10

Анонимен

преди 7 години

Бойко викаше: Резервната скамейка на ГЕРБ е дълга,имаме много подтотвени кадри?!Питам аз сега: Някой да не гепи резервната скамейка или никой не желае да се излага?

9

столичен гербист

преди 7 години

Нека да издигнем Маргарита Попова или Лиляна Павлова. И двете са ценни кандидатури, доказани в своята област. Ако следваме логиката по-скоро трябва да издигнем Павлова, както навремето издигнахме г-н Плевнелиев, който беше на същата позиция.Имаме волята за видими резултати, да се види отдалеко.

8

Анонимен

преди 7 години

Да нямат още кандидат за прецедент срамота от ден на ден герба затъва

7

Демон

преди 7 години

До АнонименМаргарита Попова???? Не думай! Тая Злобара Де Мон!

6

Кофражисто

преди 7 години

Бойко има лош матрял. Един майстор няма на кофража, една майсторка няма на баницата. Ох, ох-ох, само Бойко е качествен, ама защо този качественик се е заобиколил с такива нефелни булки фъндък пишман цицори и нефелни хайвани? Може ли фелен човек все да си избира все нефелни?! Чак го е срам да ни ги покаже избранниците си....та ще чака последния момент, да ни зашамати.

5

Анонимен

преди 7 години

След като стана почти ясно, че кандидатът на Тиквата ще е жена и това няма да е Фандъчката, то аз залагам на Маргарита Попова. Някакви други пледположения?

4

Един

преди 7 години

"Имам амбиции, имам намерения и цели, които гоня като председател на Народното събрание. Не се притеснявайте, ще продължа да ги спазвам" и да усвоявам,забравила е да добави.Тя е мъж!!!

3

Николай Младенов !!!

преди 7 години

Ще е кандидата на ГЕРБ !!!

2

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цачева да е...спокойна,Боко няма да...заложи на нея.Рейтингът й е много...висок и може да го...засенчи.

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Те ще те сложат без да те питат.