19

Анонимен

преди 7 години

Симпатични на външен вид хора, но въображението и егоцентризма при избора на име за детето се допълват до 100% (малко въображение - много егоцентризъм).А какво име ще изберат, ако им се роди трето? Май ще трябва някой да замести Петко, че да не се чудят за името...

18

Анонимен

преди 7 години

До ...Браво, медал предлагам да ти се даде, за това че си прочел невероятното произведение на изкуството, което никой от нас плебеите не е чувал, наречено Ян Бибиян. Явно който е прочел 1 детска книга автоматично мята IQ-то си отвъд тавана, пльосвам се по очи пред вас, о висше съзнание.

17

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ни занимавали с нечии пос*ани бебета, на никой не му пука.

16

Читател

преди 7 години

В българската традиция децата са се кръшавали на родителите си само ако на кръщенката те са мъртви. Например бащата да загине на война...Това при жив родител е на лош късмет.

15

Ха-ха-ха-ха

преди 7 години

Бащата петко, децата Доменик и Ян! Да са им живи и здрави и да научат български.

14

...

преди 7 години

Ян е мъжкото на Яна. Предполагам, че поне един от вас е чел Ян Бибиян. Ако ли не сте, прочетете я. Беше ми една от любимите като бях малък. Ян, Фют, Калчо, Мирилайлай. Или пък що да четете? По- добре гледайте биг брадър.

13

Анонимен

преди 7 години

Най-после, дългочаканата от всички ни новина дойде! От дни не мога да спя и дерзая как ли ще кръсти сина си тази "интелектуална-вип двойка".

12

Анонимен

преди 7 години

Родителите, името - какво толкова, да е жив и здрав новият бебо, това е важното! А на днешния голям ден / денят на св. Иван Рилски/ нека пожелаем същото на всички деца и родителите им!

11

.

преди 7 години

Кои са тези хора? Много интересни якета имат. Иначе бебето да е живо и здраво. Като порасне и на него да му купят *** яке на ромбове.

10

Фют

преди 7 години

"Яна" в мъжки род не е ли "Янко"? Впрочем Яна е чудесно име, докато Ян.....!

9

Браво

преди 7 години

Ян Бибиян!

8

Новите българани

преди 7 години

Роберто, Есмералда, Пауло, Памела, Рикардо, Доменик, Ян..... Тук така къщават децата си само скансинавци и подръжаващите им българи, които трудно са завържили местния техникум за шлосери. Децата на Батенберг са се казвали Крум-Асен и Вера-Цветана, на Фердинанд- Борис, Кирил, Евдокия, Надежда. Като искате да подражавате на особи, следвайте примера им. Така сте по-скоро балкански субекти, за които от далеч се вижда, че вчера са заменили анцуНга с нещо друго за официална дреха.

7

ИН

преди 7 години

Петко, пий си хапчетата! Не напразно са предписани моите момче!

6

Анон

преди 7 години

То иначе щеше да се казва Пет на баща си.жив и здрав!

5

Нерде Белведере,

преди 7 години

нерде Две Могили"Синът ни Доменик...". Снобария, лейдита и Жентълмени. В крайя на крайщАта кои да тия? Приличат на *** с мускали. Но няма значение, щом децата се казват Ян и Доменик.

4

Янко

преди 7 години

Каква е целта на статията? Да се "промотират" чужди имена ли? Или тия двамата са някакви извЙестни, за които обаче трябва да се пише, за да чуят все пак хората за тях.

3

Анонимен

преди 7 години

Баби, дядовци няма ли това дяте?!?! Заля ни нова мода, децата да се кръщават на единия родител. Да е живо и здаво, пък как се казва няма значка

2

Mimi

преди 7 години

Jn bi-bi-jn :XD

1

Алов

преди 7 години

Кръстихме го *** na дядо му Курти