100

Скитник

преди 7 години

Вие само мързелувате,слушате чалга до дупка , ракия със шопска ВСЯКА вечер и сега Сорос ви виновен?!

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТочно това е идеята - да ги образоват и цивилизоват.Нали още едно време Тодор Живков беше им създал специално за тях *** училища, безплатни закуски.... какво ли не, само и само да станат хора.Е, не успя. Другаря ви Живков се провали. Вярно, повече кротуваха, иначе - бой. Но генерално - не успя да ги цивилизова.Не съм оптимист и за другарката Снаха Пръмова, но нека опита. Нещата вече са толкова отчайващи, че....

98

Анонимен

преди 7 години

Eх Соросе, Соросе...този демон Сорос....Ако не беше той, кой щеше да ни е виновен? Сигурно марсиянците.

97

Анонимен

преди 7 години

До Нед до 77047Чичко Сорос ни върза чурките на възел, че всеки си гледа кариерата и парите,и никой не прави деца, а гледа да се махне и да мие клозети в чужбина?!?!?!?!?!?Чичко Сорос ли ни ср* в гащите, че сме скпана държава?!?!?!?!?!Умник!!!!!

96

Анонимен

преди 7 години

Друг начин няма, те ще ни хранят един ден.Сори но.... факт.

95

Анонимен

преди 7 години

ами, реално погледнато, ако бяха пуснали индобългари да да се грижат за енергетиката, поне нямаше да плащаме десетки милиарди евро компенсации, неустойки и лихви. ТЕЦовете и Белене отдавна щяха да са опоскани, а никой от тях нямаше да подпише каквото и да е. Ал инклузивът щеше да е изяден от гладния персонал и туристите щяха да ходят по ресторанти :). Да не говорим, че ако ги пуснат по границата с 'бежанците' и им кажат, че си губят помощите, ако някой влезе, гледайте сеир.

94

ъ

преди 7 години

Пазара на труда бране на желязо ли ще е тогава?

93

кръчма

преди 7 години

До Анонимен27 години светло бъдеще за по-равните другари. нали знаеш вица "ваше величество, народът спря да работи, по цял ден пие, пее и пс.у.ва!"

92

Анонимен

преди 7 години

Сметки без кръчмар! Не се знае дали тази програма ще сработи, и какъв ефект ще има от нея. *** отдавна знаят, че няма й за тях бъдеще в България. Те също се изнасят за запад в търсене на по-добър живод. Трябват радикални мерки. Видя се, че от интеграцията нищо не излиза. Високо развити държави не постигат нищо, а къде сме тръгнали ние? Споране на всички видове помощи, ако не пращаш детето си на училище, независимо като какъв се определяш. Може да има някакъв ефект.

91

Анонимен

преди 7 години

За да се случи това трябва ромите в трудоспособна възраст да упеторят численоста си за 3 години) и това го казва министър на образованието

90

от чалготеката

преди 7 години

честито на печелившите .....

89

Анонимен

преди 7 години

Кунева да не се изказва неподготвена, че става още - повече за смях отколкото вече е. Има си официална статистика, всеки нормален човек може да си направи елементарни сметки, че това е практически, теоретически и най - вече математически невъзможно. Че трябва да се образоват - трябва, защото до 2050г. ще са мнозинство и това вече е математически 100 % доказуемо!

88

Анонимен

преди 7 години

Народа се е хвърлил на ядене и пиене като за последно.Кафенетата пълни с безработни мързеливци.Какво очаквате?!

87

ромстипендия

преди 7 години

До сминдух енд чесънкак да не е - труден пазарлък, особено по избори

86

Анонимен

преди 7 години

Пазара на труда в България е към 4 млн, ромите са около 400 хиляди, от тях половината не са в трудоспособна възраст, демек, абсолютно невъзможно е за 3 години ромите да заемат 1/4 от пазара на труда, и се чудя как може министър да говори подобни небивалици

85

Ф.С.В

преди 7 години

--Да му мисли БГ бизнеса- Поради прекомерната си алчност Бизнеса изгони голяма част от населението - Той винаги реве когато трябва да се вдигат заплати - Монополите и алчните банки и бързи кредити изгониха другата част от народа- За 2-3000 лева длъжници се преследват за вече станали 10 000 лв Няма такава държава - в пъти повече се искат от ЧСИ та милионери- И народа пое към вечно емигрантство далеч от несигурната *** БГ - антисоциална държава помагаща само на роми и емигранти от Африка-!

84

Анонимен

преди 7 години

Няма как 1/4 от пазара на труда да бъдат роми до 2020, това е невъзможно дори и чисто теоретически, а тая жена просто не е с всичкия си

83

сминдух енд чесън

преди 7 години

Защо му викате пазар на труда,като нито е пазар нито има труд

82

Анонимен

преди 7 години

Няма как пазарът на труда да е с 25% роми. Те всички са болни, инвалиди с ТЕЛК, на социални и още 30 вида помощи.

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103То понеже Русия не е пълна с всякакви от разните азиатски републики... е, да не са роми, ама са всякакви талибани.