41

славянин

преди 7 години

Референдумът в Унгария е точно среден пръст за Европа и тя отлично го разбра, само че иска да извърти нещата в своя полза!

40

Анонимен

преди 7 години

Явно и в Унгария има доста продажници !

39

Анонимен

преди 7 години

Орбане, послушай тиквите и подавай оставка! Унгарския народ да потъва в кръв, щом така му харесва! Да идва някоя подлoга на власт и да става каквото ще...

38

Анонимен

преди 7 години

Когато Орбан разправяше, че щял да даде оставка не знаеше ли правилата на референдума? Ако не ги е знаел, още по-лошо за него. Сега да си ходи, ако е мъж.

37

така така

преди 7 години

Тази журналистка вижда така нещата.Представете си голям митинг.Хората митингуват, отстрани на улуцата други хора гледат митинга.Митингуващите са примерно 10 000 човека но двама не виката от митингуващите.Извода на журналистката е ето никой не подкрепя митинга.Едните гледат от страни и явно не са съгласни със митингуващите и сумати народ не викат в подкрепа на митингуващите,нищо че са само двама, от всички 10 000 митингуващи.

36

Анонимен

преди 7 години

вестите за този референдум заприличаха на един лаф от недалечното минало:"ТАСС съобщи, че на лекоатлетическото състезание между СССР и САЩ съветските спринтьори спечелиха второто място, а американските състезатели се класираха предпоследни." Те това е!

35

Анонимен

преди 7 години

Явно ядете само колците. Референдумът не мина, не го ли разбра?

34

Шменти-капели,dw ltd

преди 7 години

Манипулациите на Дойче веле. Отново. Защо не пишат какви са резултатите от референдума, а само публикуват манипулативния си анализ? Защото 98,3% са гласували с "Не" на нелегалните и в подкрепа на Орбан. 98,3%! Обаче, видите ли, те не били гласували повечето, "само" 44%. Не, не ядем доматите с колците. Не процентът на негласувалите, а този на гласувалите с "Не" е показателен. И не само унгарците, българите също не ги искаме. Затова и ни заблуждават с такива евтини пасквили. Е няма да мине(минат).

33

Анонимен

преди 7 години

Барни Ръбъл настъпа мотиката

32

Истината

преди 7 години

До мазепаВ Холандия гласуваха 32%, от тях 61% бяха против Украйна да бъде приета. Референдума беше непризнат , заради малкото участие.Инфо ето тук: https://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_Ukraine%E2%80%93European_Union_Association_Agreement_referendum,_2016

31

Анонимен

преди 7 години

референдума е манипулиран от *** организации

30

До 27

преди 7 години

Камърън искаше да остане в ЕС, за него референдумът беше неуспешен, затова подаде оставка.Орбан искаше квотите да отпаднат, но референдумът не успя да ги премахне. Референдумът за Орбан е неуспешен. Затова трябва да подаде оставка както се закани.

29

Истината

преди 7 години

Почти всички гласували подкрепиха Орбан. Ако не това не му викате удар срещу ЕС, значи ЕС наистина е толкова лупенизиран, че дори когато цялото му население казва "НЕ" те пак викат че са на прав път.А до платените драскачи .... защо се мъчите да кажете не черното бяло? И защо се мъчите да построите свят , в който вие и децата ви няма да искат да живеят? Замислете се малко.

28

Анонимен

преди 7 години

dw са манипулатори = ***.

27

мазепа

преди 7 години

До смЕхПърво в Холандия гласуваха 61% против хохлитеВторо - референдумът е валиден.Трето мнението на холандското правителство не е решаващо за приемането на Украйна.

26

Анонимен

преди 7 години

Ако унгарският народ наистина подкрепяше Орбан, щеше масово да излезе да гласува. А той не го направи, което означава, че цялата врява е просто една пропаганда, а реалността сред унгарското общество е съвсем различна. Това, че на референдума има толкова голям процент за него, НЕ означава, че има подкрепата на по-голямата част от обществото!

25

смЕх

преди 7 години

Сорос.идите спомнят ли си един референдум преди време проведен в Холандия относно кандидатурата на Украйна за ЕС . В този референдум гласуваха само 36% от имащите право , но почти 80% от тях бяха против хохлите . Естествено реферндума излиза ,че е нелегитимен ,но странно защо холандското правителство отряза мераците на хохлите и нямаше никаква реакция на наведените джурналя ,а сега нЕкаква си радост ха-ха.

24

Анонимен

преди 7 години

1. Избираш най-непривлекателната снимка на Виктор Орбан2. Избираш великия журналист *** Василева(заплащането при нея е в долари). Милата какви логики вкарва в анализите мама си джаса...3. Вкарваш някой и друг *** да припява по елковасилевски с либерал джихадистки уклонТо долу годе това е план схемата на статията и прим коментарите... :)

23

юбералес

преди 7 години

Ako Орбан иска секс с Русия, първо трябва да се разведе с ЕС.

22

до 29

преди 7 години

нищо подобно НЕГЛАСУВАНЕТО не е гласуване, а пасивна съпротива.Който не гласува просот приема, че тези които гласуват ще определят бъдещето.Гласуващите са 95 процента за политиката на Орбан, следователно дали е легитимен или не рефернудам няма значение, той се ползва с по-голяма подкрепа и от Путин. Ако сега направи избори ще има абсолютно мнозинство......