9

Vulpes

преди 7 години

Нещо,което съм забелязал от личен опит е,че и българките които са дошли като малки в америка започват да приличат като тази мома,ама преди да отслабне.Обичат да си похапват мазни и високо калорични храни,поради това,че са чужденки и приятелките им в училищата са същито чужденки. Американците са лицемери,колкото и да нямаш акцент,винаги си оставаш Foreigner!

8

Анонимен

преди 7 години

това са различни жениедната е бяладругата латино

7

Внимавайте с кого си

преди 7 години

омесвате гените. После пак ще си стане същата свичуга. Само да забременее и роди един път. Генът си ген, каквото и да правиш. Някои качват след 30-40, така че, господа, обърнете внимание на родителите преди да наденете халката на възлюбената си. Същото важи и за другия пол.

6

фф бе

преди 7 години

103 килограмова жена ... започнала да тича РОФЛКРИТ

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Някои се поддържаме- първо от себеуважение, после от уважение към съпруга, не слагай всички под общ знаменател с твоята горила!

4

Анонимен

преди 7 години

Пак манипулации. Това са различни жени. Другото настрана, но криви крака не могат да се изправят. Те са си заложени, не са от килограмите. Загледайте се по улиците, като върви майка с малко дете. Еднаква деформация. Мъжете, понеже са с дълги и по-широки панталони обикновено, си мислят, че не им личи.

3

yyy

преди 7 години

Мога да добавя нещо. През ден на обяд и вечеря по половин кутия прясно мляко с хляб - на попара. Ако не прекалявате през останалото време с храната ще ме черпите след месец.

2

Анонимен

преди 7 години

Все още не може да се разбере защо някой би поискал да бъде с тая кифл

1

Анонимен

преди 7 години

Този е ударил джакпота. При нас е обратно. Преди да се оженят 25-26 годишни, са стройни, слаби, добре поддържани. И като турят халката има няма 6-7 месеца и стават толупи. Не се поглеждат в огледалото. Ходят мизерни, скъсани и космати.