69

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ Е РОДОЛЮБЕЦ.ТОЙ Е ГОТОВ ДА ПРОДАДЕ ВСИЧКО НА ЕВРОАКТЛАНТИЧЕСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ САМО ЗА ЕДНА ПОХВАЛА.А ИНАЧЕ КРАДАТ ЯКО. ГЕРБ Е ГРУПИРОВКА С ЯВНА КОРУПЦИОННА СТРУКТУРА.

68

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 89: "очакват Путин да дойде да ги освободи за трети път".Искате да кажете ЗАРОБИ трети път.ТИЯ ХОРА ЗА КОИТО ГОВОРИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ НЯМАТ ЛИ?

67

Затворко

преди 7 години

До помнещФакта, че за един ден си сменя по два или три пътя мнението говори, че работи за много западни господари и пълни банковата си сметка на гърба на народа. От такива родолюбци нямаме нужда.

66

Затворко

преди 7 години

Защо до сега работихте срещу Бокова? Русия трябва да наложи вето на Георгиева за да разбере този ***, че като е *** на САЩ трябва поне да е тих като водата.

65

помнещ

преди 7 години

До 123Не знам какъв *** е Боко, но на фона на Гоце, запалката Р.Овч. разните ниновци герговци и вся осталная *** както казват вашите любими господари той е абсолютен родолюбец и най важното самосъзнанието му е българско а не като на изброените по горе руско.А ако искаш да знаеш какво е "НИЩЕТА, МИЗЕРИЯ, СРАМ, УНИЖЕНИЕ, УНИЩОЖЕНИЕ" трябваше да живееш като обикновен гражданин при тошовият социализъм под руско.

64

123

преди 7 години

ГЕРБ= ГРОБ,СМЪРТ, НИЩЕТА, МИЗЕРИЯ, СРАМ, УНИЖЕНИЕ, УНИЩОЖЕНИЕ, МАФИЯ И ВСИЧКИ ОТ ГРОБ, ГОВОРЯТ ВЕЧЕ, С ИНТУНАЦИЯТА И СТИЛА НА *** Б О К О, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ И СЕ ВСЛУШАЙТЕ.

63

celiat text, do #35

преди 7 години

ябълките на пазара струват по около 98 ст., а в училище се доставят по 4,92 лева;Крушите вървят по 3,80 лв. на пазара, но в училищата се доставят на цена от 6 лева. Портокалите струват по 1,10 лв. на пазара, но за учениците вървят по 4,26 лв., Mорковите струват по 92 стотинки, но за училище са 6 лева за килограм. Кашкавалът струва десетина лева, но в училищата е по 16 лева, Cиренето върви по пазара 6 лева, но в училищата се доставя по 12 лева"

62

до 87 izh

преди 7 години

И ква е разликата ?. Нищо не си написал.

61

Долу Путин

преди 7 години

Давам й време до утре и ако не се класира първа или втора, я сменям с цеци.

60

Анонимен

преди 7 години

Всичката смр ат от "Дневник " е на амбразурата.

59

Анонимен

преди 7 години

До izhСамо около 40 000 са се настанили. Останалите са музерници със скъсани *** но гордо развяват червените знамена и очакват Путин да дойде да ги освободи за трети път.

58

Анонимен

преди 7 години

"Той поясни, че единствена номинация означава, че българското правителство е отменило решението си за номинация на Ирина Бокова и оттук нататък единственият ни кандидат е Кристалина Георгиева.""Според Митов това, че две българки ще се състезават в битката, не е прецедент."Не разбрах: две или една?

57

izh

преди 7 години

Абе вие още ли не може да различите русофил от съветофил. В България това е държавата срещу 400 хил червени устати буклука награбени с народни пари !!!

56

Анонимен

преди 7 години

Митов: Русия не ни е пращала писмо заради номинацията на Кр. ГеоргиеваНяма изпратено писмо, никой не е изпращал- така отговори министърът на външните работи Даниел Митов във връзка с издигането на кандидатурата на Кристалина Георгиева и появилата се информация, че Русия е изпратила писмо, относно нейната кандидатура.bree toia kompir sedeiki v kantorite moje da kontro;ira koi e izpratil li be? netrebva li da kaje ne e polu4eno. kompir!

55

ЗАЩО???

преди 7 години

ЗАЩО НЕ СЕ ПУБЛИКУВА ЦЕЛИЯ ТЕКСТ НА ПИСМОТО НА БОРИСОВ ДО СТРАНИТЕ-ЧЛЕНКИ НА ООН, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ВСЕ ПАК КАКВИ СА МОТИВИТЕ МУ?

54

Анонимен

преди 7 години

Има ли значение коя от двете ще е.Дървото за нас ще си е е едно и също.

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81Колко време ти отне да го назубриш?

52

Георги Шопов

преди 7 години

Поредно усиране на Митто исие.

51

Анонимен

преди 7 години

Бокова, като истинска русофилка се бори против собствената си страна и в полза на Русия.

50

Grajdanin

преди 7 години

Аз мислех, че целта е да де спечели лидерското място, а не че търсим "достойно представяне". Достойно щеше да се представи Бокова. Целият свят разбира що за мизерници сме ние. Кристалина какво точно направи за България? Май цял живот собствения *** си гледа?Смешници.