44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............Кукла Барби афроамериканка няма.................Защо лъжеш руски агитаторе? Има барбита от различни раси, пуснаха дори с хиджаб.

43

Анонимен

преди 7 години

Тея тлъсти мамашки на снимката нямат нищо общо с Барби. Тя е тънка като клечка и няма гърди. Един вид еманация на безполовото (или многополовото) общество на западната цивилизация. Чух че в САЩ щели да спрът да наричат жените жени защото било сексистко. Щели да им викат вагиноамериканец.

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................51, хилърист опърпан, руските хладилници ЗИЛ с............Защо си мислиш, че съм хиларист, русофилче. Или по вашата русофилска логика, всеки който не лиже *** на руснаците е американофил и се ръководи от Козяк? А споменатия хладилник отстъпва на западните аналози.

41

Анонимен

преди 7 години

Тъпите рашани сами се изолират от света, скоро ще са на нивото на северна корея

40

Анонимен

преди 7 години

Искам вуду кукли Сатангела Лицемеркел и Килъри Клингон. За да мога да им забивам карфици в главите и дзъркелите.

39

Анонимен

преди 7 години

51, хилърист опърпан, руските хладилници ЗИЛ са набор на баща ти и ще работят и по времето на внука ти, ако разбира се успееш да създадеш поколение след СЕТА. Оди да мучиш на ул.Козяк.

38

Анонимен

преди 7 години

Кукла Барби афроамериканка няма. Нито циганнка. Къф е тоя расизъм, ква е тая дискриминация, не мога да разбера. Това е политически некоректно. Я малко повече толерантност и либерализация на световното куклопроизводство. Стига клишета и стереотипи. Искаме си Барби Мингянка.

37

Анонимен

преди 7 години

Забрана за играчки имитация на оръжие в САЩ НЯМА!Но дори и да беше така това не пречи на американчетата да са напълно психясали с мании за убийства и смърт. Само вижте малко по-нагоре статията за детските рисунки.

36

Анонимен

преди 7 години

Наскоро в Русия издигнаха паметник на Иван Грозни. Руснаците най-добре е официално да се върнат в Средновековието, да престанат да използват автомобили и електричество и всякакви измишльотини на западната цивилизация.

35

до шоп

преди 7 години

Ха, ами защо барбитата са толкова слаби, пък американките са нежни 300 килограмови мацета!

34

Анонимен

преди 7 години

Правилно ги забраняват тези кукли-изчадия! От както се появиха преди 50 години, се появи и анорексията. Защото малките момиченца искат да станат като тези американски грозотии, нищо женствено!

33

Анонимен

преди 7 години

До Кики................У нас нямам нищо американско................Освен нищо американско изхвърли и всичко западно. Обзаведи се изключително с руски високо технологични уреди за бита и мебели. Ще живееш много по-добре. У нас всичко е руско, дори жена ми е рускиня. Първата беше украинка, но излезе бандеровка-фашистка, та я смених с идеологически издържана рускиня!

32

Анонимен

преди 7 години

Изменнички на Родината! Американски шпионки! Пyтлep да ги вкара в концлагер!

31

Вуна

преди 7 години

Със забрани не можеш да налееш акъл в главите на *** ***. Хората по цял свят са винаги били много прости, само обмяната на информация се е развивала през вековете като започнем от печатането на книги от Гутенберг. Сега книги моите деца не четат, затова пък имат фб и тнт. което е много жалко, но насила хубост не става.

30

12345

преди 7 години

До Кикиа като ни принуждаваха със сила да мислим като руснаци, и да поставяме интересите на русия над интересите на България по-добре ли беше?

29

Анонимен

преди 7 години

Куклата Барби е идеологическа диверсия, с която трябва да се борим, таваришчи!

28

Кики

преди 7 години

Има логика за тази забрана, даже да се помисли и за други подобни! Хората, особено в България започнаха вече да мислят по американски,което не е добре. У нас нямам нищо американско,вече почти не им гледам и филмите. Лимонадата, винаги съм е предпочитал пред кока-кола - от нея уригам като прасе.

27

Карабас Барабас

преди 7 години

До един тамДалеч си от истината. Руски версии на шрифта се появяват ощо 70-те години, а той е стандартен за техническата литература. Просто руснаците се самоизолира и искат да използват собствен софтуер и всичко да си правят сами. Защото си вярват, че са велики и уникални.

26

Анонимен

преди 7 години

Абе тези от протеста директно да изпратят в лудница .

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....Аре у лево...Русофилче, най-много убийства на глава от населението стават в Русия. А ти и на десно и на леви да си постоянно ще си обърнат да правиш метани на Русия и да защитаваш руската ***.