26

Анонимен

преди 7 години

От 32 до 33Аз не мисля че ще се грижат за децата, когато са на свобода. Преразказвам какво каза един прокурор - това е държавна политика всъщност. Да не ги закачат, да се размножават, ние да плащаме данъци и да ги издържаме. Аз бях изумена от тези разсъждения на прокурора. Има някаква логика в думите му, но като се имат предвид особеностите на етноса - няма как да се получат нещата

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32Що си мислиш че се грижат за тях кат са на свобода?

24

Анонимен

преди 7 години

Тук чета,че искате бащата да бъде съден - да, прави сте - секса с непълнолетни е наказуем. Но един ден слушах някакъв прокурор, който се произнасяше по този казус. Човека разсъждава по друг начин - когато вкараме бащата в затвора, кой ще се грижи за това дете - пак държавата. Никой нямал полза от такива дела. Детето било желано, бащата щял да работи, да издържа майката и бебето. Нямало смисъл да го съдят. Този прокурор е държавен служител, изразява позицията на държавата.

23

Мнение

преди 7 години

До анонимен -23 Какъв контролен преглед? Тя не е знаела до момента на раждането ,че е бременна. Това са животни.

22

Анонимен

преди 7 години

Етнически нарави и традициАсан говори на Ашето.- Какво нещо е живота. Беше ми сестра, после жена, а са си ми тъща

21

Аз сега не разбрах

преди 7 години

кой е виновен? Лекарите, Господ, или бащата на децата, който трябва да бъде съден за изнасилване (това се води по съдебен кодекс, колеги) на малолетна?! А покрай него да изгорят и родителите на девойката, които с право се крият(медии има), както и родителите на младежа... Ами дано да оцелее Янко или Богдан, и след време ще чете в архив в интернет и в специализираните издания новини за раждането си). Надявам се искрено този случай да може да помогне и на медицината, защото проблемът е сериозен.

20

Анонимен

преди 7 години

Лекарите виновни. Полицията не видяла че малолетна съжителства с мъж и има данни за кръвосмешение. Социалните и те. Накрая лекарите

19

АЛов

преди 7 години

С.ПИН из махлата ще помогне на всички и на цялата държава.

18

анонимен

преди 7 години

А да ли майката изобщо е ходила на контролни прегледи?!

17

Бай Ганьо

преди 7 години

Втори братовчед за този етнос е равностойно на шести братовчед. Не са на ти с математиката.Децата не са виновни за това!

16

Бо

преди 7 години

Мале, мале ... бъдещето на България!

15

сминдух енд чесън

преди 7 години

Братчеда си е за кастриране откъдето и да го погледнеш.

14

***

преди 7 години

Ако бабата , майката и т.н. на родилката си бяха плащали здравните осигуровки , техниката нямаше да бъде стара .... лошото е че и тези които си ги плащат - страдат , защото въпросните по-горе *** НИКОГА няма да плащат нищо на тази държава

13

Изхода е един

преди 7 години

Моля не забравяйте, че Мария има право да получава помощи за децата си плод на кръвосмешение, също така родителите на Мария получават помощи за да я отглеждат - както виждаме справят се изключително добре със тази задача. Навярно майката на Мария е прекалено заета с другите си 10 деца, за които и се полагат помощи и безплатно здравеопазване.

12

демократ

преди 7 години

С тъмно сините си джуки взехме една прилична и развита България преди 26 години и за това време я смъкнахме доста под майка Индия! От тук нататък ще се раждат само такива хубави деца! Тва са нашите деца от боята и пелето на Командира ни!

11

ДС

преди 7 години

А кой е забременил непълнолетната ? Къде е прокуратурата ? Да се самосезира !!!

10

sante_dog

преди 7 години

Ако прокуратурата как сме? 20 годишен опложда 13 годишна. Намирисва на член от наказателния кодекс. Арест, съд, затвор - кога? Владо Кузов за по малко го осъдихте. Той не можа да забремени *** дето бараше...

9

Аз

преди 7 години

Европейска новина на годината!

8

Анонимен

преди 7 години

Сега държавата да отнеме родителските права на родилката, да вкара бащата в затвора за блудство с малолетна, при това и роднина. Само че няма да се случи, защото държава няма. Бабата е на не повече от 35 години, има още хляб в нея. Може още 2-3 да роди. Бхк сега ще погне лекарите и можем да станем свидетели на осъден лекар. Нищо че е по такъв начин. Спирала и кастрация е добро решение на проблема. И без това не ги раждат, за да се грижат за тях, а за помощите, които ще им дадат.

7

Анонимен

преди 7 години

Пак плюене по лекарите, айде спрете се!