64

Анонимен

преди 7 години

Стига сте врякали! След 2 -3 седмица пак ще изберете тикварите или другарите, и ще продължавате да дращите тук против навлеците от Анатолас. И пишман патриотите да изберете, същата работа, даже и по зле. Направо гласувайте за Амет Доан и рахат бъдете.Заспала европаплач!

63

Некъф луд

преди 7 години

Като не им харесват условията да се връщат в пустинята.

62

луцифер

преди 7 години

ми хайде вървете си откога се надявам

61

Су 34

преди 7 години

Марш в Анатолия при вашите братя турците!

60

Анонимен

преди 7 години

Ама нека не бъдем лоши и позволим на милите хорица да се върнат в родните си землянки. Даже можем да им организираме транспорт до границата с Турция, ако обещаят, че никога повече няма да се връщат тук.

59

българка

преди 7 години

Тук всички пишат против тази па-плач.......Обаче на протестите миналата седмица нямаше почти никой. Защо ?!? И тези от патриотичните партии защо така оглушително замлъкнаха изведнъж ?!? Не е заради изборите! Явно Боко им затвори устата - с пари, с компромати......знам ли ?!?! БРАТЯ БЪЛГАРИ, НАШЕТО СПАСЕНИЕ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ ! ОТ ПРОДАЖНИТЕ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИЦАИ И ПОЛИТИЦИ ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ !!!

58

BMW E 36 gaz/benzin

преди 7 години

БИХ РАЗСТРЕЛЯЛ КАТО ПИЛЦИВСИЧКИ ДО СТЕНАТА !

57

Родолюбец

преди 7 години

С драскане по форумите няма да стане, ако не вземем незабавни мерки националните предатели и българоубийци от ГРОБ ни готвят скорошно ново ислямско робство, а нашествениците стават все по-нагли и безскрупулни.Давайте да действаме!Гласуването на изборите с друго, освен сопа, е престъпление! Вместо "избори" въстание!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

56

Неа

преди 7 години

Ауууу ми много хубаво . Прав им път .

55

Анонимен

преди 7 години

ВЕДНАГА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ВЪЗДУШЕН МОСТ БУРГАС - КАБУЛ.

54

Чар

преди 7 години

Който е канил тези нагли и мързеливи *** от Африка и Азия, да си ги води в къщи! Ние не сме канили никого! Ако Тиквун ни е предал, то ставайте, да го подгоним с камъни и сопи! Самите ние едвам оцеляваме, в тая безработица и при тия смешни заплати, та ще храним и някакви гнусни ***, дошли от бабината си! Марш обратно, отрепани джихадисти! За вас на нашата земя няма място!

53

Анонимен

преди 7 години

Бъчвата да им сложи по една табела, че са гюленисти и да ги предаде на Ердо.

52

Циник

преди 7 години

Кой , кога е питал народа за нещо наистина важно????Единствената що годе базова демокрация е Швейцарската - "Не искаме джамии!" ...Референдум...цак няма ДжамииНо тук е България .....каквото каже шефа!

51

ГП

преди 7 години

Веднага да се демонтира мрежата по границата за да могат бежанците безпрепятствено да преминат на територията на Република Турция !

50

PATRIOT

преди 7 години

99% OT TIQ BEJANCI SA KYURDI. OSTAVETE GI DA SE ZASELQT BO OBEZLYUDENITE SELA. TE SA NA6I BRATQ

49

Мунчо

преди 7 години

Елементарно Уотсън /Борисов/ ! Обратно в Турция! Там да ги уреждат с апартаменти ако искат!

48

Цветанка

преди 7 години

Браво....с тях да се махат и"министерския съвет"....

47

Небежанци

преди 7 години

Имаше 7 истински бежанци от Турция. А ние ги върнахме! Повечето от останалите не са бежанци. А не ги връщаме. Криворазбрана цивилизация.

46

Анонимен

преди 7 години

БОЙ ПО ГЪРБОВЕТЕ ДО ПОСИНЯВАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ С ШУТ В ТУРЦИЯ..А ОТ ТАМ ДА СИ ОТИВАТ В ПУСТИНИТЕ!АЗ НЕ ЩА ДА ХРАНТУТЯ ОСВЕН НАШИТЕ МИЛИОНИ РОМОВЕ ЧЕ И ТЕЗ ПРИШЪЛЦИ!

45

Анонимен

преди 7 години

Един шут в з...ка и да се връщат там откъдето се домъкнаха! Ние пък не искаме талибани и джихадисти!