14

Анонимен

преди 7 години

По *** овце от българските политици няма,да признаят държава македония, все едно държава Тракия или Мизия.

13

активно мероприятие

преди 7 години

До Вълчан войводаняма нужда, те тия, дето се крият зад т..... /тука има звездички/ му, ще си го посетят за последна употреба, че им развали камуфлажа

12

Вълчан войвода

преди 7 години

Добре де, нека да е нежелан у нас.Но не е ли препоръчително да бъде посетен? Например, по вечерна доба.

11

маке-ариец

преди 7 години

Македонците-арийци така или иначе не ходят по клоаки, те ходят само по баровските македонски курорти - на море в Пукет, на лов за бели мечки в македонската провинция Юкон

10

Влади

преди 7 години

Ох, колко много сте Миленковците тук! Небългари, дето все се кълнете в Русия. А знаете ли, че в боевете при Каймакчалан са взели участие и руски части от 50000 хиляден руски корпус, изпратен в Македония срещу нас? По същото време в Добруджа, руснаци, румънци и сърби се сражават срещу българите. Но нашите български прадеди са ги разгромили. Гордея се , че съм българин, а не руска партенка!

9

Анонимен

преди 7 години

Дани де Мито = 0

8

С.ОРОСОИД МИТОВ

преди 7 години

също е ПЕРСОНА НЕЖЕЛАНА. Пардон, той не е персона , а З.А.Д....К

7

до ШибиРиби

преди 7 години

"Имаш право - аз нямам работа на територията населена с Динковци и подобни"Радвам се, че сме на едно мнение, кога се изнасяш?

6

Анонимен

преди 7 години

Пишете ме и мен персона нон грата.Станкул Бижев Чапрашиков.Пекая ви на шбаната държава и на ланяният ви народ от роби и помяяри.Срам ме е, че съм българин.

5

Анонимен

преди 7 години

Ааааа грата е ,грата....За бой даже е много грата.....

4

ognyanz

преди 7 години

Това, да забранят на тоя Миленко да влиза в България е голяма грешка. Напротив, трябваше някой да го покани да дойде. Тук щеше да се намери кой да го "посъветва", нещо, за което и ВМРО в Македония би трябвало да се погрижи.

3

до ШибиРиби

преди 7 години

Динко не е поругавал български паметници, така че никога. Виж тебе би било добре да те обявят за персона нон грата, такава антибългарска изм.ет като тебе не трябва да цапа територията.

2

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Жалко, че две години не му стигат... - щеше да бъде чудесен Президент...

1

Динко

преди 7 години

Скоро.