19

Анонимен

преди 7 години

Интересно е, че тези жени, които го обвиняват в сексуален тормоз се появиха преди изборите за президент. Къде бяха толкова години или сега от другата партия в Сащ са им дали долари.

18

Колгейт

преди 7 години

Голям тормоз е било. Нацелува ги и ги зарязва.Сигурно им е миришела устата.Явно не са ползвали паста Колгейт.

17

до 21

преди 7 години

Хилари ще спечели, но няма да се радва дълго на победата си. Тая е много болна и няма да изкара и година от мандата си."Хи.ъри ползва двойнички. Ще е "жива", докато господарите й решат. И после- тази жена не е способна да бъде щастлива.Тя е тежък психопат.

16

Анонимен

преди 7 години

Всъщност, независимо от компроматите срещу него, позицията на Тръмп става ясна. Хилъри, независимо от дългия си престой във властта, е без ясна платформа. Никой не може да преразкаже речите й. Затова се пише за компроментирания й съпруг и за гафовете й с имейлите, които й се разминават неясно как.

15

Хм

преди 7 години

До АнонименТръмп си е търчи-лъжи,ама *** и *** със сигурност не е!Тия пари не се изкарват с малоумие,а точно обратното!По-скоро е мошеник(като всички строителни предприемачи) от висока класа.

14

Хм

преди 7 години

То и Тръмп не е ангел небесен,ама тая истерия около него доби гротескни размери!А повечето обвинения се въртят около битовизми!Ами по-добре да разровят бизнес-миналото му,данъчната му история,не може да няма дефекти там!Или това е светая светих за американците??Явно коя е е*** е по-важно от това дали е крал!За Хилъри К. какво да кажем-пълен боклюк,ама щом си я харесват....

13

Анонимен

преди 7 години

Всъщност това няма да са избори. Погледнете кандидатите - пълен кpeтeн и патологична лъжкиня. Хилари не е по-добра от Тръмп. Тръмп е простоват човек, но Хилари е пълен психопат и чисто зло.Според мен Хилари ще спечели, но няма да се радва дълго на победата си. Тая е много болна и няма да изкара и година от мандата си. Така че не наддавайте кой ще спечели, в крайна сметка вицето ще управлява.

12

инго

преди 7 години

Жените със сигурност имат адвокати демократи:-):-):-)

11

ХА ХА ХА

преди 7 години

Айде ве ще съдят, а краката като си разтваряха тогава що не го осъдиха?

10

Анонимен

преди 7 години

Значи сега ти е времето да признаеш че си гей и затвор до дупка за тез лъжкини.

9

Анонимен

преди 7 години

И къде беше през вичките тез години сега ли забеляза как стоят нещата В супер мега демокрацията. Чакай да се сетим само един диктатор може да се справи с корумпираните медии и да вкара жените в затвора. Та кое е правилното.

8

Анонимен

преди 7 години

Килъри Кринтън жената на оня изнасилвач дето инасили Мониката тръгнала да се гъбарка с Тръмп... е няма такъв цирк, но в тази западна клоака всичко е възможно. И когато Тръмп осъди жените и построи Китайска стена с Мексико краварника ще цъфне и върже.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако не президент, то поне ще си излъска имиджа на позастаряващ мачо. Ако някои от вас си спомнят култовият преди години коцкар дядо Стефчо, то дядо Тръмп много ми напомня на него.

6

Анонимен

преди 7 години

Ние сме го закъсали с нашия избор за президент, но и американците са на същия хал и те нямат какво да изберат.

5

Анонимен

преди 7 години

Кво ни занимавате с тая отрепкка? Да каже него що народ го съдят за злоупотреби с пари и информация? Или колко далавери върти с ботоксовото жуже ***?

4

Анонимен

преди 7 години

Що пък "съдени"? Истинските мъже друго правят с жените! Що не си го каже честно по телевизията: "Всички тия жени ще бъдат...!"

3

пеши

преди 7 години

Речено-сторено. Този ще го направи. Ще има неприятни моменти за тези жени ако нямат доказателства или ако никой не стои зад тях.

2

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен популист.

1

Тръмп

преди 7 години

Жените са лъжкини и само клеветят . Аз от 20 години не го вдигам въобще.