67

Ханкубрат

преди 7 години

Изобщо не милея за "здравата ръка" и яката полицейщина, НО държава в която едната част от полицията е в комбина с мафията, а другата част може всеки вечно безработен и онеправдан да набие безнаказано, с икономика без реален износ и армия без реална боеспособност... ами какво да я хвалим такава държава... ти държава ли е изобщо или територия...

66

Брaнник

преди 7 години

Четa тук и си мисля, че нaродa съвсем е изтрещял, " предлaгaт" се все неaдеквaтни " решения", aбсолютно неприложими към днешния ден! Кaто прибaвим и доволното грухтене нa рускaтaaгентурa у нaс, вaкхaнaлиятa стaвa пълнa...В руско- турския бостaнь свестни хорa не остaнaхa

65

Много сте активни,

преди 7 години

пред клавиатурата ,вчера защо не дойдохте в Харманли

64

БХК

преди 7 години

Да идват в Бьлгария,ще са заселят в запустелите села,баба Меркел ще им превежда соцялни.

63

Анонимен

преди 7 години

Че те основно сега не идват директно от Турция, а първо през Гърция и сетне тук.

62

Анонимен

преди 7 години

Живея на първи жилищен етаж далече от бежански лагер. Тук няма араби, но пак няма спокойствие. Страшно е вечер да излезнеш. В погледите им се чете че само чакат удобен момент да те убият. Сутрин излизам, пред градинката на блока ***, оплюто, нахвърлени опаковки от храна.Ще кажете че съм расист. Ако трябва да запазя моя дом, моите деца, и здравия си разум то аз съм горд с моя расизъм. Мразя тези хора дошли да наложат своите порядки в моя дом, Не ги искам защото те не носят нищо добро !

61

Анонимен

преди 7 години

Ама за какво е тази паника, та нали мутрата върза в чувал всички душманите на султана и му ги предаде въпреки всички закони и права в ЕС.Нали обеща след като стана и пощенски гълъб, няма да видим един емигрант на турската граница. Или цялото това орезиляване на държавата е било Ердоган да си мълчи за контрабандният канал за цигари през Турция които Пеевски и мутрата са въртели. А ?.

60

<><>

преди 7 години

Ако се надигне балканския дух ....да подивее тоз балкански народ .... арабите няма да си помислят да минат от тук .....но ни приспа НАТО и ЕС ......армията ни за какво я затриха ? Именно ...за да сме слаби ....и да питам аз тогава какво адже ба правим в НАТО и ЕС ?

59

Запаса

преди 7 години

Ами, отчетоха вече, че това, което е служило истинска казарма вече е измряло, остаряло и най важното - поумняло и обезверено, няма кой да окаже реална съпротива и нещата започнаха да се случват. Преди 15 години все още имаше стотици хиляди мъже, рожби на социалистическа България на по 30 - 40 - 50 години, които си бяха подготвени военно.

58

до 55

преди 7 години

То на пръв поглед може да ти е весело, ама комуникациите са важно нещо.Каналджиите също са под защита на закона, въпреки, че това е трафик на хора и национално предателство.

57

Тел Афиф

преди 7 години

Вас, малкото късно осъзнати и още неизбягали българи ще ви съберем в 2-3 области - Видин, Враца и Монтана за показ на туристическия поток. Две - три църквици там, десетина параклисчета да изповядвате вярата и мъката си и да се молите на Бог!

56

outlaw

преди 7 години

До до 63Aма оставете ги какво им обяснявате нека си вярват, че политиците са спасители на бели коне

55

Анонимен

преди 7 години

До Stefko 88Много правилно го мислиш, но има проблем. Най младия запасняк днес в българия е на 40 години. От 1997 година войници в България нямя. *** разграбиха поделенията на последния български редови войник.Престъпните комунистически наследница изнесоха парите в чужбина. Тези които останаха от 25 години насам се редят на опашка за власт. Аз им казвам ЛЕШОЯДИ.Решението е едно. Доброволни отряди за опазване на границата.

54

бай Тошо

преди 7 години

Разбрах! Искате НРБ! Няма! Мандалото лопна! Ако не знаете вица за похотливия отец, мандалото, монахините, младите булки и клисаря, нека някой ви го разкаже!

53

Анонимен

преди 7 години

Защо не беше казана истината за възродителния процесКак през нощта идваха въоръжени хора в къщите на турците и ги заплашваха със с.м.рт, ако не заминат за ТурцияНикой не може да отрече факта, че някой събира големи групи африканци и ги струпва на либийския бряг.Според М.Ташева това се извършва от комисариата по бежанците.Засега никой не го отрича

52

outlaw

преди 7 години

До До outlawа и това вероятно съществува корупция, го разказвайте на някой току що дощъл на този свят, не съществува, светът се базира на корупция и схеми

51

Анонимен

преди 7 години

На България и ЕС и трябват ръководители като Орбан и Ердоган, Да си го признаем, човека ако не го обичат, сега всички го уважават. Русия го приема, САЩ му се извинява, Европа направо се гърчи.Дори нашият всемогъщ Буко се превърна в една прилежна гургулица на повикване.

50

outlaw

преди 7 години

До До outlawАма тя истината е грозна , Ами как да не е , само вижте как Ердоган маниопулура Европа и после ми кажете че не е политика и не е прогнило. А вие си отказвайте да приемете всяка неудобна истина на резултатите са на лице разходете се по лъвов мост и ще видите. Голата истина 17, 20 годишни арабели си щъкат загорели

49

Анонимен

преди 7 години

Кой натири бежанците към Балканите

48

МАЛКО ФАКТИ

преди 7 години

До хансНаистина и Израел знят как да си пазят границите от джиадистите. Знае ли защо знаят ? Защото половината израелки военнокомандващи са руснаци. Министъра на отбраната им Авигдор Либерман също е руснак.Днес Израел се управлява предимно от руснаци. Министър председателя на Израел Бенямин Натаниаху е амереканещ но корена на неговия род е имигранти от Русия.Америка владее космоса и океаните, но военната сила на земята е в Русия.