18

Дедо Гого

преди 7 години

Този с неговата постна пица действително ни разката! Даже и крадливия Велчев не е толкова вреден !

17

Кирил Софийски

преди 7 години

ДАНО ДЯНКОВЦИ ДА СЕ РАЖДАТ ПО РЯДКО!!! ИЛИ ПОНЕ ДЯНКОВ ДА СЕ МЯРКА ПО-РЯДКО В бЪЛГАРИЯ ! ТОЗИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ НИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА! ФИНАНСОВО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ И СЛЕД ПЕТ ПОКОЛЕНИЯ СЛЕД ТЯХ !

16

nkavrakov

преди 7 години

Ми то от предишната криза вече минаха горе долу толкова години ,вече следващата *** на вратата.Странното е че банките свалят лихвите и ни убеждават да харчим ,сякаш всичко е наред.Опитват се да рзадват пак кредити.Нещо се готви,както беше казал някой - музиката спря да свири но централните банкери продължават да танцуват..................

15

Анонимен

преди 7 години

Този вместо да дава акъл, какъвто е доказал, няма, да каже сега от джоба си ли ще извади милиардите, които трябва да платим на руснаците за дето той щеше да ги пляска

14

Българина

преди 7 години

Лошото е че предателите идват всяка година и не си тръгват вече 27....

13

а фъф Бг ?

преди 7 години

Фъф България всеки час , крадците са повече от парите .

12

Анонимен

преди 7 години

"По делата ще ги познате"Евангелие на Матея глава 7

11

Анонимен

преди 7 години

Аз искам да питам - когато министър Стойнев съдеше Русия за Бургас -Александропулис (прекратен от Борисов), защо Дянков, който тогава бе на рабоат в руска фирма отказа да дойде като свидетел.

10

Анонимен

преди 7 години

Постоянно ни плашеха, че Орешарски взима един милиард Замен - горанов, заместникът на Дянков вез 16 миларда заем, без лихвите.Този заем ако бе използван за да се вдигнат залатите и пенсиите ефективон - с по 200-300 лева, потреблението отдавна щеше да се оживи.

9

Анонимен

преди 7 години

Нали беше стабилен ве пицар пъпчив.

8

Анонимен

преди 7 години

говореше как се справя с контрабандата, а чухем ясно записи между СТраджов и танев как ги натискат да пускат горива на Валентин Златев.МВР получаваше милиард всяка година при просрочени заеми, а в същото вреем спряха стотици милиони от ЕС за наука, защото нямаше как да гушнат парите.

7

Анонимен

преди 7 години

Този как имат наглостта да го реабилитират като е най-слабият финансов министър и закопа България.говореше как ще шляпа русняци - отиде да работи във руска компания-гисак да закрива БАН - отиде да преподава в РАНговореше за стабилнос тна банките - едан година след като напусна КТБ изгърмя с 4 милиарда, и ПИ Банк се люшна с 0,6 милиарда (едвам я закрепиха)по негоов време бойко взе 2,5 Милиарда от НЗОК и ги наля в общия бюджет - върнати с само 100 милиона до днес.

6

Анонимен

преди 7 години

Каква криза бе ***, как се стигна до тоз заем Орешарски ли ти е виновен на тебе или световната банка .

5

Анонимен

преди 7 години

"Основната ѝ опасност е демографската криза и емиграцията. В Лондон виждам все повече българи. Икономически ръст от 3% е крайно недостатъчен да спре този поток." - колкото и да не харесвам г-н Дянков, думите му са извънредно намясто. В една добре работеща икономика финансовите сътресения не би трябвало да се посрещат болезнено. А когато няма кой да работи, нито кой да предлага работа, нещата се оплитат.

4

Анонимен

преди 7 години

До 3Оплеска ги, сега са първи дружки!

3

Анонимен

преди 7 години

Само едно искам да го питам: как върви пляскането на руснаците?

2

][]

преди 7 години

жалкият клоун бивш министър на зелките

1

1234

преди 7 години

Ние сме си в криза от преди ,сега и като гледам и за вбъдеще...