21

до 19

преди 7 години

Да ти кажат на теб все едно ако си тренирал даден спорт и да избираш между пари и титлата световен шампион...ти парите ли ще избереш... кое избираш? Титлата няма цена, бе, брат!

20

Анонимен

преди 7 години

до 19Ми и ти малко се чукни в главата...на Пулев му се дава прекрасната възможност да стане световен шампион, а той започва да говори за пари? Значи званието световен шампион вече се измерва не в престиж , а в пари? Знам! Такова е мисленето на ***, защото ако кажеш на един доблестен спортист кое избира..парите или титлите той какво ще ти каже...няма нужда да ти казвам! Вече няма съвест, няма морал..нищо няма..нали иска да е номер едно Пулев? Що си продава мечтите тогава? Себе си?Остави!

19

До 18

преди 7 години

Ми вникни във смисъла .Ако ще се биеш и знаеш че е много вероятно да загубиш по добре да го направиш за много пари.Пулев е наястно че ако загуби края на големите пари наближава.Затова ако ще играе мач който може да загуби трябва да го направи за много пари.Щото после няма да има големи мачове а ще се бие с посредствени за малко пари!

18

Анонимен

преди 7 години

do 17 Ми тогава какво ми говориш, че заради пари се отказал нашия да се бие с него?

17

Анонимен

преди 7 години

Е Напълни гащите и аз тва имах предвид.Джошуа не е кой да е .Гледай му мачовете!

16

Анонимен

преди 7 години

14....Изобщо това да искаш с цялото си сърце да станеш световен шампион както го иска Пулев, но да се пазариш за парици...ми идва несериозно, брат! Това искам да ти кажа...Истината ти я казах- напълни гащите нашия от Джошуа само докато му е гледал мачовете на запис.

15

Анонимен

преди 7 години

до 14 Ахааа..сега разбрах- за да искаш да станеш световен шампион не се изисква това да притежаваш самата титла, а това колко пари ще гепаш от мача? Добър си!Пулев нацапа гащитеее, браткооо...ако знае че може да бие Джошуа и да грабне световната титла без пари даже щеше да излезе на ринга.

14

до 13

преди 7 години

Когато се Биеш с по слаб от тебе може да го направиш и за по малко пари .Но когато излизаш срещу съперник като Джошуа усещаш че може да бъдеш победен затова не трябва да се продаваш за малко пари.Ако Пулев беше приел 700К и беше паднал от Джошуа края на кариерата и на големите пари наближава.Затова не се продаде за жълти стотинки!

13

Анонимен

преди 7 години

Мениджъра на Джошуа говори на Пулев: 300 000 паунда? Нашия върти глава. 400? пак същото...500, 600, 700? Оня върти глава и мениджъра избухва: Та вие г-н Пулев се бихте за 200 с Чисора за европейската титла. Става от стола и си заминава.

12

Анонимен

преди 7 години

до 7 На Кобричката малко му се видяха май тия 800 000 евро за мач с Джошуа! Много алчен стана за изведнъж след като гепа 1 500 000 долара от мача му с Кличко. Пък дето го дънят кат' талпа за такива пари няма значение...)

11

Анонимен

преди 7 години

Време е за наистина зловещ мач между Кличко и Джошуа! Дано бъде скоро.

10

Анонимен

преди 7 години

Ей голямо нагласяне големи театри :)

9

Анонимен

преди 7 години

Не случайно се казва Тайсън тоя ***...само че за разлика от Големия Майк, тоя се уплаши да бъде пребит, а Майк излезе наркоманизиран срещу Ленъкс Луис за да бъде пребит- не го беше страх, защото знаеше колко милиона ще лапне!

8

Леле

преди 7 години

Тоз колко е *** не е истина.Имаше гарантирани 2 мача ,за защите на титлите си,всеки от които с по 30 до 50 млн гарантирани лично без значение бие или пада и сега всичко отиде по дяволите .Чак мен ме хвана яд !!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Що не пишете и че нашия сме.шник Опулев се уплаши от Антъни Джошуа и отказа мача с него?

6

Анонимен

преди 7 години

Мача беше толкова смешен, че не ми се коментира....голям удар направиха тогава със залозите. Тоя клоун Фюри се виждаше още тогава, че няма качествата за да бъде световен шампион- сега истината лъсна наяве, не заради коката, а заради това, че самият той се уплаши какво може да му се случи на реванша, защото в него Оня украинец щеше да играе вече на макс.

5

хм

преди 7 години

Ех, завалията, нямаше ли някой близък доктор в УАДА да му я предпише, щото е болен? Нали сега е модерно?

4

Анонимен

преди 7 години

до 1 И къде го наби пък тоя? Удари го веднъж по-сериозно и му пусна малко кръв на веждата, а Кличко го млатеше в края на мача.

3

Анонимен

преди 7 години

Паля.чото не издържа на напрежението, понеже знаеше , че на реванша ще бъде съвсем различна историята и ще бъде помлян.

2

Ангел

преди 7 години

Надрусано Английско прасе .Изпусна няколко 10-ки милиони евра които щеше да заряботи от мача за защита на титлите си !!!Сега няма да вземе и 1 стотинка.!!!!