29

Анонимен

преди 7 години

Красавец! Дори е по хубав от черепа на фанелката му, макар че жена ми твърди обратното.

28

До до разликата

преди 7 години

Емил Димитров имаше жена и син. Беше прекрасен талантлив певец и добър, сърдечен човек. Затова песните му са толкова трогващи, оригинални, български. А бездарникът Славчо е един имитатор на чужда музика с немощен глас, с безкрайно лош вкус и ниска култура.

27

До Краси

преди 7 години

да си намери достойна съпруга - да си купи. За да имаш семейство и деца, трябва едно важно нещо - потентност. Пояснявам,трябва да си просто мъж. В противен случай не става.

26

до разликата

преди 7 години

Да, огромна разлика - единия беше ***--рас, а другия дърт ергин

25

Разликата

преди 7 години

При НРБ звезда бе Емил Димитров, при Рб - Славчо.Разликата - от небето до земята.

24

смех

преди 7 години

Да е жив и здрав! Изключителен професионалист, а къв човек е кво ви интересува! Единствения, който се задържа на екран 20 години, освен новините! Ако той не е звезда, не знам кви звезди са ония шуньовци във ВИП брадър!

23

Краси

преди 7 години

Желая на Слави послучай 50тата годишнина много здраве, много щастие и да си намери достойна съпруга, която да го дари с деца за да е пълно щастието му и да има смисъл живота му. Весел рожден ден.

22

Доказателство Слави

преди 7 години

А разправят, че не съществували зомби!

21

ЧРД НА СЛАВИ !

преди 7 години

Бъди здрав, останалото може да си го напазаруващ! Весел празник ти желая от сърце!

20

___________________

преди 7 години

До анонимен:Според теб, Васа Ганчева и още не знам кой - Слави Трифонов е виновен за опростчването на нацията.... Интересно! Аз пък мисля, че той просто хвана низша в пазара, и беше твърде умен за да разбере, че простотиите се продават много добре в България, на еднаеродирана и интелигентна маса....Да е жив и здрав!

19

Х

преди 7 години

Личи си какви *** сте всички дето го плюете. А от музика разбирате толкова колкото прасета от опера.

18

Анонимен

преди 7 години

След всяко предаване на Слави ставаме все по-глупави. Не е случаен факта,че предаването му се излъчва по БТВ- една проамериканска и антибългарска телевизия. Това,че предаването се прави с пари е видимо, но още по-видимо е,че се прави с много малко култура, такт и талант.

17

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Слави е апотеоз на шоу плейбой за всички чалга пръчки!Щом пошляпва младо може само да му завиждате!

16

dan

преди 7 години

До 12 коментар - Не, най -големия виновник за опростачването на нацията е Митко Пайнера, Трифонов е на второ място.

15

Анонимен

преди 7 години

Жив и здрав да си Слави.Пак да събираш хиляди по-стадионите.

14

Nezabravka.

преди 7 години

БТВ не трябваше да подписва пак договор с него. Неговото предаване вече се изтърка. То е все едно и също. Неговите комици непрекъснато се подиграват с някого. Спомням си имаше накакъв кастигнг в предаването му и един от кандидатите имитираше Слави.Ако знаете каква физиономия направи той. Изобщо не му стана приятно. А той се подиграва с всички. А към гостите: едно пренебрежение, едно самочувствие, много често им говори на "ти". Та вече е време да бъде свалено предаването му. А иначе: ЧРД.

13

BenSherman

преди 7 години

Я колко *** имало тук! Честит рожден ден на Слави. Добър или лош това е неговия избор в живота. Напред и нагоре и дано успее да промени това българско племе

12

Анонимен

преди 7 години

Каква звезда е този ***, мафиотска марионетка, кукла на конци, или перача на пари на мафията, с две думи, лакей, не звезда.

11

Анонимен

преди 7 години

Плешунгер Трифонов известен мато кьоравият , сакат и комплексиран пенсионер с нарко абстиненция ака Славуца, е просто политическа продажница, силно податлива на задни влияния! Този индивид трябва да бъде съден в народен съд 2 за опростачване и чалгаризиране на населението!

10

Анонимен

преди 7 години

Един абсолютен слуга на червените.