64

Мучачос

преди 7 години

Тоя преял с рахат локум и започна да прави глупави изявления за да нахъсва Турците към агресия и завладяване на чужди територии подобно на Кипър.

63

Бай Иван

преди 7 години

Ердоган е за психолог.Такива политици, след като се качат на трона, заболяват от "звездната" болест и стават неконтролеруеми и опасни.Севернокорееца и Ердоган имат прилика по своята самонадеяност.

62

Анонимен

преди 7 години

Опорна точка Н.1 / строго секретно/ Бръже да поткрепим другаря Доган . Нали сме ортаци ще правим Кармазъ поток.Иначе пред шамандурите ще го играим големи ПРАВОСЛАВНИ .

61

Анонимен

преди 7 години

Турция дължи репарации на Армения,Гърция и България

60

Анонимен

преди 7 години

Общата стойност на репарациите от арменския геноцид се оценяват на около 3 трилиона долара като 9 страни са извлекли индиректни ползи от него вкл.САЩ и голяма част от Европа. Стойността на турската част от тези репарации се оценява на 1.64 трилиона долара.Ето защо Турция толкова яростно отрича арменснкия геноцид

59

Анонимен

преди 7 години

"Въвеждането на няколко закона и норми от Римската империя не е равносилно на въвеждането на цялата законодателна система".Не си прав - не са "няколко закона и норми", а цялото класическо римско право - Corpus iuris civilis, известен като Юстиниянова кодификация, а и не само, но няма да ми стигне мястото.

58

До 84

преди 7 години

Няколко?Човече, та дори и сега съвременното право лежи на основите на римското.

57

Анонимен

преди 7 години

Кога ще ОСЪДИМ тия, които нарязаха ракетите и унищожиха Българската армия така, както и враговете ни не са правили?

56

Анонимен

преди 7 години

До 80 Въвеждането на няколко закона и норми от Римската империя не е равносилно на въвеждането на цялата законодателна система

55

Revolution_

преди 7 години

Между гърци и турци разлики няма, един дол дренки са......

54

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще докара войната, не Сирия и не Украйна, а Ердоган. Къде сме ние, станали беззъби благодарение на такива световни величия като борисов и цветанов?

53

Анонимен

преди 7 години

Някой да знае друг род освен османския да е владял и управлявал половината свят в продължение на повече от 700 години?..........Най- ярките звезди на род османскикорони носят и седят на трона царски,покорни са на заповедите господниделата им добри и благородни.И да воюва за правата вярана бащин трон султан се възцарява.из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин "

52

Анонимен

преди 7 години

Ти нещо за римски право да си чувал?

51

Анонимен

преди 7 години

Империя с името "Византия" е нямало никога в историята. Наричала се е "Римската империя". Била си е същата римска империя която е владяна от Цезар и Августин, но с преместена столица. Византия е Била е Римската империя защото запазва най-същедтвената черта -законодателната система. Римската империя няма правоприемник защото никой никога не продължава тази законодателна система

50

Анонимен

преди 7 години

"Неоосманизмът принадлежи на миналия век и отношенията на страните се градят с поглед към бъдещето"Те всички в Евразийското сборище на изд-ухалите пенсионери все още следват идеологии актуални за отминалите векове и нямащи нищо общо с реалността такава каквато е и водещи само до конфликти, мизерия и простотии от най-долнопробен тип.

49

Анонимен

преди 7 години

То и самата държава Турция е изкуствено създадена. Още през 18век в Европа започва да се развива концепцията за "османското наследство" и как да бъде разчленена между Русия и Австрия и в Мала Азия да обособи една чисто анадолска държава почти без излаз на море, териториите меджу северен Дунав и южните Карпати и река Днепър да се образува "Дакийско царство", макар че днес го наричаме Румъния, а балканските владения на Отоманската империя до р. Морава да се образува нова Византия. Общо взето така.

48

Анонимен

преди 7 години

Лоша работа, голям психопат е тоя

47

Анонимен

преди 7 години

До 58. Не съм съгласен с теб, че гърците с наследници на Византия (Източната римска империя). Гърците като македонците (сръбските колонисти в Македония) също си преписват историята на други държави и техните постижения. Първите 15 императора на "Византия" са от тракийски произход, следващите са от фригийски произход (област в централна Мала Азия), през 8в. са от арменски произход, през 11в. пак имаме тракийски императори (Комнинова династия). Нито един император не е произлязъл от Елада!

46

Анонимен

преди 7 години

М-даа. Да си спомним и за един друг договор, в който пише "МИДИЯ - ЕНОС".

45

до 71

преди 7 години

А ти си най обикновен пеерастин