26

малкият скромен Иван

преди 7 години

е айде да не лъжем толкова де. тръмп направо разби хилъри. говореше директно без увъртания и заклинания. аз ще гласувам за тръмп.

25

Анонимен

преди 7 години

"за първи път участва жена"Участват две жени. На изборите има четирима кандидати, не само двама, но другите, защо ли, дори не се споменават от медиите тук. Единият от другите в някои щати събира почти 20 процента от хора, които не искат нито Клинтън, нито Тръмп.

24

:)

преди 7 години

Само като видях какво са написали CNN и ми стана ясно, че пропагандната машина е включена на 100% в полза на Килъри. И пак няма да спечели :)

23

Анонимен

преди 7 години

И двамата са зависими от глобалистичния елит. Но баба Килъри ще стартира трета световна война. Тръмп е по-малкото зло. Избирам Тръмп.

22

не е задължително

преди 7 години

Не е задължително да остави Европа.Който иска свобода ,християнски ценности, моля.Да плати на щатите за отбраната си .Олигархията източи една малка България и няма пари за самолети ф 15 ли ? Иначе си прав,пътя към Москва или Ердоган ........

21

:)

преди 7 години

И двамата не стават, но Килъри е ужасна. Тази жена 100% има сериозно психическо заболяване.

20

равносметка

преди 7 години

Европа много обича след ВСВ да се прави на морален съдник на щатите.Войната във Виетнам ,Свобода за Ирак бяха критикувани до неузнаваемост .През тези години Европа доста потъргува и с Русия и после сложи вето на приемането на Украйна и Грузия в НАТО ,следствие -каша. След като Европа слиза от сцената поне ще си плаща ,както каза Тръмп .Европа е една голяма България.

19

тръмп президент

преди 7 години

Ами прав е Тръмп откъдето и да погледнеш той е свежест в политиката и межд.отношения.Европа е време да поразтовари Америка и да поеме по -голям дял за отбраната.Свободата също си има цена и някак никой не я смята .Глобалната роля на Америка така често обсъждана ще си има цена.Няма как . Особено за европейците.

18

Анонимен

преди 7 години

Колко иска и нему му платиха русите на гущера че така лесно се отказа в спора с пенсионерката?

17

Анонимен

преди 7 години

Аз не симпатизирам на нито един от двамата, но на СИ ЕН ЕН не вярвам

16

Социолози

преди 7 години

Социологията има една единствена цел и това е да манипулира масате, като същевременно получава пари от управляващите. Важи за Америка и за България. Вижте например българските социолози. Не само, че данните са им манипулирани, но дори числата са им близки. Ако говорите с човека до вас, той едва ли би гласувал за някоя от първите 3 партии в изследванията, но данните обявени по телевизията са други. Това се прави с цел да се чувстваме притиснати и без възможност за избор. Това са новите окови.

15

новинар

преди 7 години

Гласувалите вече са почти 1 милион в анкетата на Тайм и преднината от 20% в полза на Тръмп се запазва. Социолозите пък си правят генералните изводи на базата на допитвания сред 1000 души - по 20 на щат, смешна работа. Ало, шефа на изборния щаб на Хилъри ли е? Да ви питам, според вазе кой победи в дебата, бря?

14

Новинар

преди 7 години

В анкетата на Тайм онлайн са гласували 900 000 потребители, 60% от тях смятат че Тръмп е победил в дебата. Това са 900 пъти повече хора от представителните извадки на социолозите. Тука пак са избрали най-удобния за Хилъри журбалистически коментар, за да ви "осветлят"

13

Анонимен

преди 7 години

Хората с месеци наред правят дебати,а говорителката на ердоган,пощаджийката на меркел, мълчи като бит п.

12

Анонимен

преди 7 години

Победата в дебата е много престижна. За съжаление този факт се използва за поредната манипулация. 2/3 от попитаните смятали че победила Хилъри? А кого точно сте питали, хората от предизборният й щаб ли? То ще си проличи на изборите кое как е повлияло в действителност.

11

Анонимен

преди 7 години

Снн е телевизията на демократите. Естествено че ще представи нещата в по-добре светлина за демократичния кандидат. Самата медия заема позиция и следователно не е обективна. Този сайт тук също не е обективен защото представя нещата само от една гледна точка

10

Анонимен

преди 7 години

Погледнете някоя снимка на Х. Клинтън. Хили се, а погледът и е ледено студен. Поглед на палач.---На психопат... какъвто е.

9

Така е

преди 7 години

И двамата не стават като нашия ген. Радев.

8

Резюме на дебата

преди 7 години

За тези, които не гледаха дебата снощи, кратко резюме:* Тръмп започна да разгромява Хилари (първите 30мин.) по редица въпроси (търговия, НАФТА, управлението на гетата от страна на Демократите и т.н.)* Дебатът стана прекалено политически и отегчителен за повечето хора , повтаряйки едно и също от нещата които чувахме досега...* Към края Хилари започна да се осъзнава, Тръмп направи няколко грешки като говореше повече за данъците които плаща отколкото, например, за имейлите на Хилари * Накрая Хилари каза, че има повече опит от Тръмп. Като Тръмп отговори, че на Америка не ѝ трябва т

7

демократор

преди 7 години

CNN е 100 процента под контрола на Цру, отдел "Лъжа и дезинформация"!