25

Анонимен

преди 7 години

E, как бе - нали Тиквата ни каза че сме богати и ходим на почивка в Гърция.

24

Анонимен

преди 7 години

По-голям проблем от безработицата е ниското заплащене.

23

Анонимен

преди 7 години

спестяваме пари за билети до Мюнхен , скоро ще има хало Дойчланд :) .

22

Анонимен

преди 7 години

не може да е верно...нали сме с американците,, те ОБЕЩАХА ...

21

маке

преди 7 години

до 32 наскоро четох че 90% от клошарите са с висше и на бивши елитни длъжностинещо да кажеш просто при демократията нема нужда от наука ядрена енергетика физици и так далее кажи що ке работи един ядрен физик на 50 веке е късно да се преквалифицира а и Белене не ке да се строи

20

П.Петров

преди 7 години

Тази графика ясно показва всъщност кой е най-големия проблем и кое стои в основата на всичките ни проблеми като народ и държава -ЛИПСАТА НА ЗАКОННОСТ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА !!!

19

Джанарий

преди 7 години

До 9 ЧастАбе пич, ти едно просто изречение не можеш да съставиш, камо ли да го го напишеш. Абсолютно неграмотен си и с толкова беден речник, че изобщо не можеш да облечеш в думи нещата, които си мислиш. За какви заплати по 1500 лв. ми говориш? Те и сега грамотните, и интелигентни хора в България взимат НАД 2000 лв. Няма как да очакваш, че неграмотен и глупав човек може да получава свястна заплата.

18

маке комунист

преди 7 години

до 8 частреволюция се прави не от силни водачи а от гладни и бедни хора които нема що да губят освен главата си справка френската и руската революция друг е въпроса кат земат властта не знаят що да я правят и тогаз се намесват масоните и еврейте справка другаря Ленин и др наздраве от старо маке па кат имаш време прочети мако Маркс и Енгелс щот ся не се учат в училище

17

Чиновник

преди 7 години

Интересите на сбирщината, наречена за благозвучие "народ", се свежда до члагата, кражбите, далаверите, създаване на интриги, разнасяне на клюки, ходене по врачки и даване на подкупи. Няма к'во да се чудите, че живеете като скотове. Когато станете като нормалните хора, тогава ще ви се подобри живота.

16

Тони

преди 7 години

Престанете с тея мантри за стандарта и цените. Живеем по-зле от западняците, но са пълни лъжи че там е и по-евтино. Да си дадеш детето на ясла в Англия е 50+ паунда на ден. Тук частните започват от 400 лева в София. Да, в магазина имат и евтини храни, само че вътре е изредена цялата менделеева таблица.

15

Джанарий

преди 7 години

Като се има предвид какъв ви е манталитета и какви сте примитивни, подли и дребни душички, не е учудващо, че живеете зле.

14

Teo

преди 7 години

Безработицата в България е на най-добро ниво от 27 години. Нивото на заплатите е вече друга тема.

13

BURZUM

преди 7 години

Споко, българина да не се тревожи, да гласува смело за ПРЕМИЕРА ....всичко ще си дойде на мястото един ден- два на два на един...гарантирано от ГЕРБ!

12

BURZUM

преди 7 години

Ама всички верват на ПРЕМИЕРАААААА!

11

маке комунист

преди 7 години

300-400-500 мах 600 лв ами за тва рипахте по площадите ся какво се оплакватеязе не комунизмо а и следващио строй след комунизмо съм си построил а балъците нека одат да робуват сами сте си виновни

10

x,y,z

преди 7 години

Риторичен въпрос-защо няма още осъден работодател(ефективно) за укриване на осигуровки? После ревете че кадрите ви бягат в чужбина!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Това си го знаем и без да ни го казвате.

8

Анонимен

преди 7 години

В БГ преобладава тъпатаа ***!!

7

Темида

преди 7 години

43% вярват на медиите.....Кришна да ни е на помощ!В България няма явни лобита в парламента защото медиите са толкова платени, че даже не е нужно....те хората са си доволни.

6

предложение

преди 7 години

Върнете Живков на власт за да ви реши проблемите!