40

Анонимен

преди 7 години

Kakvo e tova na snimkata izrud,ubiyca

39

един там

преди 7 години

До анонимен 48,Явно чакат САЩ да пръдне! Иначе- с цивилизованост и сътрудничество с останалите руснаците сами видяха докъде я докараха в края на миналия век! Явно май не е това пътя за тях- неслучайно има една приказка- "Силните ги уважават, слабите ги съжаляват!"

38

Анонимен

преди 7 години

Моята теория е, че както се вижда от видео материал заснет от руски дрони, "бунтовници" се движат паралелно с камиони от конвоя за прикритие и стрелят в движение. И както са стреляли са се остреляли - улучили са някой от камионите и някой сандък с "медикаменти" и "храни" е гръмнал, разпръсквайки шрапнели във всички посоки, запалвайки и предизвиквайки експлозии в другите камиони с "хуманитарна помощ"Това обяснява и тоталната липса на кратерите, които би трябвало да останат след бомбардировка

37

Анонимен

преди 7 години

До един тамРусофилите никога не сте били българи. Вашата родина е Русия. Винаги сте мразили България и българите

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47Абе не си признават винаги, ама и да си признаят и да не си признаят все тая, никой не ги санкционира, никой не обезщетяват. Правят си каквото искат.Колкото до Русия - в конкретния случай - "хуманитарния" конвой - действително няма никакви доказателства. Русия определено не е длъжна да си признава неща, само защото краварите твърдят, че са те. Първите 2 дена реваха че била Русия после от НАТО казаха, че нямали никакви доказателства а от ООН оттеглиха версията за бомбардировка

35

един там

преди 7 години

До анонимен 44,България на първо място е родината на всички българи , какъвто съм и аз, а след това е евроатлантическа, от ЕС или каквато и да била друга! Днес поне кух***та ти кратуна не можа ли да осмисли откъде идва основната заплаха за България, а именно от югоизток! Пък евроатлантизма, който така яростно проповядваш- вземи си го заври там, където слънце не огрява!

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Разликата е че ако американците ударят нещо по погрешка си признават а руснаците лъжат и отричат всичко. Освен това те не удрят по погрешка а съзнателно изтребват всичко което мърда - жени, деца, лекари, медицински персонал, спасителни работници и други цивилни. Това е военната им доктрина, а тоя отрича и иска доказателства.

33

Анонимен

преди 7 години

Руските убийци все едно се намират на сафари за изстрелване на несъгласни с Асад сирийци. Обичайни техни цели са училища, родилни домове и хуманитарни конвои. Повече от половината от техните жертви за една година бомбардировки са жени и деца.

32

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименПогледнете го тоя дъртия... - гледа ни в очите и лъже...

31

Анонимен

преди 7 години

До един тамНие си имаме държава и това е евроатлантическа България. А националните предатели русофили може спокойно да отидете в *** при жужето!

30

един там

преди 7 години

Ае всичкото атлантици що не вземете да преплавате океана и да се заселите трайно в страната на неограничените възможности! Ердоган днес е предявил териториални претенции към Гърция! Много важна тази Сирия с нейните 150 км. излаз на Средиземно море! Що не вземат да прекарат газопровода от Израел през Ливан и направо в Турция! Надувайте още Ердогана- той не се сърди - като не му играят европците по свирката- врътва кранчето и готово! Няма и да му пука много-ше има малко загуги от транзит- голяма р

29

Анонимен

преди 7 години

Западните медии реват как болниците в алепо били пълни, Русия удря болница, и представи си - само 2 жертви, и двамата - пациенти - най вероятно терористи. Нито един доктор не е дал фира.В сравнение с това ФАЩ миналата година утрепа дузина доктори без граници в Афганистан, ама няма проблем понеже са те. Да не говорим за Йемен - там болници не останаха, ама щом не може да се вини Русия няма значение.

28

Анонимен

преди 7 години

Този е нагъл и нахален лъжец. Не знам до къде ще я докарат руснаците с това дебелоочие. Съвсем се самозабравиха.

27

Анонимен

преди 7 години

Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. Макар, че никой нормален човек не и вярва. През 1939 г. на обвиненията, че бомбардират Хелзинки, руския външен министър Moлoтoв отвръща, че хвърлят храна на бедстващите финландци. Фините пък гостоприемно посрещнали руските танкисти с коктейли, които кръстили на името на министъра. Няма да се учудя ако свалят някой руски самолет с хвърчило "Лавров"

26

Анонимен

преди 7 години

Убийците искат доказателства...перверзията е пълна.

25

един там

преди 7 години

До да го знаете,Ти какви български представители искаш да има на Берлинския конгрес като тогава дефакто държава България е нямало, понеже Сан-стефанския мирен договор не е ратифициран от никоя велика сила, освен Русия!

24

Боби

преди 7 години

До Анонимен 32Разберете го УКРАЙНА свали самолета и е виновна за трагедията.1. Защо незнам колко си месеца след като се стреля във въпросната област УКРАЙНА не ЗАБРАНИ ПОЛЕТИТЕ - КАКТО СА СЕГА ЗАБРАНЕНИНАЙ-МАЛКОТО МОРАЛНО УКРАЙНА НОСИ ВИНА ЗА БОИНГА.Сегашните управляващи в Киев и МОРАЛ - Магаре и КОСМОС

23

Боби

преди 7 години

До Анонимен 29Леле колко НАИВНИ опорни точкиРусия подкрепя АСАД - ДИКТАТОР - ДА - СВЕТСКИ ДИКТАТОРСАЩ и СИЕ се опитаха чрез ДЖИХАДИСТИ И РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ да свалят АСАД при което се ПОЛУЧИ ИДРусия праща мигранти? - Русия ще прати Мигранти през Турция като последната има втората в НАТО по численост Армия и 6 в света и Русия ще си я върти на пръста ...НАИВИТЕТ

22

Анонимен

преди 7 години

Те руските стерви винаги искат доказателства и като им ги набият в тиквите, казват че били фалшифицирани. Както със самолета, който свалиха в Украйна- пискаха че нямало доказателства и като им ги показаха онзи ден почнаха да циврят защо аджеба не им ги били показвали досега?!?

21

Анонимен

преди 7 години

Русия е примитивна и технологично изостанала държава ! Единственният начин да я забележат е като създава и поддържа тероризма в цял свят !!! Русия в злобата си към ЕС поддържа Асад , подкрепя терористи и бомбардира мирни сириици с цел да дестабилизира Европа с бежанци !!! Но коварството е в това че по този начин пречи и на тръбите от Египет и Израел и други източници на газ да достигнат ЕС !!!