17

Анонимен

преди 7 години

По злобата и жлъчта, с която се отнасят към Русия и християнството въобще, ще ги познаете.Злобна пропаганда на отровна идеология, в която няма нищо човешко.

16

Анонимен

преди 7 години

Иска ти се.Никой няма да подарява Европа на брадатите майки.Няма да се разминете без война с християните.Много скоро...

15

Анонимен

преди 7 години

руски политолози и историци пишат за разпад на русия в близките 10 години

14

Анонимен

преди 7 години

в татарстан вече си имат свой президент парламент и конституция,башкирия ще ги последват.от там към долното поволжие и казахстан населението е мюсюлманско.между европейската и азиатската част на русия,огромни райони са мюсюлмански. в северен кавказ отдавна няма рускоезични,там властта съществува само във военните гарнизони.

13

Циник

преди 7 години

Естествено , че има много *** в Русия ( пише се с главна буква впрочем ) от времето на немската императорка Екатерина велика руската империя владее разните му там Казахстани, Дагестани, Узбекистани ....и те знам още какви стани! Пък и голямата популация е признак на ниска култура - араби, африканци...се множат като ***....без да му мислят, и после чакат подаяния от цивилизования свят!

12

Антон

преди 7 години

Ислямът ще покори света, по чисто демографски причини! Така е било преди, така ще бъде и сега! Какво е спряло това покорение обаче след 12-13 век, когато реално е набрал сила! Спрял го е икономическия бум на Запада и изоставането на Изтока, в страните, които е бил разпространен! От тук на сетне, спирачка в ислямизацията на Европа ще сложи срива на социалната система и изпарението на благосъстоянието от запада. Земята навлиза в периоди, сътресения, а до 5 години ще има и продоволствена криза глоб

11

Анонимен

преди 7 години

По-бързо ислямизираща от Русия е Германия и Белгия. А Русия не я плачи. И без твоето мнение ще се оправят.

10

Анонимен

преди 7 години

русия е най бързо ислямизиращата се държава. имат 25 милиона мюсюлмани от 140 милиона население или 18% и числеността му стремително нараства. в москва са 1.5 милиона мюсюлмани и се строи 5-та джамия,като едната е най голямата в европа. русия има и най дългите граници с ислямски държави

9

Дедовия

преди 7 години

Рейгън има много здраве от арменския поп. Империята на злото се нарича ислям. Във всичките му форми. Ще има да подсмърча за Съветския съюз ако беше жив, защото точно Съветския съюз им вършеше черната работа да държи исляма на оглавник.А иначе дяволът, пардон исляма отдавна надига глава и наднича зад рамената на човечеството и само дебне удобен момент да го удуши и ликвидира със змийската си отрова.

8

Циник до турчина

преди 7 години

Както се върти...така и ще ви изврътка! Х*лебарките трябва да се изтребват! Верно малко прекалено много станахте - мързеливи, миризливи, безмозъчни. Никой не е длъжен да ви хрантути бъдева! И за *** не ставате - щото ще мирише на овча лой! :-) :-)

7

Поет

преди 7 години

Ислямистите европата налазват. Комунистите след тях крадат. Баба Меркел им се мазни, папата им мие краката. Каква ли ще й е на Европа съдбата?!

6

Измет

преди 7 години

Русофилска пасмина - описанието на снимката е: "On the morning of Monday, 12 September, several thousand Muslims gathered at the Moscow Cathedral mosque near the Prospekt Mira, for the celebration of Eid al-Adha." Много сте жалки, ама много.

5

Японеца

преди 7 години

*** религия за *** индивиди!

4

ХАХАХАХААХ

преди 7 години

До циркХхаахахаха, жалък опит за пропаганда. С тия сгради е точно Лондон, да.... Всеки сам може да провери като натисне десен бутон върху снимката и кликне на "Search Google for Image":) Много жалък опит, ама много. Точно Москва си е това :)

3

Турчина

преди 7 години

Светът все повече се върти около исляма! Това ме радва и изпълва с гордост. Много сме, силни сме. Хахаха

2

цирк

преди 7 години

Тази снимка горе не е от Казахстан не е и от Русия а от Лондон,така че тези провокации ни вървят.

1

Циник

преди 7 години

Много ще се радвам да се пробват! Путин обаче не е Меркел - бързо , бързо ще ги върне в колхоза.