10

хехе

преди 7 години

жиея в Германия ...бил съм за последните 2 години 2 пъти в Париж ...Като туристическа дестинация Париж е под всякаква критика ...типичен европейски мегаполис ... пълно с хора , чужденци ...като резултат ...навалица ..задръствания...криминалитет.. абе все едно в София ....Властите се опитват да въведат порядък но не им се получава Обслужването в хотелите е под всякаква критика ...ако търсиш хотел с нормално обслужване то е баснословно скъпо....Не си заслужава ...мое мнение!!!

9

До Един (11)

преди 7 години

ПариШ къде е? Не съм ходил?А за Париж - красив град е, но е МНОГО мръсен. Много, ама много по-мръсен от София. Който иска да го види в най-добрата му светлина, трябва да стане рано сутринта през лятото и да се разходи. Тогава е прекрасно - няма *** и мизерия.

8

Анонимен

преди 7 години

И аз бях и контрастите между бедни и богати са огромни. Навсякъде позлатени статуи и куполи, а под тях бездомни и чернокожи от бившите колонии, които продават някакви сувенири *** и викат след туристите. Тъжно беше. Най-хубавото е катедралата.

7

az

преди 7 години

До Единна някои места в София е по-чисто, отколкото в Париж, ама честно

6

Един

преди 7 години

Да, няма как да ходиш из Париш и да не се влюбиш, защото няма как да ходиш из *** София и да не я намразиш!

5

Анонимен

преди 7 години

Ходих миналата година за втори път в Париж - хареса ми и с удоволстие бих отишъл пак. Вярно е, че там прекалено много са едни дето спят по улиците, но то и в София ги има, макар че са малко по-различни. Париж заедно с Рим - това е историята на Западна и Централна Европа.

4

Анонимен

преди 7 години

Личи му, че е бил град номер 1 в света. Ама му личи и че вече не е. Само отидете в Барселона и Рим и сравнете. А и други места има.

3

чочка

преди 7 години

аз не се влюбих..... лично.......видях мръсни улици, пълно с негроси, жандармерия навсякъде по централните части, Сена не е нещо кой знае какво....с една дума едно посещение е напълно достатъчно, за да се уверите в това!

2

Анонимен

преди 7 години

Африка е по-близо!

1

Анонимен

преди 7 години

Само това желязо Айфеловата кула го разваля, иначе изглежда красив град.