в Европа са изградени върху кръвта на местното население (само виж колко племена е имало тогава). Но да това е ставало преди повече от 1000 години, но принципа с Индианците е същя, само че там се е случило в по новата история на Европа.

251

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът (както и диктатурите) да съществува се нуждае от враг. Когато има враг, той обединява народа и управляващите правят каквото си искат в името на разгрома над врага. Днес се наблюдава същото (бежанци, ц-га-ни, фили, фоби и т.н.) В по-напредналите общества, хората се обединяват в името на идея, прогес, разцвет на държавата, но те трудно се манипулират. Това е огромната разлика между изтока и запада

250

Анонимен

преди 7 години

Младежта не мож я излъга.

249

БХ

преди 7 години

На всякъде е по-добре от рашка и турцияшка, нали ако беше добре в тия коч'ини руснаците и турците щяха да си живеят в страните, а не да са пръснати из цяла Европа.

248

До 340-тия

преди 7 години

"Крачите смело" с вързани очи към АДА! Повлякохте там и родината ни.Проклети да сте!!!!!!!!!!!!!

247

Циник

преди 7 години

Не чух нещо за Швейцарски геноцид???? Макарче там дружно си живейкат 3 народа? И се оправят без Русия - криво ляво!ПхахахаОт 7 кладенеца вода ще донесете на ****кин дупе*то да подмиете!Каква всеотдайност! Пхахаха

246

ни вервам

преди 7 години

когато стигнали до нас през 1877 г. русите възхитени описали улиците, градините, уредбата на българските къщи, храната.когато 17та червените подгонили белите - много руси предпочели да живеят тук до 44та.когато при Тато един командирован рус накрая се разхълца, че не иска да се връща, ние се споглеждахме стреснати какви ги плещи тоя и от чия точно домашна ракия е пил.сега Толстой, ама не Лев, обяснява, че по-равните другари на север си живуркали лятос тук, а най-равните на яхти край Карибите

245

До 334-тия

преди 7 години

Кои "НИЕ" и къде там? Вие пепелянките,в клоаката ли? А аз съм в родината си,в която искам да живея ,но без вас-***!!!!!!!!!! Айде,чиба!!!!!!!!!!!!!!!!!!

244

Анонимен

преди 7 години

В България няма западни пепелянки ами се случи това, което чакаме и в Русия. Измряха дъртите вербувани ***, бабички и рушветаджии. Днес България е член на най-напредналата циливизация западната. И крачим напред смело, без да гледаме в миналото..там гледате само вие говня....шките защото там ви остана краденето.

243

До Циник до 326

преди 7 години

За Хапсбургите да си чувал нещо??? Мислех че ще ме контрираш с Япония, Кирибати а ти направо в дълбокото - Европа. Няма държава в Европа която да не е имала поне един геноцид в историята си. (За кирибати наистина незнам, но дори и в Японя е имало огромни войни между клановете)

242

Циник до Брееей

преди 7 години

Ъъъъъ....колко ти е високо челото? 2 пръста? Или по-точно 1? Заболяха ме и глава, и очи от неграмотна русофилска шльокавица!Пхахаха

241

България НАТО

преди 7 години

Трябва да изселим всички 10 хиляди путинофили от България. Това ще гарантира развитието на България.

240

Анонимен

преди 7 години

И какво като учат в чужбина децата на този и онзи?!?------Не отклонявай темата!Въпросът е защо учат в "оная" чужбина, а не в другата?

239

До 333

преди 7 години

Ами ние сме там заедно със страната си.Ти не си там, където искаш.

238

Брееей.,

преди 7 години

Поредната уродлива пропаганда.Абе,я по-добре всички идигащи Америка и западния свят в курт да се пръждосат там,та най-после държавите да се прочистят от баластрата,да си останат родолюбците и нещата да си дойдат по местата.Да държиш змии в пазвата си е лудост.И България е пълна със змии в пазвата,затова хаосът е пълен,а народът разделен и беден.Нека родофобите-западофили се съберат в западната клоака,да си заживеят в "свободния" свят в който има всичко,че да се куртулисаме от пепелянки!!!!!!!!!!

237

България НАТО

преди 7 години

Трябва просто да изчакаме златната младеж да порасне и да измрат родителите им. Русия сама ще се моли за членство в НАТО и ЕС.

236

До 320

преди 7 години

А като се гордееш, че си бил на 3 морета с бонбони ли ги завладя? А твоята любов Русия след 1944г с бонбони ли се настани във властта? По цялата източна Европа?

235

Циник до 326

преди 7 години

Какво ще кажеш за Швейцария?