37

Анонимен

преди 7 години

По големи крадци от комунистите няма. Заложено им е генетично. Още от време оно, когато обираха мандрите. Те са не само крадци, но е и убийци. Унищожиха цвета на нацията, сложиха на власт царволанковците. Затова сега сме на това дередже.Комунистите още не са забравили, че царвулите им още стоят на края на града и че те са първо поколение с обувки, затова властта им е толкова сладка. Лъжец, крадец, наглец-това е комунист. Никога повече на нласт, ама никога.

36

маче

преди 7 години

БСП винаги е довеждала БГ до катастрофа.....90 година, Жан - Виденов , КТБ .... до кога ? Никога повече комунисти на власт.....

35

до 50

преди 7 години

Само че "милонерката" кара 11 годишна дарака от бивща соц.марка о живее в най-обикновен квартал в панелка! Пък управляващият и опонента и се вози в джип с хим. защита и има цяло село!Нз кой е по честен народа да прецени!

34

Бай Иван

преди 7 години

Изнервена,защото идва началото на края на комунистите,които приватизираха цяла България и прогониха децата ни в чужбина.Време е съдебната система да си влезе в ролята и преразгледа бандитската приватизация.

33

Кур-нели

преди 7 години

По-голям крадец от този който вика "дръжте крадеца" няма.

32

Анонимен

преди 7 години

Поне учи! Не яде крадени народни пари като вашите синчета по Бг и чужбина!

31

ognyanz

преди 7 години

До 41: Ти "милионер" и "олигарх" ги използваш като "добър ден". Кой е милионер и какво значи олигарх в България? Ако имаш доказателства, че някой политик има пари или имоти, за който няма как да обясни откъде са, дай тия данни на прокуратурата. Ако става дима за милионери-политици, аз съм готов да повярвам, че бат'ти Бойко и Цецо са милионери, но доказателства нямам.

30

пенсионер

преди 7 години

До фен на бспНе правя никакви внушения!Просто отговорих на 35.Доколкото знам и на Ц.Цачева сина и е някакъв математик,само че не знам къде живее.Би ли ме светнал(ако знаеш)

29

фен на бсп

преди 7 години

До 37 н-к пенсионер,Какви внушения правиш бе!? Да не би детето на нашата лидерка да е там заради майка си или да е пък на нейна издръжка!? До края на средното си е учило там дето учат децата на всички останали в държавни училища МГ-София! Знаеш ли че това дете е 17 кратен медалист на международни олимп. по математика и капитан на националния отбор по м-ка! Спечелил е пълна стипендия зад океана и е завършил! Много е долно това! Но вие сте калинкаджии всички до един така че простено ви е!

28

Анонимен

преди 7 години

милионер до милионера, ОЛИГАРХ ДО ОЛИГАРХА СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- ТОЛКОВА СА ГНУСНИ, ЧЕ ОТВРАТИХА ВСИЧКО ЖИВО- АКО ИМА ДАННИ ЗА КРАЖБИ, ВЕДНАГА ОТВАРЯ САЙТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ВЪВ ФОРМАТА ОПИСВА КРАЖБАТА. ТО ТИЯ СЕ НЕ СПРЯХА ГНУСОТИИ.

27

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-35За справка:провери къде живее сина на ***

26

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-28В края на 1989 тази помиярка беше върл привърженик на СДС.Тогава все още нямаше сини хайдуци.Тогава вилнееха вашите лидери:Луканов,Младенов,Лилов и др.Аз говоря за тях и тези около тях(с куфарчетата).Тези трябваше да се люшнат на.....

25

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно те на герберите децата не ходят на градина пък и повечето не са в Бг! Чуждите кво ги интересуват!?

24

Анонимен

преди 7 години

След поредната измама и лъжа ги чакат пак народен ритник в ***! 2013=2016 и дано има присъди този път!

23

Анонимен

преди 7 години

ей я и любителката на костюми версаче и тя за крадене говори.докато беше юридически съветник на сдс район средец приватизира балканкар хотел рила софийските корекоми.мъйжът й се прочу като митничар с контрабандата по югоембаргото.купиха къща на синчето в сащ,тръгнала за соациализъм да говори.в тая партия са останали най баламите избиратели

22

Анонимен

преди 7 години

До детска учителкаКато знаете госпожо ,защо мълчите,защо родителите не знаят ?

21

ивчо

преди 7 години

опаа 27ти ско си столичанче и гушкаш средно по два бона заплатка,останалата България мизерства, ама то пък вие какво ще правите у провинциата. Па вие у Банско у Боло море, то и нашето вече е гьол за вас, па и толкоз руснаци ,вземе от путинизъм да се заразитв.

20

детска учителка

преди 7 години

За съжаление Нинова е права. Работя в детска градина и знам на какви безумни цени се докарват продуктите за децата, а за отвратителното им качество направо не ми се говори. Няма стандарт, няма нищо, най-скапаните плодове и зеленчуци ги карат на децата. Родители, спите ли още, тровят ви децата!

19

Анонимен

преди 7 години

Ако беше накичила сините бандити по дърветата 89 та година. Сега нямаше да е на това положение! Но не повярваха им и хак да му е на народа!

18

Анонимен

преди 7 години

бе, кой ви верва още бе, другарко!? посинехте от ярост, че ви отнеха хранилката!