226

Анонимен

преди 7 години

Това е *** и всеки българин с поне малко интелект го знае

225

Избирател

преди 7 години

Трайчо Трайков Президент!

224

bolbov

преди 7 години

Единственно състезание за българите, е кой ще стигне първи до Терминал 2

223

Анонимен

преди 7 години

И аз си мисля, че ББ е решил да сдава властта. Открадна каквото можа, намаза дори повече, сега е време за заслужена почивка и харчене на трудно откраднати пари. Още повече че идват трудни времена - плащания за 20те млрд., обяснения за провала на Кристалина, нова бежанска вълна. А и реално не останаха големи руски проекти, които да спира, не останаха изтребители, които да приземява, то просто няма вече как да услужи на господарите си.Така че момчето си отива. Въпросът е какво ще правим оставащите

222

Анонимен

преди 7 години

До ВасилеваДа Не е глупав , но е беден !Бойко пак ще си купи изборите ( или подмени вота ако по - ви харесва ) !

221

неее

преди 7 години

Аз на Тиквун вяра нямам. Сутрин дрънка едно, вечер - друго. Като нищо ще се отметне и от тези си думи.

220

Стефан

преди 7 години

От 2009 г. когато дойдоха на власт Герб и Ц.Ц. председател на народното събрание / втория държавен пост в България / при редовни и частични местни избори тя обикаляше плевенските села и агитираше за кметовете на Герб. Това не може да се проумее, как така председател на НС да се занимава с този вид агитация. За мен това е смешно, жалко и ви призовавам да не гласувате за такъв човек.

219

Св

преди 7 години

Абе номер ... Ще засили електората с тия недомлъвки, с които се опитва двусмислено да се изказва и заплашва, "ако не гласувате за "вашата майка" ще останете и без "баща". И хората гласуват, дори и Василева ще гласува за Граждани за Европейско Развитие на Пудрия :).

218

Калинките умират

преди 7 години

Калинките не спят вече 3-4 нощ. Усещат как ГЕРБ отива в опозиция и ги гонят от топлите местенца по министерства и агенции. А те, горките, са некадърни и прости. В частния сектор никой не би ги взел. Остава им само едно - да се върнат на село при говедата.

217

grgr

преди 7 години

Е, с тази кандидатура съвсем ни обърна на бостан.

216

Анонимен

преди 7 години

До ВасилеваНе сте само вие, която се чувствате предадена и прецакана. Европейското развитие се подмени с ЕВРАЗЙИСКО и лично аз не смятам да го подкрепям.

215

290

преди 7 години

Точно на такива разчита Боко. Подготвил ви е нов номер от селска вечеринка. След 1-2 седмици, другарката Цеца ще се оттегли "по болест", а Боко ще я замести. Тогава всички такива като теб ще се юрнат да гласуват за Мутрата. И един съвет. Не казвай, че си гласувала за ГЕРБ. Така признаваш, че не си по мисленето.

214

Василева

преди 7 години

Г-н Борисов,Досега винаги съм гласувала за ГЕРП.Но....ДОСЕГА!С издигането на г-жа Цачева, Вие се ПОДИГРАХТЕ, не Вие СЕ ИЗГАВРИХТЕ с българския избирател!Българският Президент е лицето на нацията! Какво "лице" може да е г-жа Цачева?Не подценявайте българския избирател!ТОЙ НЕ Е ГЛУПАВ!

213

Св

преди 7 години

Не че съм привърженик на ГЕРБ или ще гласувам за тях, но никъде бащицата не каза "от раз". Тълкуването е друго, но не знам защо заглавието е "от раз". Той просто каза "Ако загубим изборите на първи тур, подавам оставка". Не е казал "Ако не спечелим...". Има огромна разлика. Според мен просто има в предвид, ако не се класира "нашата майчица" за балотажа ... Другото си е журналистически интерпретации.

212

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Какъв ужас ще настане, ако Тиквата подаде оставка. Земята ще спре да се върти, ще настъпи нова ледникова епоха. Колко ли трябва да е глупав човек, за да прави такива изказвания. Както историята е показала, незаменими хора няма. Да се изживяваш като бог си е психическо отклонение. Прости му Господи, той не знае какво говори.

211

А

преди 7 години

Борисов готов с оставка, ако Цачева не спечели от раз------Де късмет, де!!! -))))Но, дали Цачева ще загуби или не - това е само предлог от страна на Тиквата.При всички случаи той ще предизвика предсрочни парламентарни избори защото му писна от така наречената "пишман коалиция".Тиквата иска парламентарно мнозинство на партията си и е прав.Явно му е писнало от кра...тун....ков....ци които му извиват ръцете за щяло и нещяло!

210

Пророк

преди 7 години

В момента, когато мафиота на снимката бъде свален от власт, България тръгва нагоре и то бързо. В момента това *** е проблем номер 1 на Родината. ГЕРБ е мафиотско-корпоративна структура много по-гнусна и от ДПС на Доган. Добрата новина е, че Цецка няма да бъде Президент.

209

Ala_Bala

преди 7 години

Това не за народа. Плаши партийните си апаши да мислят как ще осигурят гласове и изборни шашмалогии. Змине ли Буда, заминават си всички около него и лапачката спира!

208

Некъф луд

преди 7 години

Боко или пак е подготвил номера със бюлетините или е решил да забави решенията по референдума защото ще са длъжни в срок да ги приемат и да минат още едни избори без мажоритарен вот.

207

2 и 2

преди 7 години

Тъй тъъй, като съберем 2 и 2, разбираме решението на ББ! Преди беше казал, че ако не спечели изборите за президент, ще подаде оставка. Сега казва, че още на първи тур ще я подаде. Изводът е, че той е сигурен в загубата на балотажа! С една дума, да се стягаме за парламентарни избори, защото кака Цецка няма как да спечели от първи тур!То не че има голям избор! Или комунист, или прикрит такъв! Единствено Трайчо изглежда по-нормален! Всичко друго са руски ***!