38

Мирослав

преди 7 години

До 46 : Хората които са зад граница вкарват доста парички унас и още как! Всеки българин работещ в чужбина праща пари на роднините си, купува си имоти на които плаща данъци, харчи си парите през отпуската тук! А сега ми кажи не вкарват ли пари? Ти какво внасяш? Осигуровки на минималната заплата ли или? Писнало ми е от големи "патриоти"! Голяма работа сте уж, но гледате как да заобиколите закона и да не плащате нищо!

37

Анонимен

преди 7 години

Обратно броене: Три седмици до вота, но променят правилатаТука правила нема!!!Нещо съ бъркъти....Тука има: Квото каже батко.

36

BURZUM

преди 7 години

А в деня на размисъл Г-н Премиера ще влезе като резерва в битката за главнокомандващ...браво невероятен ход. ..

35

Анонимен

преди 7 години

И така. От мойте данъци, ще бъдат отделени пари за да могат хора който са теглили майната на държавата и не внасят един лев да могат да кажат кой да ме оправлява. Бе аз ли само виждам нещо сбъркано в тази работа

34

Анонимен

преди 7 години

А няма ли да питате какво мислят "бежанците" по темата? Да не вземат нещо да се обидят че са дискриминирани понеже става нещо в държавата без да е свързано с тях?

33

БАБА КУНА

преди 7 години

НЕ БЪРЗАЙТЕ ПИ ГЕРБ ВСЯКО РЕШЕНИЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО. ИЗОБЩО НЕ Е ЯСНО КАКВО ЩЕ СЪНУВА БОКО ИЛИ КАКВО ЩЕ МУ ХРУМНЕ, ЧЕ ТО В ГЛАВАТА МУ ВЯТЪР И БРЪМБАРИ ДАЛ ГОСПОД, НО УМ ЛИПСВА.

32

Анонимен

преди 7 години

Рамщайн имаха една песен дето се бъзикат с това как Америка налага принципите си над другите. Та там пееха "...и на тези дето не им се танцува, още не знаят че ще танцуват...". И тук е така

31

БРАВО Г-БОРИСОВ

преди 7 години

До доц. д-р чоко боковДа бъдеш ГЕРБЕРУНГЕЛ не е лесно,мултак да бъдеш,мутра,*** пазвантин,червена трътла,*** безчестно милиционер и просто ***.........р........

30

Анонимен

преди 7 години

До 33След като не си се усетил че този дето критикуваш иронизира, сам си направи изводите ти самия колко си "умен". Но едва ли това ти е по силите....

29

Анонимен

преди 7 години

Реално България няма нужда от избори понеже хората са доволни от ГЕРБ, но след като червените кхмери искат да бъдат бити за 11-ти пореден път няма лошо ще бъдете разбити отново!

28

АНОНИМЕН

преди 7 години

Президентът ще е от ГЕРБ, колкото и да не се харесва на някои хора. Просто ГЕРБ вършат работа, не са се спрели и резултатите са видими.

27

НФСБ + ВМРО + АТАКА

преди 7 години

Така наречените патриоти сега какво ще правят ? Ще продължават ли да подкрепят протурската власт на ГЕРБ или все пак от кумова срама ще се оттеглят ?

26

Киро

преди 7 години

Еее добре, че е ГЕРБ да се сети... Те не бяха ли излязли във ваканция, btw?

25

Анонимен

преди 7 години

Усетиха се макар и късно, че без гласовете от Турция селската стругарка няма да е дори трета. Лошото е че цялата държчва зависи от често променящите се прищевки на един самовлюбен полуграмотник, чието умствено развитие е замръзнало на ниво 3-ти клас.

24

доц. д-р чоко боков

преди 7 години

До БРАВО Г-БОРИСОВтипичен герберунгел, неграмотен и ***, та чак дрънка. приятен ден.

23

доц. д-р чоко боков

преди 7 години

типичен герберунгел, неграмотен и ***, та чак дрънка. приятен ден.

22

БРАВО Г-БОРИСОВ

преди 7 години

БРАВО БОЙКО,ПРЕДЛАГАМ:1.ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСИТУЦИАТА И БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПРИЗЕДЕНСКА РЕПУБЛИКА 2.Г-Н БОРИСОВ ДА БЪДЕ УБЯВЕН ЗА ПОЖИЗНЕН ПРИЗЕДЕН ЗЪШТОТО САМО ТОЙ МИСЛИ И РАБОТИ ЗА НАРОДА САМО ТАКА Г-Н БОРИСОВ ,НИЕ ОТ НАШЕТО СЕЛО ШТЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС ,КАТ НЕ МОЖЕ ЗА ВАС ШТЕ ГЛАСУВАМИ ЗА СЕЦКА .НАПРЕД ГОСПОДИН БОРИСОВ ,КАМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВАРВИ И НИ ВОДИ

21

Анонимен

преди 7 години

А невалидните бюлетини как ще се отчитат? Понеже доста хора се заканиха да късат бюлетината

20

Анонимен

преди 7 години

Като гласувахте изборния кодекс не мислехте ли гусуда от ГраБ .Или сега като усетихте ,че ще загубите Ви дойде на акъля да променяте ,та белким пак е Ваш чуляк на президентскио стол (то пък един чуляк). Или сичко опира до паричките ,зер има още кво да се краде ,ако от другаде не,то от еврофондовете .Наконец,Вие не сте политици ,Вие сте като пияни ц.и.г......и от катуна ,готови сте да се сбиете с всеки който не ви харесва.На калпав ч.л.е.... "косм..." му пречат

19

Гербер от Анадола

преди 7 години

Ашколсун, Бойко ага ! Евалла !Ние турците те обичаме повече от българите. Велик си !Аллах да ти наспори годините, Бойко ага.