80

Анонимен

преди 7 години

Егати нахалната ....ку---а, ще и искат специално разрешени да я целуват., след като официалон е проститука.(порнозвезда). Час по-скоро трябав в САЩ да дойдат ИД и да ги оправят теси шматки.

79

Анонимен

преди 7 години

На ку ....вите актриси ли им викат вече.

78

люински

преди 7 години

Moника Люински " Семейство Клинтън не си плаща за секс услугите. Дължат ми доста пари"

77

Анонимен

преди 7 години

пошегувал се! какво да и каже?да си говорят за теория на относителността?

76

Анонимен

преди 7 години

Ха ха и тя отказала, защото е морална. Порно актриса, и 20 000 да му беше казала пак щеше да и ги даде. Това за жълти стотинки. Да не говорим, че има хиляди красиви жени които за в пъти по-малко пари ще легат с него. Изкарват се светици, за да говорят тези неща явно са и дали още по толкова. Америка всичко е пари.

75

е и

преди 7 години

Всеки би го направил ,ако разполага с такива пари,това не е нищо

74

Гледач

преди 7 години

Не се напрягайте, защото Килъри ще стане, така е предрекла бабата, че чернио ще е последен, ама не е казано за прецедентка, значи има гоуем шанс.

73

charlieshenpresident

преди 7 години

"Белия дом " е публичния дом на Северна Америка , за пи ар и говорител на президентството да се назначи рускинята Кибилкина бивша мисс тутурстан .................

72

10000 $

преди 7 години

И то на порноактриса ,наш,те политици за 1/10 от тая сума ще правят пълна програма

71

А1

преди 7 години

Мдааа, така наречената" актова актриса" получи петминутна слава и мнооого нови клиенти, които ще са готови да вземат платени уроци по.... "актьорско майсторство".-))))))))))псЯвно "актрисата" го е закъсала финансово, та е решила да си увеличи малко клиентелата!

70

ddd

преди 7 години

В американските филми на жена от тая професия и казват "ненадежден свидетел"

69

А1

преди 7 години

Абе, то всяка която някога се е снимала с Тръмп може да го обини в опит за изнасилване!Чудно защо платените медии не коментират похожденията на Бил Клинтан преди да стане президент и по време на президентството му!Ще получат готов материал за книга за възрастни, а Холивуд - сценарий за филм от рода на " 50 отхенъка на сиво в Белия Дом"!

68

КУРтев

преди 7 години

Видяло и се е малко на "АКТрисата"! Колко ли е получавала за да се *** пред камера по това време? Тръмп е трябвало да подходи по професионално. Трябвало е да и каже: "Моме тук снимаме един филм за възрастни. Искаш ли да участваш в главната роля?"

67

Разбирач

преди 7 години

Тази отляво е актрисата, нали?

66

Разбирач

преди 7 години

Тази отляво е актрисата, нали?

65

Разбирач

преди 7 години

Непристойно поведение спрямо порноактриса? Я пак?

64

Анонимен

преди 7 години

До Четете бе хораПозакъсняло е "оплакването" и на жрицата с около 10 години! Дори и в хамерика си има давностни срокове за различните престъпления! А и мааалко понамирисва на скалъпена история щом сега се е "сетила" да се оплаче!

63

Е

преди 7 години

И така да е било, какъв е проблема... Ще останат "възмутени" обратни, комплексари, сектанти, псевдопуритани, разни хора със сексуални отклонения и т.н. Абе голям "проблем"! Явно в хамерика е пълно с такива и ще разчитат на тях да съборят Тръмп! А тази, като е толкова "морална" порноартистка , що се обажда и "оплаква" след 10 г. от Тръмп... Сега се е "сетила", платили са и или какво?!

62

Четете бе хора

преди 7 години

До Анонимен Склоняването към проституция (размяна на сексуални услуги за $$) е подсъдно в белите страни като САЩ. Оставяме на страна че става въпрос за човек, който се кандидатира за Главнокомандващ на една от най-големите световни сили. Защо да не е някой пълен демагог и извратеняк. Какво лошо може да излезе от това...

61

Бау

преди 7 години

До 71Не мисля, че Хилари седи зад това. Просто тези мили женици видяха възможността на живота си да изкарат някой долар. Сега, за да не го съдят той ще им даде големи суми под масата. Все пак се бори за президент..