24

Анонимен

преди 7 години

Самите българи са луднали. Хак ви е. То трябва малко да се мисли. А не каквото някой ви каже.

23

Анонимен

преди 7 години

Орешарски е много знаещ и компетентен икономист. Но българинът така е устроен, че много лесно се манипулира. Има и известна доза някакъв мазохизъм. Така беше при Костов, когато за 2-3 години тръгнаха нещата за пръв път и обещаваха да станат по-добре, но ей така дойдоха манипулаторите с простотии от сорта " продаде държавата" (сякаш че имааше опашка да купува), и до там...Орешарски също знаеше какво прави, но българинът занае едно - да се самонаказава.

22

Анонимен

преди 7 години

Президентството има ли заден вход, оти той друг не използва?

21

Анонимен

преди 7 години

Видяхме що за стока е, и като финансов министър, и като премиер. Не ща да го виждам като президент.

20

СОЛУНСКИ

преди 7 години

Абе тоя тапир натаралежен защо не се завре вдън земята от срам. По-долен мискинин не ни е управлявал като изключим сламения човек .Целта на червената мафия е колкото се може кандидати да отмият гласове от ГЕРБ, за да идат на балотаж.Но не би. Стига. България никога вече няма да е на червената мафия и кремълските пропутински послушковци- ,всенародни лешояди ,ненаситни грабитеи и предатели.

19

Анонимен

преди 7 години

Прасето го назначиха от "Козяк", но се видя, че не става. Ходенето в чужбина не му е силна страна, защото партията трябва да дои колкото се може повече пари. КТБ я фалираха по нареждане от "Козяк".Въобще, в тази държава нищо не се случва, ако не е наредено от "Козяк".Та, да се делите на сини, червени, зелени и т.н. значи сте много заблудени овце!

18

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ей ненаиграло се и туй то.А комитета кой е ,този за държавна сигурност ли,те май имат вече пет-шест кандидата ,да не кажа всичките.

17

Анонимен

преди 7 години

Тоя назначи Прасетo в ДАНС. Единственото му посещение в чужбина беше във Виетнам. Фалира КТБ.

16

Анонимен

преди 7 години

Ореха поне е интелигентен, за разлика от мyтрата в розова тениска.

15

u4en

преди 7 години

Логично ! Взе парите от БСП-ДПС мафиата но не сварши работа ! 2-ри опит да пречи !3-ти няма- в чувал при рибите !

14

Анонимен

преди 7 години

NE NE NE TOZI E PO ZLE I OT BOIKO

13

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Голем кеф... - червените *** станаха на трески... - калфи, генерали, орехи, татянчета... - за ДПС-то се знае отдавна...

12

Анонимен

преди 7 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Орешарски. Социален скопец. Социопат на повикване.

11

гневен гражданин

преди 7 години

До АнонименАз съм от красивите, умните и образованите, които си биха камшика от държавата заради такива наглеци като Орешарски и тия, които му дърпат конците. И тогава протестирах срещу него напълно безплатно, понеже такива като тоя ги мразя от сърце. Както и много от моите приятели впрочем.

10

Анонимен

преди 7 години

Давай Пафка

9

Анонимен

преди 7 години

До гневен гражданинТи от красивите и умните ли си или от тия,които протестират срещу всичко и всички,без значение,кой плаща?

8

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Българияе демократична държава.Законът позволява, при някакви условия,за Президентското кресло ,да се кандидатират Пена Мара и камшик Тотора.В пъти все пак от Русия, където Володята е един, а всички други читави,отдавна са до стената, до реката или в затвора.Така че,Другарки и Другари и тук таме някое старо ергенче от Атака,вместо да плюете по кандидата на ГЕРБ,отваряйте си очите и си подбирайте вашите кадри.

7

гневен гражданин

преди 7 години

Как не го е срам??? Вместо да се покрие вдън земя щял за президент да ми се кандидатира. На КОЙ ще е президент Орешарски? На хората ли? Дето една година протестираха срещу него, а той се правеше, че такова нещо няма и че всички са платени провокатори? Да ми се маха от очите, нахалник безпардонен.

6

Анонимен

преди 7 години

значи няма вече да можем да се разхождаме по жълтите павета. на дондуков 2 ще е вечен митинг-протест !!!!!!!!!!!

5

www

преди 7 години

ТОЗИ ПЪТ КОЙ ЩЕ МУ ДИКТУВА КАКВО ДА ПРАВИ ???