73

Су 34

преди 7 години

Ще бъда тотално откровен!При исляма няма много фалшификации!Просто се е появил един човек Мохамед кои-------------Няма щото така са ти казали от Анкара!

72

Anonimen

преди 7 години

Христос е казал. че последователите му ще бъдат убивани и убийците ще мислят, че служат на Бога. А апостол Павел е казал, че дяволът може да се направи на ангел на светлината и да се яви на хората. Хората не са достойни да виждат ангели и трудно могат да разпознават духове. Та за какъв архангел Гавраил става въпрос? Имам предвид този, диктувал уж една книга.

71

Веско

преди 7 години

Не схванах, как изложба на книга писана преди 1000 години ще ми промени мнението. Да направят и изложба с акварелите на Хитлер!

70

До Футуролог

преди 7 години

И защо да вярвам на анонимко в мрежата, а не не Фравий Йосив. Не знам кой разпространява слуховете, че Христос не е съществувал. Вървежни са сред евреите. Аз не само съм бивша студентка, а някой с научни титли и мога да чета на много езици. Много книги съм изчела за археология, сигурно повече от тебе. Начина по който ми беше отговорено на молитва отправена към Христос ме убеди в истинноста на Православието и Евангелието. Но трябва да си поискаш с вяра. А ти не си истински православен християни

69

Геолог

преди 7 години

Къде се пишеш сред откривателите? Ти лично какво си открил?----Си открива редовно полезни изкопаеми в носа си.

68

Анонимен

преди 7 години

Но пак сме преди вас и по ум, интелект, открития и икономика!___&&Преди кои нас бе суленце?Къде се пишеш сред откривателите? Ти лично какво си открил?

67

Анонимен

преди 7 години

Всичко което знаем за християнството е изфабрикувано 300-400 години след времето което се води началото му. Няма нито едно свидетелство от съвременници на Исус. Ако имаше отдавна да е разпространено. Не случайно през 7век на не помня кой църковен събор се решава в евангелието да влезнат само четирите угодни за църквата жития. Неизгодните(над 27 броя) са били унищожавани и разпространителите им гонени като еретици.

66

Орел

преди 7 години

Корана е сатанинско слово и трябва да бъде забранен в нормалните държави!

65

До 101

преди 7 години

Обаче за фалшификациите от мюсюлманите нищо не си чувал май. А ?

64

Су 34

преди 7 години

Ти си един бивш талибан и настоящ мюсюлмански проповедник от евтин калибър от гр. Мадан, който прави протурска пропаганда в момента!

63

SIWE

преди 7 години

От психологическа гледна точка доброто у човек се заражда в най-ранно детство и по-точно до края на втората година от раждането. Причина е контактът предимно с роднини, които най-често мислят доброто на бебето. Що се отнася до нетърпимостта, както към други религии, така и към традициите на различните етноси и народи, тя е характерна предимно за ислямския свят.

62

Су 34

преди 7 години

До АнонименТо и ти суленце си сто века след дядо си пульо.-------Но пак сме преди вас и по ум, интелект, открития и икономика!

61

Су 34

преди 7 години

До ФутурологРимляните налагат християнството а не обратното-----------Налагат го, защото то вече се е наложило над тях!

60

Анонимен

преди 7 години

Нарича се календар, а не aпостолаp.Произхода на думата и сам можеш да намериш.

59

До Футуролог

преди 7 години

Лъжеш или не си проучил нещата. Има древни историци, които пишат за Исус Христос и дори казват "доколкото може да се нарече човек". Аз се сещам за Флавий Йосиф. Толкова много чудеса са ми се случвали, включително и по време на причастие, че нямам никакви съмнения в истинноста на Православието. Това за несъществуването на Христос съм го чувала от евреи. Сред тях се разпространява.

58

Анонимен

преди 7 години

Те месеците са си 12 още от римско време...хахаха

57

Анонимен

преди 7 години

То и ти суленце си сто века след дядо си пульо.

56

До 86

преди 7 години

Ти чуваш ли се какви глупости говориш. Изначално бил заложен морал. Знаеш ли ако вземеш едно новородено и го изолира тотално от околния свят за да избегнеш влиянието на средата какъв първоначален първичен морал ще развие? Ти изобщо какво образование имаш?

55

Су 34

преди 7 години

За разлика от Исус Христос които никога не е съществувал Мохамед е 100%-------------Няма как Христос да не е съществувал след като Мохамед е само един от Пророците дошли след него. Т.е. мюсюлманите пак сте сто века след маймуните!

54

Анонимен

преди 7 години

Всеки да си изповядва каквато иска религия, но да си седи там където е неговата. Защо аз в православна страна трябва да гледам разни мумии по улицата. Щом религията му не позволява да си свали чаршафите няма работа тук. Когато жена отиде при тях без да изповядва тяхната религия и покриват главата, а те като дойдат при нас защо не се разопаковат както е прието в цивилизования свят, защо мъжете приличат на космясали горили.Не може ние да се съобразяваме като сме гости, а те не. Трябва да е взаимно