22

Анонимен

преди 7 години

Na liglyoto s kraka v dinyata da mu izgonyat loshotiite i v bubrecite da ne zabravya che e v uchilishte i da uvajava uchitelite.Samo boi!!

21

Анонимен

преди 7 години

Браво! Истински млад гербер!

20

Gun

преди 7 години

До Сандо прати пиклюто аз ще го напердаша по дупето сладура

19

анонимна.

преди 7 години

Що за възпитание от страна на родителите?Ако е мое дете няма да оставя място по тялото му без синини.Защо не заколи баща си и майка си?! Сигурно не смеят да му направят забележка.Дори и да е имал причина за закъснението то е трябвало само да замълчи и после да обясни.А после някой родители се сърдят.Не спете мили майки и бащи , а се събудете и си наблюдавайте децата за да не станат престъпници.

18

Анонимен

преди 7 години

Общество пълно с такава злоба към учителите.... . Ние наистина сме глупав народ и си заслужаваме всичката пумия която ни се излива на главите.

17

Сандо

преди 7 години

след 2рата двойа казах на сина ми да кажа на учителката си, че ако има още една лоша оценка някой от тях 2мата ще яде бой, но аз сина си не бия защото това на се адекватни мерки за възпитания

16

анонимен

преди 7 години

Тя затова е учителка ,за да намери подход към всеки вид ,както се изразявате Вие. В противен случай защо трябва да ходят децата на училище ?Подхода и възпитанието в училище е много важно ,но днешните учители никога не организират извънучилищни консултации без да им се плати за това.

15

Анонимен

преди 7 години

До анонименС непознати се разговаря на "вие". Работя и не мога да си позволя да закъснявам. Да не говорим за заплахи към шефа, че ще го "коля". Тук не става дума за детска сръдня. Детето е изслушано и то в присъствието на родителите му, психолози и педагози. Преценили са нещата. И не може всеки лаик да оспорва решенията на професионалисти. В каквато и да е област. Да не говорим за обиди. Приключвам дискусията с вас.

14

анонимен

преди 7 години

А защо не приемеш,че детето също е закъсняло по някаква техническа причина . На теб ако ти направят забележка пред колегите ти /ако разбира се работиш/ как ще се почувстваш и това възпитателно ли е ?Това е подход от преди няколко века.

13

Анонимен

преди 7 години

До анонименТехническата грешка не показва начин на мислене.

12

Анонимен

преди 7 години

Тая учителка трябва да я осъдят на 15 години минимум! Как може да прави забележка на дете??!

11

анонимен

преди 7 години

До АнонименСлед като пишеш учитебките това показва,че ти си талибан .

10

Анонимен

преди 7 години

Мма батка е... иска да стане като багата

9

Анонимен

преди 7 години

До anonimenСъмнявам се учитебките в Русе да са "гъски". По-скоро им се налага да работят с отрочета на "интелегентни и възпитани" родители като вас. Позволявате си да обиждате стотици хора, които не познавате, да давате оценки и да оправдавате непростимо поведение за цивилизовано общество. Отношението и обноските са ви като на най-обикновен талибан.

8

НищоНово

преди 7 години

Типичен русенски харакетер, такива са от години. Надути пуяци, агресиращи срещу остналите, но иначе самочувствието им е на шест..

7

anonimen

преди 7 години

Даскалиците в Русе са гъски . Нямат елементарен подход към учениците.Затова има учителска стая ,за да поговори с детето и да разбере защо е закъснялоо за час.

6

Анонимен

преди 7 години

Ех, ако това се беше случило, когато аз бях ученик, малкият *** нямаше да може да си седне на *** седмица време. Да не говорим, че и в детска педагогическа стая щяха да го "посъветват" добре...

5

Анонимен

преди 7 години

По времето на комунизма имаше какви ли не неща, но никоя медия не ги публикуваше. Сега тук още не сме се освободили от комунизма.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонименсъучениците ми, които нямаха желание да учат англииски и бяха застрашени от 2ки, вадеха пеперудките забиваха ги в бюрото на госпожата и така минаваха с 3ка... защо 20 години по-късно го правим на въпрос и на чак на проблем ?

3

Нормално

преди 7 години

Евро атлантически ценности