58

Анонимен

преди 7 години

На Дуру тая пасмина и нещата ще се оправят

57

Анонимен

преди 7 години

Не ра3брахте ли най-после, че има само едно решение? Докато не ликвидираме тиквун, костоФ и още куп нац.предатели няма да има живот тук.

56

ХХХ

преди 7 години

Амуджииии ! Герб ги докара тияяяя пууу проклинам ги на едно с амуджите ! Това си е чисто нашествие ......ти да те е страх да излезеш в собствения си град защото някакви си пакистанци и афганистанци бродят по улиците ..........та те са тръгнали не да се крият ...там война няма !

55

Анонимен

преди 7 години

амуджите не са бежанци!3авоеватели са!Да сцепят дирниците на тиквения едеотин и всички продажни политици!

54

Нико

преди 7 години

Това е УЖАСНО!!!!

53

Анонимен

преди 7 години

63- Микрон чуждо не искам, но пазя моето си като зеницата на окото си! На пръстите на едната ръка се броят хората като съпруга ми и са малко на брой и в други държави...

52

Анонимен

преди 7 години

младите мъже от лагера се държат като в родината си събират се на групички в градините, сядат и с часове седят в междублоковите пространства на квартала срещу поделението, в парка, по центъра на града.ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ В ГРАДИНКИТЕ И В ПАРКА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ БЛОКА СИ БЕЗ ДА МИНАТ КРАЙ ТЕЗИ, КОИТО НА ГРУПИ КЛЕЧАТ В МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА.

51

Анонимен

преди 7 години

ТИ ГЛЕДАЙ ТОЗИ СЪПРУГ - СЛЪНЦЕ ДА НЕ ЗАПОЧНЕ ДА ОГРЯВА И НА ДРУГО МЯСТО.

50

Анонимен

преди 7 години

МИГРАНТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ В СОФИЯ, ВАРНА И ПЛОВДИВ, ЗАЩОТО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СЕ ГУБЯТ И НЕ МОГАТ ДА ВЪРШАТ ЗОЛУМИ.А В МАЛКИ ГРАДЧЕТА ТЕ СА МНОГО ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА ХОРАТА.няма да простим на ГЕРБ това.

49

Анонимен

преди 7 години

65- Чакай малко- до сега лаехте като бесни кучета срещу най- нормалните страхове на хората от Харманли и когато ви доказах, че сте въздух под налягане, го обърнахте на изследване на произхода ми:) Впрочем- цялата земя под Окръжна болница в Стара Загора е била еднолична собственост на дядо ми:) Да не завиждаш нещо?;)

48

Анонимен

преди 7 години

61 - Мигрантите в т. нар. бежански лагери де юре са кандидати за статут- т.е.чужденци, 99,999% БЕЗ документи за самоличност, част от които е напълно възможно да са ислямски терористи! На тези чужденци ТЕПЪРВА им предстои да докажат истинската си самоличност! Докато за съседите си по имот напр., Вие знаете доста неща, включително и какво най- лошо или най- хубаво да очаквате от тях...

47

Анонимен

преди 7 години

60- Прави много- всеки месец ми носи достатъчно пари, които да осигуряват независимостта ни като професионалисти- всеки в своята област! А ако счетем , че в София не можем да намерим сигурността, която ни е необходима, няма проблем- имаме бърза ликвидност, която може да ни осигури сносен живот и в друг голям град в България... По-добре ТИ кажи- ТИ какво правиш за семейството си така, че да осигуриш неговата независимост и сигурност, а?

46

Българин от Германия

преди 7 години

Подкрепям коментар 37. Тук в Германия 70% живеят под наем и затова има токова много гутменшен, около 50% все още, тенденцията е обаче спадаща. Хората със собственост, към които се числим и повечето българи живеещи отдавна тук, основателно се страхуват от започналия процес на Замяна на Населението. Виждаме спасение в АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ.

45

до 58

преди 7 години

И какво прави по въпроса с напастта мъжът ти-слънце? Щом се оплакваш, значи нищо. :)

44

Анонимен

преди 7 години

И още нещо, 55- съпругът ми Е НЕЗАВИСИМ И НЕ СЕ ПРОДАВА НИТО НА МУТРИ, НИТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, НИТО ПЕРЕ ПАРИТЕ НА ЧЕРНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ! Колко от мачовците в България сте именно такива хора- като моят съпруг? Да знаеш от мен- най- големият лукс в цял свят е НЕЗАВИСИМОСТТА на един човек- от партии, контрол на партии, пране на пари на партии и т.н.!

43

Анонимен

преди 7 години

До 55- ...Ти първо трябва да разбереш как мисли един мъж за да очакваш от него да се държи като такъв... Хахахаха- това арабомюсюлманска тъпотия ли беше?:) Сбъркал си жената! Имам съпруг- слънце, БЪЛГАРИН, на когото нито един мигрант или руснак или американец не може да му стъпи по нищо на млакия пръст! Общо двамата съпрузи имаме 5 висши образования, помагаме си взаимно, понякога той готви, двамата решаване как да създадем семейният бюджет и други такива работи:)

42

Анонимен

преди 7 години

Минка е българската ти прабаба- ако не си я забравил и не си станал изцяло афроамериканец:) ***%ска пръчка си ти! Американизирана, гайдо- от реституцията имам 5 апартамента в София- за чий ми са твоите сащ, русия, германия или турция, м?:)Родът ми е български градски род от 180 години, смота%няк- твоята прабаба може да е била аргатка или слугиня на моята... Проста смесена небългарска семка!

41

Анонимен

преди 7 години

"50- Мъжествеността на един мъж не се крие в това той да върши само мъжката работа! Мъжествеността на един МЪЖ е и в това да не е страхливец и да се опълчи на ВСЕКИ,"Ти първо трябва да разбереш как мисли един мъж за да очакваш от него да се държи като такъв. Очаквате мъжът да е такъв само в критични моменти, а през мирно време активно работите да го превръщате в своя приятелка и домашна помощница. Схващаш ли къде е проблемът? Погледни какво се разхожда по улицата напоследък.

40

Анонимен

преди 7 години

49- Тъ%пчо- не съм провинциалистка, а просто описвам положението! Какво ме засяга колко и как живеят в сащ, след като в България собствениците на жилища са над 90% от бг. население? Що сравнявате несравними неща? Колко от населението на сая живее в собствено жилище и в сащ счита ли се за ГОЛЯМ УСПЕХ, ако 1 семейство има поне 1 собствено жилище,м?

39

БХК

преди 7 години

БХК призовава са смиреност и толерантност спрямо бежанците.