122

Анонимен

преди 7 години

ЛЕВСКИ ЗАГУБИ МАЧА И ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ МАЧА .ВСИЧКО Е ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО

121

Иван Иванов

преди 7 години

Трайчо Трайков настина прави най-добро впечатление. Отначало бях резервиран към него ,но след дебатите си промених коренно настроението към него. Спокоен ,много знаещ и уверен в себе си още повече , че е предложен от РБ без никакви ангажименти .Той показа веднъж като министър ,че няма да търпи да бъде манипулиран и да работи против истината.

120

ognyanz

преди 7 години

Цецка - президент. По-голям абсурд от това, здраве му кажи. По-добре ГЕРБ да бяха предложили Митьо Пищова, него можеше и повече хора да го харесат. А и обещава кебапчета за електората. Как да не го избереш.

119

До 148

преди 7 години

Точно комунистите ще спечелят като гласуваш за ГЕРБ. Много си смешен. Не само ще гласуваш за комунистите ами и за партийната секретарка на комунистите. Хихихи.

118

сминдух енд чесън

преди 7 години

По мое скромно мнение,единствените ,които имат нещо като интелект в главата си са Трайков и Орешарски,на обратния полюс е кандидата на ГЕРБ.

117

eskadroni

преди 7 години

V utroto na svetla ERA , s fakela na nova VERA , idat bodri eskadroni Pak da kradnat milioni . BUDA , svil desnicata korava , v celii rust se TOI izpravia I viknaaa: Viiiiiiiii , sleznete ot konete I mi shlanga ( pojarnikarskia de) celunete , 4ak togava vuzcarete ve4na (ne) Pravda na sveta .

116

анонимен

преди 7 години

След като знаете резултатите защо да ходим да гласуваме?

115

Анонимен

преди 7 години

абе стига глупости, че кой нормален е гласува за безлична женска физиономия

114

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са прикрити комунисти, а БСП явни. Избора е труден.Иска ми се да вярвам че ГЕРБ са по-патриотично настроени от БСП.

113

Анонимен

преди 7 години

Аз искам Трайчо Трайков, но за да не спечелят комунистите ще гласувам на втори тур за Цачева. Радев не трябва да се допуска. Аз не зная как може Български Офицер да живее като осъзнат предател.

112

Хм

преди 7 години

Добре че бяха анкетите по сайтовете,та да се озаптят малко купените социолози!Първоначално даваха 10% преднина на Цецка,ама когато излезнаха интернет-анкетите(с почти обратен резултат) от кумова срама намалиха аванса на 5%!Лично аз не съм умрял за Радев,но ако се наложи може и да гласувам за него-другите са много назад,за съжаление.Абе важното е президентът да не е от ГЕРБ и да е поне малко патриот...

111

ученик посл. година

преди 7 години

Мене никой не ме е анкетирал. Аз казвам, ще гласувам за Радев. За пръв път имам право на глас. Моите съученици навършили 18 г. масово ще гласуват за него!

110

Майтапчия

преди 7 години

Издигането на Цачева за кандидат е брилянтен ход на гения от Банкя!Според разни предсказания жена щяла да застане начело на България-ето ти Цецка!Обаче пък повечето хора искат мъж президент-няма проблем,Цецка е доста мъжествена!Е,вярно че Татяна Дончева е силна конкуренция по тоя показател,но пък няма такава партийна подкрепа.

109

Робот

преди 7 години

Я на някои избори да няма социологическо проучване и нека да видим кой ще спечели. Защото така се втълпява на хората че кандидатите на ГЕРБ и БСП са най-големите и най-великите и един от тях ще спечели и всички % се въртят около тях. За другите кандидати не се говори нищо все едно че няма такива и нито един от тях няма шанс да спечели, а това не е никак честно и това е на всички избори. И от там идва приказката 'Ами то няма за кого друг да се гласува"

108

Анонимен

преди 7 години

До ММММтам е номерът, да стане ясно, че бб е цец цач. Сиреч, харесваш си тате, гласувай за мама.

107

ШКУМВАТА

преди 7 години

Радев към Цачева:-И двамата сме един отбор, но поне да не се излагаме! Запомни! При команда "Залегни!", не се ляга по гръб! И...не се вирят краката...

106

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Ама Цачева и Радев на дебата не бяха ли като кандидат - президентска двойка? И само клишета : тя "Винаги верни на Партията", той-"Рапорт даден, рапорт приет!"При дебатите единствен Трайков се отличаваше: спокоен, ерудиран, мислещ, точен...

105

Жена

преди 7 години

Чудя се на акъла на тия мъже, особено ходили войници как може да гласуват за Цецито. В една военновременна обстановка /да не дава Бог/какъв главнокумандващ ще е "дамата" и дали нейният син ще се върне от Америка да даде пример сражавайки се за Родината?

104

стоил

преди 7 години

На пъри тур за Цеца к.р......на втори тур за Цеца ....два!!!!

103

Анонимен

преди 7 години

ДА СЕ ИЗПРОБВА В НЯКОЕ ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ НИВОТО НА АНГЛИЙСКИЯ ЕЗИК НА ЦАЧЕВА.Както пробваха Бареков.