46

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се обединят с Русия-----------------------,46 Те искаха да сеобединят с Русия и я приеха с иотворени обятия . Путин е тзои който се оттегли

45

Анонимен

преди 7 години

Вече няма руснаци работещи в Силициевата долина. Върнаха се в Родината, научили тайните на американците.

44

Анонимен

преди 7 години

50 Попе разпопени попе я си кажи ти да не си вампирясалия поп от Септемврийското въстание 1923

43

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли че на щатите руснаците ще видят сметката, само като и спрат тока, чрез кибератаки. Няма нужда да ги бомбят, те сами ще се изтрепят.

42

Разбирачев

преди 7 години

Интересни са съжденията за сметалото и топчетата както и за радиостанциите от 1938.Хубаво е да вярваме на стари лаври ама истината е далеч.В заглушаването на противник за наше съжаление НАТО сме поне 10г. назад.Ученията в Черно и Балт. море го доказаха.Тез т.н.пияндета успяха дори да изключат сонарите на НАТО.Също така КАСПЕРСКИ по случайност е московска компания.Който разбира от кибер атаки и защита от тях знае за какво иде реч.Само напомням че са 1 в сектора от 20г.Не случайно реват от тях.

41

Анонимен

преди 7 години

Една шепа алчни зомбита са готови да жертват човечеството и планетата. Вместо да се обединят с Русия и да търсят изход от огромните проблеми на климата, замърсяване, глад, бежанци, тероризъм, космос и т.н. , те се чудят как да създават психоза и да подстрекават към война! Защото бе война няма ресурси, печалби и власт. И едните и другите си го мерят, а планетата си отива!Нали всички сме в една лодка, безумци?!

40

Анонимен

преди 7 години

Че каква кибератака може да се извърши срещу сметало с топчета.Руснаците това ги спасява, че са гламави и допотопни. По времето на Варшавския договор провеждат големи учения, но противникът заглушава радиосвръзката и гледа сеир. Ония минали на резервен вариант, някакви радиостанции от 1938 г. и управлението на войските се получило.А и телефонистите с катушките на гърба се изпотили като истински маратонци.

39

сащ терористи

преди 7 години

ЦРУ сега има по големи проблеми как да спасява терористите в Сирия че напоследък много оредяха редиците им а за напред ги чакат нови задачи да убиват и взривяват.

38

Хм

преди 7 години

Всъщност истинската заплаха за САЩ са китайските хакери!Китай разполага с милионна армия от ИТ-специалисти,държавно финансирани(щедро) и организирани!Поставени им са точно определени цели и те работят усърдно по тях.Руските хакери може да са много находчиви,но организацията им куца,както и финансирането.

37

33

преди 7 години

АМИ АКО БЕШЕ БЯЛ ЩЯХА ДА МУ МИНАТ ЗАКОНОПРОЕКТИТЕ У СЕНАТА.МАЙ ПРЕДСТАВА СИ НЯМАШ ЗА КАКВИ РАСИСТИ СТАВА ДУМА У АНГЛОСАКСОНСКОТО ОБЩЕСТВО

36

До 29

преди 7 години

От много игрички на компютъра мозъците ви се повредиха нацяло. Какво ще и вземеш на Русия бе н.а.ркоман ? Петрола ли ? Златото ли ? Оръжието ли с компютъра си ? Това да не ви са виртуалните непокрити с нищо доларчета

35

смЕх

преди 7 години

до 18Ще се опитам да ти отговоря според наведените ни медии пригласящи на господарите си е еди кой си според не малко от пишещите по форумите е друг . Това кой ще бъде в края на краищата ще го решат краварите дано им е останал малко акъл иначе жална ни майка на всички.

34

Анонимен

преди 7 години

33 а ти колко бял си да не си от по мургавичките

33

Анонимен

преди 7 години

Защото ИТ инфраструктурата на руското правителство не е майтапа, който е краварската, а хакерите им са много и най-добрите в света.------------------------------------------------------Неграмотността и неосведомеността ще унищожат България . Жалък невежа без грам мозък в тиквата

32

бонго

преди 7 години

тоя черния от снимката що не се гръмне,един от най слабите президенти на сащ. Е той не е виновен че всички републиканци в сената са расисти.Ама за кво му беше тоя втори мандат? Агония И СМЯХ ЗА САЩ ПО ЦЕЛИО СВЯТ

31

Факт

преди 7 години

Изборната истерия в САЩ придобива гротескни размери!Какво реално ще се промени,ако Тръмп спечели?И каква полза ще има Русия от това?Доказано е през годините,че президента на САЩ много слабо влияе на политиката им!Може да промени имиджа,стила на управление,но не и цялостната линия.Господарите на Америка оставят все по-малко възможности и президента става направо бутафорен.Иначе за Русия Х.Клинтън е по-удобния съперник-некомпетентна,неадекватна и лесно предсказуема ще бъде лесна плячка за Путин.

30

Анонимен

преди 7 години

28 Това ли ти роди тъпата тиква . ти от висотата на какъв се изкзваш . Работиш в ДАНС при нашите смешници или може би в Централата на НАТО

29

Анонимен

преди 7 години

ако срещнете Нестерова, веднага на бука.какепоздрави от сидней австралия

28

Анонимен

преди 7 години

26 на компютъра така може някой да си поиграе на война че да се окажеш утре без един лев безработен на пазара на труда

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Чувал съм за "класифицирана" информация, "квалифицирана" е изцепка, която само някой неквалифициран да мисли като тебе може да направи хахахахахаха. Уви нямат нищо освен наглост, която няма да ги доведе до нищо добро, нито за тях, нито за който и да е друг. Ама нека посмеят да обявят кибер война на Русия, да видят после кон боб яде ли. Защото ИТ инфраструктурата на руското правителство не е майтапа, който е краварската, а хакерите им са много и най-добрите в света.