28

Анонимен

преди 7 години

Партията на професионалните предатели-русофили да не говори за предателство!

27

Анонимен

преди 7 години

Няма да е и Кр.Георгиева,но тогава Боко отново ще започне да нарежда: Ето,уйдисахме на акъла на БСП,подкрепихме Бокова,но тя не успя да се справи.Времето което остана,за да се утвърди нашата кандидатка беше недостатъчно,за това не я избраха и хиляди още простотии......и дежурните му номера!

26

????

преди 7 години

Защо честни хора, каквито са комунистите пищят така за Бокова. Да не би тя да има нещо общо с комунистическите идеали, че всичко е общо и да им предаде апартаментите си в Ню Йорк, Париж и Лондон?

25

До Тийн

преди 7 години

БСП значи бесни страшни пенсии

24

анонимен

преди 7 години

родината ми е превьрната в клозет от управляващите никои ли няма достоинствов това правителство да гласува против такьв резил в 21 век това го няма никьде

23

Тежко Предателство

преди 7 години

Тежко Предателство към народа беше изобщо издигането на комунистическия кадър с апартаменти в Ню Йорк, Лондон и Париж.

22

Анонимен

преди 7 години

От БСП нещо са решили да подрепят кандидати които нямат никакви шансове май... Радев, сега Бокова.

21

така

преди 7 години

ИДВА ВРЕМЕТО КОМУНИСТИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ДРУЖНО И ДА ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ДОКАРВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДО ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА, СЛЕД 09.09.1945 !! Зверствата ,които са извършили над българи няма давност !!!!

20

соня

преди 7 години

Тази креслива неприятна другарка не я показвайте по медиите! Нормалните хора повръщат, като я видят ! Пратете я командировка за три - четири години в Сев.Корея , там ще пасне добре !!!!!!!!!!

19

бул

преди 7 години

Най големите предатели в България са Нинова и всички комунисти от 115г. до сега !!!!! Предците на тази грозна другарка / тя беше и в СДС / избиваха хиляди българи - цвета на нацията ! Да не говорим за избитите от засада в къщите им на много български генерали , най - добрите в Европа !!! ВЪРХЪТ Е ВЗРИВЯВАНЕТО НА ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕНЯ - 1925 г. ,където загинаха 150 души !! ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА само може да и мчтае за такав терорсти! !

18

Анонимен

преди 7 години

Днес е празник, огромно облекение! Това, Ирина Бокова да е официален кандидат на България, беше чудовищен срам за всички ни! Все едно Германия да издигне някой от приближените на Хитлер.

17

анонимен

преди 7 години

Мили демократчета разберете едно има кариеристи комунисти/които сега ни управляват/ и защо това са вашите хора.Значи цените предателите,че те утре за едната власт и кариера и вас ще предадат.Предалия веднъж си остава за цял живот предател.И вашия "демократ" Борисов какъв е комунист защо сега се прави на демократ -ами заради едната власт и пари,много пари,пък вие сиго хвалете,като ви е толкова акъла.

16

Анонимен

преди 7 години

До МилицаЕ, точно затова, че така не трябва да става! Нали се възмущавахме на Орешарски тогава? Сега да не би да ни изнася така?

15

жужо

преди 7 години

Карадайъ да ви го каже толкова точно и ясно, не ви ли е срам, бе.Българин да се наричам първа радост е за мене... А за Кристалина??

14

Анонимен

преди 7 години

Правителството веднага да оттегли Кристалина като Еврокомисар! Плевнята няма търпение! И точно поради това красивите, умните и алчните мълчат по въпроса. Остана и ББ да разбере, че тези, които му скроиха номера с Кристалина са му скроили шапката и на него.

13

Аз

преди 7 години

Престанете да бутате напред тази комунистическа ***, мястото им е в затвора!

12

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно червенушки, съгласувано е с началника ви жужето руско. Ха ха.ш

11

dfbh

преди 7 години

Тежки са предателствата на БКП и уродясалите и деца-БСП, яТака, ДПС .... Но за тези предателства никой не им е търсил отговорност! Защо да не номинират Кристалина?? Къде е грешката в това и къде е предателството?? Тая Бокова е дърта комунистка, която е известна с това, че е възпитала син -крадец на коли и бандит!! А когато Кристалина спечели-кво ще плещите тогава?? Бокова срещу Кристалина няма шанс!

10

нрб

преди 7 години

В едни по стари времена за това предателство се разстрелваше,но тогава имахме държава.

9

Анонимен

преди 7 години

И как така не можело да знаем ЗАЩО? Чии интереси защитава ГЕРБ, щом не са нашите? Веднага вот на недоверие!!!!! Ако това е български парламент, българско правителство, ние сме суверенът у ИМАМЕ право да знаем КОЙ за КОЛКО и колко пъти ни продаде!