28

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова е кмет.И пак ще бъде, ако се кандидатира.Вие кои бяхте?Какво направихте за града или България?Станете кметове и купувайте каквото си искате.Сега ще мълчите и ...толкова.

27

Анонимен

преди 7 години

1,3,4 кога ще ги пуснете на по нормално разписание .Особено линия 4 през Младост кой може да разчита на рейс който е през 30 минути.Смешници лишихте три квартала след като му сменихте маршрута .Имате ли представа колко деца се возеха по линия 4 ????

26

до 24

преди 7 години

Сел ски, добре, че са гражданите да имаш нет, хахаха

25

Един от Северозапада

преди 7 години

"Затворете си индустрията, на вас ви е необходимо само туризъм и селско стопанство."Затворихме "чавдар " Ботевград, нарязахме го, както и много други заводи за скраб.Сега купувайте от Китай . Вместо да внасяте частите от Англия и Германия, да сглобявате, и да продавате вие. Турците, по които плюеме непрекъснато, колко са прости и изостанали, по тая схема правят автобуси и ни ги продават, а ние още вярваме в басните, че с туризъм и селско стопанство ще цъфнем и вържем!

24

Анонимен

преди 7 години

Чайна Дизел шит. Понамерисва на афера с ,,дизел гейт,, .

23

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Това му звучи като Пловдивското вмболлийче от Стара Загора. Муахахаха. Инак без майтап честиту на шопите. И вечна слава на Поднебесната империя.

22

европа

преди 7 години

В Зарата всички автобуси и тролеи са чистак нови на 100% от Полша.и мисля че изглеждат по добре от тези със европейските части

21

Анонимен

преди 7 години

Шопска му работа , докато има пари за приватизиране ще биете тъпана , като свършат ще бият тъпанаря , те и гърците бяха така , вашия софийски генерал и пет капачки от кока кола не струва ......... да знаете шопи че и пет капачки от кока кола не струвате .......

20

Анонимен

преди 7 години

Днес ще се возя в 84 дано да е от новите. Те не че "старите" са толкоза стари де. А за тези от 64 да не говорим, тея са сигурно на над 30 г.

19

хмм

преди 7 години

Те били китайски ама с чаасти от германия и от Англия?!?! значи изобщо не са китайски ами са си европейски...

18

Селинина с колето

преди 7 години

До до 5Нищо ти няма. Добре, че сме ние сел яците та да ядеш хляб. Хаха

17

казах

преди 7 години

Ако някой Софиянец гласува за ГЕРБ след подигравката с увеличението на билета от ГЕРБ,да му изсъхне ръката!

16

жалко

преди 7 години

Можехме ни я да произвеждаме тези рейсове и трамвай по лиценз,но нали демократите разпродадоха и унищожиха и завода за рейсове и завода за трамвай,всичко съсипаха хуните.....

15

до 5

преди 7 години

София ВЕЧЕ е България! Задръсти се с провинциалисти, вече си донесоха и сел ските номера! Само по морето и в прованса закръгляха сметки, сега на 2-пъти ми се случи за сметка 4.10 да си хванат 5 лв и за 16.20 давам 20 лв връщат ми 3 лв! Няма такъв б оклук като сел яка!

14

иван

преди 7 години

пак 86 го няма прецакаха истинския хаджи димитър с 285 пуснете нови по линия 86

13

Leo

преди 7 години

Жалко, че спрях да ползвам градски транспорт ;)

12

:)

преди 7 години

Фандъка изкара за една луксозна лимузина :) Със здраве да си я ползва ! А за вас - 2 кинта билетче през януари :) *** народ - слаба държава !

11

Анонимен

преди 7 години

За 74 явно не стигат :(

10

Сори, вече е

преди 7 години

До Анонимен

9

Джедай Мастър

преди 7 години

a) Колко струват? б) Като са нископодови рампите им ще се свалят ли или инвалидите пак ще трябва да се качват с пълзене?