21

Анонимен

преди 7 години

До лелеТази змия сигурно се е развивала десетилетия . Да в природата животните убиват за да се нахранят , само хората за удоволствие . Да не забравя ме , че хората са отишли при змията да я убият не обратното . И ако дойде някой у вас да те убие ... как ще се чувстваш ?

20

леле

преди 7 години

Пръдльовците оплакващи змията виждали ли са как се храни тази гад ?! Колко живи същества е удушила, удавила и погълнала цели през дългия си живот ?

19

Анонимен

преди 7 години

Цивилизованият човек убива всичко достойно и величествено по пътя си към тоталното осиране на планетата. На изчезване са най-достолепните същества в природата - тигри, лъвове, слонове, орли, китове, бели мечки. Унищожава се Амазония за да можеш да си сменяш мебелировката всяка година.

18

Анонимен

преди 7 години

Не лесно да си *** ! За тези явно е !

17

Анонимен

преди 7 години

Доста хора твърдят, че са виждали анаконди по 18, 25 и 40 метра. Има и предположение, че тези 40 метрови змии не са анаконди, а някакъв друг вид змия, който се счита за изчезнал, но може да се е запазил в тези неизследвани райони на Южна Америка. Все пак защо не са я оставили жива, най-малкото за да се види след време колко голяма ще стане.

16

Анонимен

преди 7 години

Хората ги е страх от един пинчер и вдигат врява до небето при разминаване с куче джудже,вие за десет метра змия говорите.

15

до 13

преди 7 години

May exceed 8.8 m (29 ft), not firmly verified.5.6 m (18 ft), somewhat reliable.5.21 m (17.1 ft), reliable, maximum among 780 specimens caught over a seven-year period 199298.Average 3.7 m (12 ft) among 45 specimens (199298).Minimum adult length 3.2 m (10 ft)

14

Някой си

преди 7 години

Марче, голяма змия си, как само намираш новините ;)

13

Анонимен

преди 7 години

И защо по дяволите трябваше да я убивате? Това е уникално същество. Страхлива пасмина. Някой пак ще е огромен "герой" в бара...

12

До 12

преди 7 години

Цитат от уикипедия"Зелената анаконда се счита за най-едрата змия в света. Възрастните анаконди от този вид достигат дължина 9 m и тегло 300 кг. За рекордна по размери се счита уловената през 1944 г. змия в река Вичада, приток на Ориноко (на границата между Колумбия и Венецуела), която е била дълга 11,43 m и тежка 260 кг, но това не е официално потвърдено . По неофициални данни в джунглите на Амазония се срещат и анаконди, дълги до 40 m..."

11

_

преди 7 години

Малко вероятно да е истина, при положение че най-дългата акуратно измерена анаконда е под 6 метра...Другото са градски легенди.

10

страхлив

преди 7 години

До АнонименАми ако постави началото на нова популация от 10 - метрови анаконди? Ми това нещо гълта човек от раз.

9

Анонимен

преди 7 години

Защо са я убили?И'ДИОТИ!Това хората сме И'ДИОТИ и оправия няма!

8

Фронто

преди 7 години

Преди ВСВ Президент Рузвелт е предлагал $5 000 за 10м. кожа от анаконда. За НЙ_ски музей. Сумата е била толкова значителна,че авантюристи от цял свят са тръгнали на лов. Без успех.Да видим сега същият музей колко ще предложи?/Ако разбира се,ловците не послъгват за метража. Доколкото зная,според зоолози 10метра са мит.

7

Анонимен

преди 7 години

Тази змия е чудовище само в очите на най-големите страхливци. Там в тези части на Бразилия са на практика ненаселени райони и змията не застрашава хората, а си върши отлична работа за поддържане на животинското равновесие в района.

6

fripp

преди 7 години

Имаше един русоляв пич, дето търсеше голяма змия. Даваха го по Дискавъри или Енимъл. Тия направо му убиха мечтата.

5

Анонимен

преди 7 години

Убили са я от страх, защото е чудовище, а чудовищата са опасни за човека, противоестествени и не би трябвало да съществуват

4

Леле,

преди 7 години

тия знаят ли технологията на луканките?400 кила бая материал!

3

???

преди 7 години

И защо са я убили?!

2

бг

преди 7 години

Защо бе варвари!Това е разликата между цивизования човек и дивака!